Många projekt!

Hej!

Jag känner att jag har gjort så mycket i veckan, skaffa nya tygtavlor i rummet, köpt en ny pall, köpt nya skor, jobbat pöå Skelleftekraft och även Joy, bakat bröd (LCHF),
sen i helgen ska ja dricka lite vin, vara hunsvakt åt korven och korven 2.

Massor som händer i veckan. Jag har äntligen börjat svara i telefonen på Skelleftekraft och tycker väl att min första dag som telefonist gick hyffsat. Imorgon blir de en till heldag i telefonen så det är bara att hålla i sig.

Nu kommer lite bilder på det jag gjort och köpt.










Nice eller hur?

Sov gott det ska jag!

HOJ!




The Studio!

Hej hopp!

Idag va ja på "The studio" med mamma och hennes kompis Viveka (stavas?). Mamma tyckte de va jättekul vilket gör mig glad, hon blev ju bra på sina kort. Jag köpte iaf några kort så jag tänkte visa nått av dom iaf. Annars så hoppas LCHF igång imorgon så de ska bli spännande att ge de en ärlig chans. Har kollat igenom kokboken vi köpte och allt verkar jättegott.

Nu ska jag och Patrik se en film sen blir de nog en tidig kväll. Ha en superkväll ni med.











Lugna puckar!

Hej!

Ikväll blir det att hälsa på en fest sen imorgon ska jag på "The studio" här i Skellefteå, kan ju va skoj?

Annars har jag jobbat mycke i veckan och även pluggat. Jag och Patrik sitter och väntar på Angelica som ska komma hit innan festen, dricker ett glas rött. På måndag är de slut med socker då blir de diet för Patrik och Gabbe....eller iaf mig! Men men ha en bra kväll.

Hoj!




Ett glas rött!

Hej!

Jag har inte uppdaterat på jättelänge, finns dock inte så jättebra ursäkter. Har varit sjuk, fyllt år och varit borta i Göteborg hos Emma som inte har internet.

Kanske ni kan ursäkta mig. Ska försöka få tillbaka glöden. Patrik är iaf i Lissabon så ja får sitta hemma själv på kvällarna. Jag passar på att ha fet myskväll med ett glas rött och lite snacks.

Middagen ja gjorde idag blev supergod! Jag gjorde någon slags gryta bestående av kyckling, morötter som ja kokade och la i såsen sen, champinjoner och rödlök. MUMS säger ja bara. Sen ha ja vare ute på en liten jogginrunda idag för att komma igång igen lite smått.





Ha en bra kväll. Hoj!



Stor suck!

Hej!

Jag och Patrik bestämde oss för att fara på Ikea idag. Vi köpte en byrå (som jag velat ha flera månader), en lampa till köket, en pläd till soffan, ett för litet överkast till sängen, en ny badrumsmatta och lite fler småsaker.

 Jag har världens förkylning nu så allt känns jobbigt, huvudet gör ont, näsan är antingen tät eller så rinner den och halsen retas så ja vill hosta hela tiden.

När vi kom hem så blev de bygga ihop möbeln och byta ut lite saker för att få de jättemysigt hemma sen har jag städat en del och vi har även hunnit tvätta! Snacka om effektiva!

Nu ska jag snart sova och hoppas jag är helt frisk imorgon :)

Sov gott! (bilder kommer imårrn)

HOJ!




Snörvel

Hej hopp!

Förkylningen bröt ut så nu snorar jag mer än någonsin (känns de som) men de är ingen värsting förkylning.

Nu ska ja jobba ett tag sen hem och vila. HOJ!



Förkylning

Hej!

Känner förkylningen komma krypandes! Inte bra! Annars har jag jobbat idag från 8.00 - 19.10, blev långdag. Sen börja jag se en film me Patrik men den va så lång så de blir sängen istället så ja kanske orka jobba imorgon.

Här kommer en bild på min nya tröja som ja hade på mig idag.



Nu ska jag se lite "Royal paines" sen sova. Sov gott!


TJING!





