2009 blir 2010

Ikväll slår kl över till 2010, hur häftigt känns inte de?
Jag ska alldeles snart iväg för att bowla med mina goda vänner om de inte råkar vara upptaget på alla banor, men de tror jag inte. Ska bara packa resten av de som behövs så är de klart sen för avfärd.

Ville bara önska ett GOTT NYTT ÅR till alla!

Ha en riktigt bra kväll och tade lugnt med alkoholen!








Mitt i natta..

sitter jag här och tjollrar som vanligt. Tänkte lägga ut en snöbild från imårrse när jag var ute med hunden. Sen tänkte jag passa på att berätta att vår katt Gustav har försvunnit (mycket jobbigt). Vi springer ut stup i kvarten och ropar efter han men ingen kisse. Men men de är väl bara hoppas han dyker upp snart.

Nu ska jag alldeles strax sova och ladda för kvällen imårrn som förhoppningsvis blir riktigt rolig. Blir att bowla på dagen, springa på stan sen träffa alla kompisar och dricka lite alkoholhaltiga drycker och spela spel mm.

Här kommer då mina vackra vinterbilder på vinterlandet som vi har här i hamn (även runt hela skellefteå).

    (klicka för att se större)

Sov gott och GOTT NYTT ÅR senare.






Kallt men underbart

Hej allehopa!

Igår va ja och Frida och åkte snowboard, gick kanonbra! De va riktigt skoj....kommer en dag senare framöver då vi ska till Bygdsiljum och åka också samt bo i min mammas husvagn.

-20 grader imårrse, -12 nu. De funkar väl. Ska alldeles strax till Angelica och kolla vad man ska klä sig i imårrn. Nyåret har närmat sig med stormsteg. Får planera så man tar med sig täckbyxorna denna gång.

Idag har jag varit en heldag på schtaaan och köpt lite kraffs samt klippt mig (kommer bild). Nya kläder har jag också lyckats hitta. köpte kläder på Gina, ögonskugga på Make up store, bytte ett trasigt armband till ett helt på Kappahl.

Nä nu ska jag iväg men de kommer som sagt lite bilder på detta senare.

Hade fint!




Julaftonens uppdatering

Hej alla glada. Nu när allt funkar igen ska ja passa på att beskriva min julafton med familjen samt lägga ut några bilder.

Allt började julafton kl 08.30 när jag steg upp för att göra mig fin för julen. Jag åkte med bilen till pappa för att sedan åka med dom till kyrkan. Snöa hade de gjort i mängder så en traktor fick köra upp en parkering åt mig hos pappa. Efter kyrkan så for vi hemm till pappa och Catrine med hennes syskon och deras barn eller iaf många av dom. Började då med gott fika som följdes av lite vila och annat pyssel innan kalle kl 15. Efter kalle va de middag med god mat och mycket prat.
Efter maten var de då dags att öppna julklappar och de är ju alltid roligt. =) Fick lite blandat av det jag önskat mig men bland annat ett ritblock i A3 format och några färgpennor som jag önskat mig av pappa sen fick jag presentkort av mamma och lite blandat.

Dagen efter då alltså juldagen så firade vi jul hos mamma och jag passade då på att bjuda in min gode vän Tobias. Även hos mamma käkade vi god mat och såg lite tv, käkade massa choklad och hade allmänt trevligt.

Hadé fint!

 

  lite gott

  Julgodis

 julklappar öppnas


Wiee!

Hello! Nu funkar bloggen igen så jag kommer uppdatera om julen imårrn samt lägga in fina bilder.
Superglad att de funkar igen!

Tjing!



Känner mig tvungent

Känner att ja måste uppdatera mig men de är fortfarande fel på bloggen när jag ska skriva. Som du ser blir de inga mellanslag eller bilder för de går inte. Jag har skrivit till "hjälp" och hoppas få nå tips på va ja ska göra. Men men så fort de funkar ska jag uppdatera på riktigt. Hade fin fint! Kram

Merry christmas

God jul alla glada Ha en riktigt bra dag! Kram //Gabriella

Hej och GOD JUL!

