Leka med smink

Hej!

Idag lekte jag lite med ögonskuggor, detta blev resultatet....





Vad tycker du? Jag blev rätt nöjd jag men alltid roligt höra vad andra tycker. Annars har mammat hälsat på med vovvarna och de är ju alltid mysigt.
Nu ska jag fortsätta fota armband åt mamma.

Ha en bra dag!





På tala om inget...

Hej!

Idag bytte ja nagelfärg igen och insåg att mina naglar börjar bli ganska långa igen, vilket ja tycker är rätt bra jobbat med tanke på att jag biter och biter och biter lite mer.

Eller vad tycker du?

Färgen jag använde va från kicks, från deras summer collection...tror jag.








Frissan imorgon

Hej!

Dagens träning avklarad! Crosstrainer 40 min och armar/axlar, synd bara att ja gått upp 1,5 kg sen ja börja träna :( BUHU!

Aja. Har även hunni göra årets vurpa med cykeln på väg till stan....vips så låg ja på backen...men ja va lika snabbt uppe och ingen skada så de va ju skönt.

Annars kollade ja runt på nätet igår för inspiration inför frissan imorgon, ja ska nämligen färga och slinga håret. Jag hittade den här tjejen och blev jättesugen på hennes färg.
Vad tycker du?


Bilden är tagen från  http://www.lindahallberg.se/







Hmmm

Hej Måndag

Jag började med att ta "sovmorgon" som Åke förstörde som vanligt, men kl 09.00 blev de iaf. Sen slöa och ut på stan en sväng innan arbetsintervjun som ja tyckte gick riktigt bra! *håller tummarna*

Sen har jag och Älskling varit på gymmet en sväng, blev 4 km löpning och mage/rygg idag för min del.

Nu blir de kesoblandningen och sen Walking dead!

Sov gott!


Och en sak till!!!! Skriv gärna en kommentar om va du vill att jag ska skriva mer om eller bilder du vill se osv....


Heja Söndag!

Hej!

Söndag idag. Jag klev upp tidigt för att köra till Umeå för Malins sista sminkningar för Make up kursen/utbildningen hon gått. De va riktigt skoj. Sen hem och lämna bilen igen. Nu är de slöa och snart sängen som gäller. Träning imorgon! Ska bli skönt, känns som ja slöat och ätit skit hela helgen.

Nu ska jag slöa lite mera så skriver jag imorgon igen.

Sov gott!





Fredags drink!

Hej!

Idag kom Patriks föräldrar på besök från Avesta. Det va trevligt med besök på morgonkvisten. Sen drog vi iväg en sväng och kollade om vi hitta guitar hero...men gissa vad....de ha dom lagt på is??? så de finns inte att köpa längre.

Jag har även jobbar mellan 17-19 och när jag kom hem hade älskling gjort en supergod drink (som jag önskade). Ha en bra kväll, vi ska dricka Irish coffee med Patriks föräldrar sen blir de sängen.








Efterträningmat!

Hej!

Idag tänkte ja bjuda på ett tips på vad man kan äta efter träningen. Jag fick tipset från den här tjejen...
http://www.megafonen.nu/fitnessbloggen/

Jag blandade iaf keso, ett kokt ägg, rökt kalkon och kryddstark ost (den man gillar). Supergott och proteinrikt!
Hoppas ni också gillar det.

Annars har jag tränat idag och det blev 40 min crosstrainer sen några benövningar.
Fick min västerbottensring idag också, Love it!
Ha en bra kväll nu!








Pink nails

Hej!

Tänkte skriva igår men jag glömde helt bort mig. Jag va iaf och tränade en sväng och förbi H&M för att köpa en nagelfil, då slant ja såklart över ett nagellack för 10 kr också som va jättefint.

Annars lugnt hela kvällen. Idag väntas rekryteringsträff via arbetsförmedlingen så jag håller på göra mig klar för det.











Mage/rygg

Hej!

Som rubriken lyder blev de löpning 4 km och mage/rygg på gymmet idag, kanonskönt! Imorgon väntas armar/axlar.
Jag försökte bjuda över Martina på kaffe också men de gick sådär. Hon ringde mig när hon klätt barne sitt och skulle precis till att ta vagnen och komma när hon inser att vagnen är i bilen, som hennes kille har på jobbet, så vi bokade om till onsdag. Nästa gång så!

