Sjuk

Hej!
 
Åkte dit på min första magsjuka sedan jag gick i 8:e klass inatt. Hade glömt hur äckligt de är med magsjuka men de känns iaf lite bättre nu.
Så idag är de soffläge och tvättning ikväll som gäller.
 
Va gör du idag då?
 
 

Juldagen

Hej alla! Idag är de juldagen och de blir julafton hos pappa idag som ja nämnde igår med. Jag körde lite "nude" smink idag, vad tycks?
 
Annars blir de lite dammsugning idag av lägenheten och allmänt plock. Igårkväll hade jag så tråkigt så jag dammtorkade hela lägenheten, va iofs väldigt skönt med rent men julafton? Kom igen!
 
Aja ha en fortsatt trevlig "julhelg".
 
 
 
 
 
 
 
 

GOD JUL!

Hej!
 
Än en gång så är de julafton, tiden går väldigt fort. Jag ville passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL. Imorgon firas jul med pappa också så jag får dubbelt. Ha en fortsatt trevlig kväll.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ischoklad

Hej!
 
Nu är ischokladen gjord i farten mellan jobb. Jag har alltså bra jobbat hela veckan och därför varit lite dålig på uppdatering. Men idag fick jag lite tid över. Har så svårt att förstå att de är Julafton imorgon! Helt overkligt.
 
Annars har jag hunnit griljera ännu en julskinka för den andra slaffsade vi i oss i bara farten. Hoppas ALLA får en underbar jul imorgon. På återseende.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sånt som hör julen till....enligt mig

Hej!
 
Jag passade på att baka polkabräck idag när jag hade någon timme över, perfekt och enkelt så här till jul. Hoppas dom bli uppskattade. Tycker de är en sak som hör julen till, julgodis och julskinkan såklart som jag griljerade igår, blev supergod!
 
Annars jobbade jag idag och kommer göra de alla dagar denna vecka utom onsdag plus att ja ska på intervju för ett jobb på fredag. Men härnäst blir de indoor walking 45 min sen bio. Ha en bra kväll.
 
 
 
 
 
 
 

Lite bilder från glöggkvällen

Hej!
 
Idag tog jag en morgonprommis, jätteskönt va de. Annars ska jag nog baka lite idag, vilken överraskning va? Ha hunnit baka rocky roads i veckan så de är klart, nu är de bara några sorter kvar så känner ja att ja är klar. Ska nog börja med att griljera julskinkan.  
 
Hade ju glöggkväll med vänner i torsdags och de va riktigt mysigt så de får ni några bilder från idag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julpynt

Hej!
 
Köpte en liten tomte här om dagen som jag tyckte va söt, sen köptes en liten glittrig gran också i stål....typ?
Jag ska ju då ha lite glöggbjudning ikväll och jag ursäktar i förväg om just DU inte är bjuden men de blev alldeles jättemånga människor ikväll.
 
Annars har jag varit "ledig" idag förutom arbetsförmedlingenbesök. Passade på att städa när de ska komma massa folk så de är skönt att ha gjort de också.
 
Vad skulle du bjuda på om du hade glöggkväll?
 
Ha en bra kväll!
 
 
 
 
 
 
 

Don't want to break your heart

Hej!
 
Tänkte dela med mig av en låt som fastnat i min hjärna för jag tycker den är grym! Riktigt fin och de går inte låta bli att sjunga med. Annars ska jag nog baka mig några julgodisar, men först köpa lite mer julpynt!
 
Ha en bra dag!
 
 
 

LusseBulle

Hej!
 
Jag har gjort så mycket senaste tiden så jag har knappt hunnit med bloggen. Jag har hjälpt en kompis slipa, spackla och måla sin lägenhet eftersom de va lite stress att de skulle bli klart men de fixa vi, sen äre ju jobb och bakande som tar upp tiden.
 
Lyckades baka jättefina lusselängder tack vare mammas hjälp.
 
Nu slöa framför serier ikväll, ha en bra kväll.
 
 
 
 
 
 

12 timmars passet!

Hej!
 
Idag jobbar jag 12 timmar, de känns kul med pengar men mindre kul med skallen. Nog om det. Jag har ju adventspynta här hemma så tänkte visa några bilder från det. Dock känns de som ja vill ha något mer, kanske en tomte?
 
Nu ska ja se lite Glee under min rast innan ja ska iväg igen. Ha en bra kväll!
 
 
 
 
 

RSS 2.0