Eftersom det fortfarande är fel på sidan så skriver jag lite kort. Jag har varit på stan med Angelica idag så kl 9.00 steg ja upp och gjorde mig klar sen väl i stan blev de shopping. Både jag och Angelica köpte ett par nya skor var, riktigt bra köp måste ja säga. Sen köpte jag en tröja på Gina tricot, ett par örhängen och ett nytt armband också. Hem från stan och käka lite pizza med mamma och Peter *mums*. Efter all mat och med mätt mage så började slå in dom sista julklapparna. Efter julklapparna så for jag till min Emma blemma och myste. Vi såg bingolotto och jag började skapa mina fejknaglar som nu är lagom långa och lila, blev riktigt nöjd iaf. Sen gjorde jag lite olika sminkningar på Emma för att prova lite, skulle ha sett hur snygg hon va. Nu är jag iaf hemma och ska sova så jag orkar med all mat och julklapps öppning imårrn. Sov gott och GOD JUL på dig!

Min kväll

Hej alla glada. Tänkte lite kort berätta vad jag gjort ikväll. Kunde inte träna pga ont i magen när jag fått problem med magkatarren igen. Men de går nog snart över. Jag färgade iaf håret med min mor, blev en lite rödbrun nyans så de blev jättebra. Sen efter vi färgat håret så hade jag planerat att titta på "Jul med Sanna, sonja och shirley", va jättebra program, jättemysigt. Sen drack jag och mamma lite glögg till de, underbart! Efter kl 21 tittade Tobias förbi och hade med sig julmust och juleskum. Va ju gott men nu har jag ont i magen igen, ajja bajja. Kommer lägga in en jättebra låt till med Sanna, sonja och Shirley imorgon för just nu verkar de vara nåt fel på sidan. Men de kommer som lovat imorgon/senare idag. Sov gott nu!

Ny dag

nya äventyr.

Idag har jag varit en sväng på stan och kikat skor, fick dock problem när jag hittade två par skor som jag verkligen ville ha. Ska bestämma mig imårrn för vilka de blir. Före jag sprang på alla skoaffärer med Angelica så köpte jag faktiskt en ny eyeliner från IdaDora som jag ska prova, ser ut som en penna. (bilden nedan)



Har provat den och trivs, den funkade fint.

Nu ska jag alldeles strax fara och hämta min mamma efter jobbet, hon skulle tydligen få en stor julklapp som hon inte orkade bära till bussen (säääkert mamma).

Aja de kanske kommer mer uppdatering på vad som hänt idag lite senare i afton. Ha en bra kväll tills dess!



Vi se de snöa......

de va väl roligt hurra!

Nä, men som många av oss redan sett idag så snöa de på rätt bra. Jag gick ut på en promenad med hunden och tog lite söta bilder som ni ska få se. Annars har jag varit duktig än en gång och gjort lite risbräck till julen. Nu har jag bara två sorter kvar att göra i mitt lilla godisbak. De kändes som en riktigt bra dag idag.

Vaknade på morgonen av att dom ringde från ett företag i Norge och erbjöd mig att få komma på en arbetsintervju, jag känner att jag ska satsa även om arbetsförmedlingen inte kan sponsra mig (dom är för snåla).

Kände att dagen va på topp tills ja kom på träningen. Fick tokont i magen och blev tvungent att fara hem. Nu sitter jag då här med magknip (som jag hoppas går över snart).

Har fått önskemål om att lägga in en till bra låt från youtube, bara för dig Frida!

Lägger även in bilderna på hunden som då älskar snö.







 Snömonster!

 Skutt

 Gnugga lite i snön


The first Noël

Hej!

Nu har jag jobbat två dagar och lyssnat på julmusik oavbrutet. Har totalt fastnat för en ny julskiva, förutom Josh Groban som är en av mina favoritröster så är Sanna, shirley och sonja - our christmas en ny favorit. Om du inte hört någon låt från deras julskiva så rekomenderar jag den starkt.
Lördag iaf så jobbade jag mellan 11-17 sen så hann jag hem och äta en middag med mamma sen bar de av igen mot folkparken där jag stod i garderoben mellan 19.30 - 03.00.
Synd bara att dom var så dåliga på informera oss om hur mycket folk som skulle dyka upp och att de va lite dåligt anordnat av dom som äger folkparken. Men ska inte klaga nå mer på de.

Idag då (söndag) ringer Ulla på jobbet och säger att hon mår illa så jag skyndar mig till stan för att hoppa in och jobba. Efter jobbet så for jag till mina käre far för att käka en underbart god middag bestående av Kött i god sås och rotgrönsaker med fetaost gjorda i ugnen.

Annars ikväll har jag inte gjort så mycket. Ska nog sätta mig och se en film nu. Lägger in en underbar låt med sonja, sanna och shirley som du kan kolla på, se och njut.

Tjing




Ah men hallå??