Annars har jag bara slöat. Ha en bra kväll nu, det ska jag.

Lite efterträninglyx!








Min helg!

Hej!

Har inte bloggat på ett tag så här kommer en "bomb". Jag har slöat nästintill hela helgen. Va på fest hos Lina på fredagkväll och de va himla skoj. Lördag blev de stan med Malin och idag söndag så har jag varit hos Malin och fått en sminkning.

Ni får hemskt gärna kommentera och skriva om sånt ni vill höra mer om.....all hjälp är bra. Tack!


(Malins sminkning...Delvis av den)

(Tack Emma för presentkortet på Åhléns)

(Söndagslyx..eller va säger du?)


Sov gott!






Snabbt inlägg

Innan ja ska sova kan ja snabbt uppdatera om dagen.

Jag steg upp 07.00 och tvättade, Åke va nära döden när han förstörde min blomma, jag dammsög bort blomman från soffan, mot stan för att shoppa nödvändigt och roligt, hem och laga middag, mot volleybollträning med Martina, dagen slut! 

Min dag har varit händelserik och lång, en bra dag trots Åkes förstörelse. 

Sov gott! 





 


Löpning

Hej!

Idag kände ja inte för att gå till gymmet men när jag kom från stan ångrade jag mig lite så jag drog ut och sprang istället, broarna runt. De va himla härligt med +4 grader. Sen har jag lagat middag, sminkat mig och fixat håret när jag ska iväg på möte snart.

Visar en kass bild på mina färgade ögonbryn och jag innan ja skulle ut på löpning!





Ha en bra kväll!






Alla hjärtans dag <3

Hej!

Som alla vet så är de alla hjärtans dag så ja tänkte passa på och hälsa alla som läser.....

Ha en underbar Alla hjärtans dag!





(Bild tagen från google.se)





Tänker

Tänk att hur ofta man än tränar så känns de inte som man tränat nog. Jag tränade idag, 4km jogging och mage/rygg men ändå så vill jag träna mer!

Före träningen gick jag till Malin upp på Erikslid sen gick jag därifrån till gymmet men ändå känner jag för mer träning. Tur de är en ny dag imorgon! Kan berätta att jag skulle bli sminkad hos Malin men det blev istället ögonbrynsfärgning och noppning! Tack för de, jag är nöjd!

Ha en bra kväll och sov gott.







Bio igår

Jag och älskling va på bio igår och såg "En gång i Phuket", riktigt rolig film måste ja säga. Har du inte sett den så tycker jag du ska fundera om.



Senare idag drar jag till Malin för att sminkas sen gymmet! Ha en bra dag!








Härliga Söndag!

Hej!

Idag började dagen med promenad mot Eddahallen för att kolla volleybollmatch, efter de drog jag direkt ut på långpromenad på 1 timma, HELT underbart!
Nu har jag sminkat mig, nyätit middag och sen ska jag och älsklingen på bio. Kanske kommer någon kommentar om filmen sen.







Ha en bra kväll med er!







Fredagsmys igår!

Hej!

Tänkte snabbt nämna att älsklingen gjorde en superinsats igår till middag! Han gjorde maten helt sj och det blev helstekt fläskfilé med sallad och pepparsås till. Sen ett glas rött till de. Tack älskling <3

Idag for vi en sväng på stan och kollade in pappa och hans band på CK när dom spelade för barncancerfondens dag!

Annars har vi storstädat lägenheten och sen kommer nå vänner på besök. Ha en bra kväll.


Lite seg dag

Hej!

Dagen började med att ja skulle tvätta kl 07.00 men en granne hade visst bokat fel och tagit min tid men bad om ursäkt så de gjorde inget. Jag fick tvätta mellan 12-17 istället så de gick bra.

Sen mot stan där jag köpte lite nya ljuslyktor till sovrummet, kanske kommer en bild sen. Efter stan så flyttades tvätten och ja småstäda lite sen har jag bara hunnit med gymmet. Idag blev det 35 min crosstrainer sen lite mage/rygg, börja må så illa så de blev inte så mycket.

Nu ska jag ducha sen blir det middag. Ha en bra kväll!







