Bloggen lider

Hej!
 
Eftersom de är både jobb och stadsfest i helgen så ber jag om ursäkt om uppdateringen är dålig. Jag tänkte försöka lägga ut några bilder sen på dagens outfit! Ha en bra dag så länge.
 
 

Älskade Älskling!

Hej!
 
När ja kom hem idag efter en sväng på stadsfestenområdet med tjejerna så stod en liten överraskning på rumsbordet.
Äntligen har dett gått in, efter typ....några månader med tjat.
Jag blev jätteglad så tack älskling för blommorna!
 
Annars köpte ja en ny rouge idag så den ska invigas så fort mina nya sminkborstar kommer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gilla läppstift

Hej!
 
Tisdag och veckorna flyger iväg som vanligt. Jag tänkte visa mitt nya favvo läppstift. Nu blir de mot stan för att kanske shoppa nåt annars är ju kaffe ett måste. Ha en bra dag. Skriv gärna frågor om du funderar på något.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar i bilder

Här kommer lite bilder från midsommar.
Vi hade jättekul! Annars låg vi alla och solade idag och många av oss brände oss också men inte så farligt för alla.
Nu ska jag göra mig redo för sängen, en ny dag väntar imorgon!
 
 

Midsommar! :D

Hej alla glada!

Idag är de midsommar och jag fullkomligt trycker i mig frukosten för att hinna packa och planera inför besöket i stugan som vi ska göra. Vi ska ut till Marie och Esas stuga och umgås, käka GOD mat, spela kubb och annat skoj.

Så här önskar jag er en GLAD midsommar så bjuder ja kanske på bilder från det senare.


Måndag måndag!

Hejja måndag!

Härlig dag med mycke sol idag. Jag passade på att ta en morgonprommis. Sen blev de sola på balkongen och dricka kaffe! Sen ringde de i telefonen om en arbetsintervju men ja säger inge mer eftersom ja troligtvis inte kommer få jobbet, men kul iaf!

Nu sitter ja i soffa hemkommen efter ett kul corepass samt crosstrainer en stund.



Frukost!





Möhippehelg!

Hej!

Som flera andra hade vi möhippa i helgen för underbara Anna Carlsson! Hon ska gifta sig den 14:e Juli. Tack för en underbar helg till alla som va inblandade, de va superroligt plus att ja aldrig lärt känna nytt folk så fort. Alla kom vi bra överrens och de va bara helt underbara människor som va inblandade.

Tänkte dela med mig av en jättefin version av Whitney houstons - How will I know. Ha en bra kväll, sj ska ja och Älskling på bio.








Ny hårfärg igen

Hej!

Jag känner att de blivit en del olika hårfärget senaste åren men nu kom en överraskning. De blev riktigt färgglatt en gång för alla. Sen tänkte ja visa ett nytt armband som ja köpte i Kroatien.

Umeå blev av idag och de va riktigt roligt förutom att skorna ja skulle köpa va skadade i Umeå med, de blev att köpa dom i Skellefteå iaf. Annars grillade vi i nya grillen till middag idag! God middag gjord av älskling.

Va tycker du om hårfärgen?












Emma blemma

Idag har jag och Emma gått på stan. Jag ville ha ett par svarta sandaletter som ja kan använda i sommar och till ett bröllop senare i sommar. Jag hittade ett par! Ska åka till Umeå och köpa dom på onsdag.
Dom fanns i Skellefteå men de var en ful skada på den skon så då fick ja lägga av i Umeå så en tripp med Emma blir de. 399 kr på Din sko!

Annars lugnt mest hela dagen. Vad har du gjort?














Kroatien i bilder

Jag delar med mig av lite Kroatien här ikväll och hoppas du hittar någon fin bild. Det är blandat huller om buller. Vi hade en helt underbar resa iaf med mycket att titta på och göra men även lite soltimmar. Jag låter bilderna tala för sig själv.





































Bye bye sweden!

Hej!

Som rubriken lyder så drar vi från landet idag till Kroatien! Skjutsen till Luleå kommer snart så vi ska bjuda han på lunch sen bär de av. Ha en bra vecka så skriver jag när vi kommer hem och förhoppningsvis lägger ut nå bilder.

Hej så länge!




Svar på tal

Hej!

Fick en läsarfråga som ja ska försöka besvara så gott jag kan.

Karin undrar: Har du något tips på en bra ögonskugga som ändå inte kostar skjortan? =)

Svar: Jag tycker just den jag hade på bilden som är från Make up store är kanon. Den heter "Velvet" och passar till allt! Dom räcker otroligt länge och det är väldigt bra färg i den. Den må kosta 140 kr men just den tycker jag va värt det. Annars har isadora väldigt bra färger tycker jag och dom kostar inte alls lika mycket.

Använda alltid en primer under så får du fram det bästa i färgen och den håller längre :) ¨


Hoppas du är nöjd med svaret och tack för att du läser min blogg!





RSS 2.0