Hade skrivit ett jättelångt inlägg om min hela dag och då försvann de. Men aja kan förklara igen då.

Jag vaknade kl 8 för att ja skulle ringa ett viktigt samtal men fick ingen respons där. väntade till ca 09.20 men sen orkade jag inte vänta längre. Just när ja hade lyckas somna om ringer min chef Lotta på joy och frågar om ja visste vilken tid ja skulle jobba (vilket då va mellan 11-15) men ja fick jobba till 17 istället vilket ja tackar för. Just när ja då lagt på telefonen ringer Frida och frågar om jag ville gå på stan. Där slutade jag försöka somna om och for på stan istället.

Efter stan va de snabba ryck till pappa för lite middag med goda julgodisar (hemmagjorda) till efterrätt. *mums* Sen efter middagen va de möte med volleybollen eller va man nu ska kalla de. Va iaf lärorikt.

Snabba ryck efter detta hem till mamma med bilen som skulle jobba natt inatt. Sen var de äntligen lugn och ro men då bestämde jag mig för att göra kexchoklad som julgodis.

Nu ska jag iaf sova för jag ska jobba imårrn. kommer väl uppdateringar imårrn natt.

Tjing!


Damn

Hade ju faktiskt tänkt lägga in en jättebra jullåt med josh groban men den fanns inte....låten va iaf Josh Groban - The first Noel.

Lägger in en annan bra istället :) Celine dions - christmas eve......Enjoy!
 




Vinterland

Jadu va säger vi om vädret idag. Skulle hämta Petter på flygplatsen och hade glömt stoppa i motorvärmaren, mmm underbart! De va -17 grader och jag fick sopa bilen för att kunna se något. *Brrr* säger jag bara.
Nu sitter jag iaf inne i värmen så de tackar vi för. Annars trivs ja rätt bra med vinter måste ja säga, känns som de ger lite mera känsla inför julen kombinerat med julmusik då. 

Annars måste jag säga att jag skarpt längtar till annandag jul. Har inhandlat biljetter till station 8 då där de iaf är 18 år men jag hoppas de kommer blandade åldrar. Känns riktigt skoj, peppa peppa. Annars längtar jag till julafton också, en vecka kvar! uj uj.

Undra vad jag ska göra ikväll....om inte Angelica kan se film med mig vad ska då hända?

Idag gjorde ja en sminkning också som jag är riktigt nöjd med. En med gröna färger samt lite guld och eyeliner. Undrar lite vad jag ska ha för sminkning till annandagen, ska väl prova lite olika alternativ får se va de blir i slutändan.

Nu ska jag käka mig lite middag.

Tjong!




Tjohoo...

Har nu lyckats lägga in en fin klocka som design på min blogg *stolt*. Sitter och planerar ett nytt utseende på min blogg. De nya useendet kommer efter jul så då har du någonting att se fram emot.
Jag försöker lära mig mer om hur man gör en liten roligare blogg med mera häftiga saker på.

I övrigt har jag tränat idag/igår. Gick mycket bättre idag måste ja säga, va riktigt skoj. Framspelen satt bättre och de va rätt mycket spelövningar, vilket alltid är kul. Fick veta idag att vi har ett litet "test/prov" på volleybollen på fredag istället för träning. Oj oj vilken oro de spred bland alla spelare (sånt säger man inte Nina).
Kommer vara ett sorts prov kan jag tänka mig på basic volleyboll, sånt vi förväntas kunna. Aja de är bara gå in med självförtroende, om inte annat så lär man sig alltid någonting nytt på det.

Nu sitter jag i sängen iaf med en liten vovve vid mina fötter sovandes. Supersöta Cesar (hundens namn).

Nä nu ska jag gå ner och hälsa på min mamma som försöker hålla sig vaken eftersom hon ska jobba natt imorgon. Jag gissar att hon har somnat i soffan. 

Sov gott med dig eller godmorgon!



Test här

Kollar bara om jag kan få in en autograf i slutet på alla mina inlägg då som ska se ut så här
Ska ju inte förstöra mina länkar under som de gjorde på min testblogg som ja tjollrar på. ska se nu! =)




Mumma...

med nyponsoppa, sådär krämig, lagom varm och supergod. Har även ett glas julmust brevid mig men de är inte fullt lika nyttigt. Tänkte passa på att berätta lite om träningen ikväll.