Knasdag

Hej!

Jag har slöat hela kvällen efter gymmet då såklart, känns som ja förtjäna de. Jag kom på mig sj med att ha tagit flera bilder nu som ja tänkte blogga men nu va ju vissa flera dagar sen så ja valde två.

En bild är på mitt LCHF bröd som jag bakade sen en bild från dagens benpass, eller efter passet när ja står och svettas...hehe skoj!













Spännande torsdag!

Hej!

Idag ska jag iväg på arbetsintervju så de är bara hålla tummarna. Jag får berätta mer nån annan dag. Jag har precis ätit en god smoothie till frukost så nu blir det att fixa de sista sen he sig iväg mot stan.

Ha en superdag så uppdatera jag lite mera sen.






Skellefteå är vackert!

Hej!

Idag när jag va på väg till stan för att ta en kaffe med Tobias så gick jag över bron och insåg att Skellefteå är riktigt vackert. Den där massan med snö och lite glittrande kyla. Jag tog en mobilbild men den blev inte så bra, tänkte visa den iaf.

Annars har jag gjort jättegod middag med älskling och gymmat. Det gick bättre idag, kände peppen krypa sig på när jag började crosstraina sen blev det armar/axlar!











Vi se de snöa!

Hej!

Idag när ja hade gymmat klart så bara vräkte snön ner, vilken känsla! Mer snö! Aja, träningen gick sådär eller löpningen gick sådär, resten gick bra. Kändes lite tugnt men nu är de gjort, blir en ny sväng imorgon.

Sov gott alla glada.











God måndag!

Hej!

Jag började dagen med supergod frukost, LCHF tekakor och en stor kopp te till det! Det är salami och keso på en macka och makrill på den andra! MUMS. Nu sitter jag och laddar för ett pass på gymmet för idag ska jag springa för första gången på länge igen.

Ha en superdag så kanske ja skriver nå mer sen.












Hemma igen!

Nu är vi hemma från Avesta igen! Va jätteskönt få hälsa på där nere en sväng plus att vi slapp den isande kylan några dagar, dom hade ju trots allt kring -15 grader alla dagar så det är bara tacka och ta emot.

Annars har vi sovit, ätit supergod mat som Patriks mamma lagat och allmänt tagit det lugnt.

Ha en bra kväll så uppdaterar jag mer imorgon.






Färga utväxt

Hej!

Idag har jag färgat utväxten och det blev riktigt bra. Annars blir det iväg till Avesta i helgen, kommer sakna Åke...men kanske blir lite skönt också! Annars lugnt, blir ju som bara en lååång bilresa idag.












Tidigare morgon!

Hej!

Idag hade jag bestämt att ja skulle stiga upp kl 07.30 men vaknade vid 07.15 (trodde jag), så upp steg jag och började ducha, sminka mig och annat. Jag kollar sen på klockan och ska väcka älskling för han skulle upp 08.00 men hans väckare hade inte ringt? Konstigt tyckte vi så han kolla på mobilen och klockan va bara 07.05.....

BRA Gabbe! Jag hade stigit upp en 1h för tidigt....för klockan på sängbordet gick en timme för tidigt så jag kollade bara på den.
Då ha vi lärt oss något till nästa gång.







Baka baka liten tekaka

Hej!

Jag blev inringd på jobb idag så de va kul trots att det inte va lika roligt för chefen som blev magsjuk! Men efter jobbet till kl 19.10 så passade jag på att baka tekakor enligt LCHF då såklart. De gick ju rätt bra och dom smakade gott! Tänkte att ni får se hur dom ser ut imorgon!

Så här såg degen ut innan ja la till smör och filmjölk!



Sov gott!





Lyckad frukost!

Idag lyckades jag göra en jättegod mangosmoothie till frukost! Den smakar nästan bara mango men det är inte så mycket i eftersom man enligt LCHF bara ska äta frukt väldigt sällan!
Smakade gudomligt, här kommer recept!

Mango efter smak och tycke
1 dl turkisk youghurt
0,5 dl grädde/mjölk (jag har grädde eftersom de är LCHF)
1 dl loka (använde päron/fläder) eller vad den heter! 

Sen är det bara mixa ihop så får du något mumsigt. 


 





RSS 2.0