Inge vidare

Hej!

Det känns skumt i kroppen idag. Jag är trött hela tiden, har ont i bihålor och huvud, kan de vara förkylning på gång.
Jag hoppas såklart att ja slipper. Sov också som en kratta inatt, rullade runt, svettades, tät i näsan på en sida osv.

Hoppas du mår bättre.

TJING!




Slipper sova ensam

Hej!

Ikväll slipper ja sova ensam, gissa om de är skönt?

Lyssnar på Adeles bästa låtar, make you feel my love, someone like you, set fire to the rain och "deppar" allmänt. Känns bra lyssna på musiken och tänka lite. Ha en bra kväll och sov gott!

TJING!




Go maten!



Så här mysigt har jag de på kvällarna när jag är själv hemma, men imorgon då kommer Patrik hem! :)

Annars så har jag jobbat idag som tidigare inlägget sa, sen har jag kört barbell som tog död på mina muskler! Jag har ont i nästan varje muskel. Får se hur de känns imorgon!
Direkt efter träningen så for jag hem och gjorde middag, blev supergod mat bestående av lax och grönsaker!



Ser faktiskt ut som kyckling men de är de inte. Nu ska ja se en film, dricka te och sen sova!

Sov gott.

TJING!



Snabba inlägg

Hej!

Passar på att skriva ett snabbt inlägg mellan jobben, alltså är de bara Joy kvar nu mellan 12-16. Jag ska på Barbell kl 17 så de blir ett pass idag, ska bli skönt.

Nu ska jag äta lunch och dricka min latte sen full rulle. Ha de kanon så kanske ja skriver något mer sen.

TJING!




Miss you!

Hej!

Dagen flög fort förbi men imorgon är en ny dag! De blir jobb på Ske-kraft imorgon och sen Joy, direkt efter de tar jag tag i träningen, nämligen ett Barbellpass!

Sitter med tända ljus framför mig och saknar min söta nöt Patrik massor nu när han är i Polen på arbetsresa, men han kommer snart hem igen.

Sov gott nu alla, de ska jag!


TJING!





Morgon Kaffe

Hej!

Idag har jag hunnit vara på skolan för dagens röriga lektion! Ja huvva ligen...ja förstår näst intill inget alls... =/
Men nog om det, jag ska nog klara de i slutändan iaf. Jag gjorde en stor kopp kaffe för att överleva dagen, ska hinna förbi arbetsförmedlingen och köpa en vår/höstjacka som ja hitta, som jag har letat och så var den framför mina ögon hela tiden. Hittade den på Joy nämligen.

Nu ska jag ta alla papper med mig och dra iväg på arbetsförmedlingen sen ska jag handla lite nödvändigheter i form av smink och hårspray också ;)

Ha en bra dag!


Ljuvligt!

 

Haha vilken skillnad när man har fixat håret och inte? Kan inte fatta hurr fult de är när de inte är fixat något alls. Men nu iväg!

TJING!





Segt med uppdatering...

Hej!

Sorry om jag har varit dålig på uppdater. Tänkte lägga ut bilder på min och Patriks lägenhet ikväll samt kanske någon bild på mig själv så de är ju alltid något se fram emot. Jag har varit dålig på uppdatera men de beror nog på allt jobb. Jag ska försöka förbättra mig.

Nu sitter jag på jobbet och har städat butiken så nu blir de dagens kopp kaffe och lite datakoll på andras bloggar mm. Hoppas ni får en bra dag så skriver ja sen.

TJING!




Huvudvärk!

Hej!

Sitter här nu med huvudvärk och funderar WHY!? Aja inte alltid man kan ha de bra. Ska snart lägga mig för att jag ska jobba hela dagen imorgon och söndag, phew! Ja ska jobba, jobba och jobba mera nästa vecka samt hinna gå skolan och förhoppningsvis klämma in lite träning. Som ni förstår har jag jobbat massa så jag har inte orkat skriva några inlägg.

Kommer nog något roligare imorgon!

Sov gott.


TJING!




RSS 2.0