Träningen då, gick inte riktigt sådär jättebra för min del. Jag kan väl känna att de allmänt för de första då är lite loj inställning hos många, ska då inte glömma mig själv ibland. Sen vet jag inte om de beror på att man kanske är trött men de kan jag känna ibland, knät vill inte och då bli man istället förbannad när de gör ont och man inte kan göra allt man vill. Sen stod jag fel på plan idag vilket då resulterar i att man missar bollarna med en hårsmån, inte heller en höjdare. Nog om de.

Nu kan jag (med stolthet) säga att jag har sökt jobb i Norge. Jag ska väl fortsätta med det imårrn eller senare idag blir de ju. Får väl hålla tummarna för att de ska nappa sen. 

Nu ska jag alldeles strax sova men tänkte tipsa om en bra låt innan jag sover. 

Pixie Lott - Here we go again. Riktigt skön låt! 

Sov gott med dig.....ZzZzzzZ  


Måndag

En helt vanlig måndag. Jag sitter hemma och sov som vanligt alldeles för länge. Jag har dock faktiskt skrivit om min meritlista idag så nu är allting klart för att börja söka jobb i Norge, känns bra.

I övrigt var jag ut på en promenad med hunden imårrse sen har jag bara käkat lite frukost och tagit mig en dusch. I helgen dock så spelade vi match med volleybollen. Norsjö var vårt motstånd på lördagen och jag fick inte spela mer än några bollar, kändes tråkigt men så är de ibland. Söndagen hade vi match mot Iksu men jag jobbade på Joy så jag kunde inte vara med.

Lördag kväll så var vi hos min gode vän Malin och drack glögg, käkade pepparkakor, juleskum, noblesse, chips mm. Gissa om man hade lite ont i magen efter de. Måste säga att julmust va ju också med.

Aja nog om de. Nu ska jag försöka hitta lite jobb att söka mig i Norge, de är bara att hålla tummarna för de.

Hoppas allt är bra med dig.

Tjing!

Träning

Nu är de onsdag, skrev i fredags sist. Måste säga att jag hade glömt hur skönt de är att jogga en bit även om de är jobbigt. For ut på en jogging i fredags pga inställd träning. Sen jobbade jag i garderoben på lördagkväll. Söndag slöade jag och Tobbe med en film (The mask), sen fikade vi några kakor som han gjort åt mig
*tack för de*

Ja kunde inte va me på träningen idag/igår för att min mage krånglade hela dagen. Jag hatar att ha ont i magen.
Nu är det iaf nya tag som kommer. Va och simmade i måndags med mamma också.

Har ofeciellt börjat mitt nya liv med ännu mer träning och ännu mindre godis. Känns riktigt bra än så länge. Snart är de jul också, hoppas de hinner komma lite mera snö bara.

Men men nu ska jag läsa lite bok sen blir de bums i säng. Hadé fint så höres vi snart.

Hej svejs!

Today...

Fredag idag. Träningen blev inställd pga brist på folk som kunde vara med + att vi har en garderob idag på folkparken. Kanske ska ut och ta mig en jogg eller kanske fara och simma en sväng istället då.

Nog om träning. Jag Har nu fått upp mina stjärnor i fönstrena sen har jag även fått upp min klocka på väggen. Kul kul. Jag får ta kort när jag fått in mina saker i garderoben vilket innebär att min kära mor måste hjälpa mig att häfta fast tyget i garderoben, men de kommer nog. Undra vad man ska göra sen. Jag ska ju stå i garderoben imårrn från 19 till ca 1.30 gissar jag.

Måste säga att Erik Hassles skiva är riktigt bra, har lyssnat igenom den noga idag och gillar det. Om du inte hört den borde du lyssna på den.

Tänkte lägga in en liten bild på mina nya projekt att rita. Ska måla en tavla med samma motiv som denna men inte samma kläder och så vidare. Tavlan kommer att bli till min storebror så han får något till väggen. själva figuren kallas "Misstigri", går att googla om man vill se mer.

Tjing!


Bambadabam

Jag har juuulpyntat nu, oj va de känns bra. Jag är riktigt sugen på få bort lite skräp i rummet bara sen kommer lille granen upp på tv bänken.

Jag har även äntligen hittat motivet som ja kan rita åt min storebror som tavla, känns skoj.
Ska börja prova rita en snart. Kommer väl bilder på de senare när jag har lyckats rita någon.

Nu ska jag då fortsätta att städa mitt rum så att jag kan montera lillgranen snart, praktiskt med en sån där färdigpyntad men lite tråkigt dock.

Aja hade fint tills vidare.

Tjing

RSS 2.0