Älskar mina möbler

Hej!

Ville bara visa, i brist på annat att göra, mina möbler som ja gillar allra bäst! Helheten på byrån, spegeln och ljusstakarna är nog min favvo! I övrgt gillar ja pallen och min luddepläd också väldigt bra!







Vad gör man annars.....när man inte får käka godis, Jo! Man käkar körsbärstomater! *wie*

Sov gott med er!


HOJ!




Ny klänning!

Hej hopp!

Jag har klickat hem en ny klänning från Nelly.se! Bättre lycka nästa gång som man säger, sist jag beställde en klänning passade den inte så jag håller tummarna denna gång. Detta är iaf klänningen...



Annars är de lugnt idag, Åke ska vaccineras och sen avmaskas när jag hittade att han hade mask i magen i helgen. Han har nån superperiod nu med att göra allt som han inte får för mig, han testar mig heeela tiden.

Ha en bra dag så höres vi!

HOJ!




Åke-Bråke!

Hej!

Jag och Patrik har utökat familjen med en Åke! Har inte dom bästa bilderna men tänkte visa iaf.
Annars har de varit en pluggvecka, mestadels lugnt och träning.





Glömde ju visa när jag var hos Malin och blev sminkad förra veckan. Jag blev nöjd!


 
Annars blir de en sväng till Angelica idag och umgås. Idag kommer även EMMA HEM! WIIIIE! Ska gå en sväng på stan med henne och förhoppningsvid dricka en kaffe *slurp*

Hade fint!

HOJ!



Mål att uppnå!

Hej!

Genom att skriva mitt mål här hoppas ja de ska gå att genomföra. Jag ska iaf gå ner 5 kilo inom 2 månader så vi får se hur det går. Jag har börjat träna mera så förhoppningsvis!

Jag har iaf studerat hela dagen idag nästan, steg upp och satte mig vid böckerna! Några saker jag gått igenom är...

Hermafroditer, gener som avgör ögonfärg, blommans färg, intermediär nedärvning, Hetrozygota och homozygota föräldrar mm! Skoj va? :)

Sen vid 15.30 for jag ut på jogging! De är min dag i runda slängar. Ha en bra kväll så skriver ja kanske något skoj imorgon!



Ett nytt pyssel på mina naglar. Är nu avmålade och nerklippta men annars så!

HOJ!





Än en gång dåligt!

Hej!

Har varit dålig på uppdatera än en gång. Jag har iaf försökt komma igång med träningen så jag ska gå ner i vikt fortare. Känns väldigt nödvändigt.
Har precis kommit hem från skolan och käkat lunch bestående av en burk makrill i tomatsås och ett glas mjölk. Nu ska jag ladda för att simma lite på badhuset.

Annars har vi haft diskussioner om hundar i helgen så här kommer några bilder och sen får du avgöra vem som har bäst smak, personligen tycker jag ju att jag har det men. Jag vill iaf ha en sån här vovve...





Bild tagen från google.se, måste påpeka att det är en fransk bulldog också! SUPERSÖT.

Patrik vill ha en sån här...



Bild tagen från blocket.se, hunden finns fortfarande till salu och det är en pudel.

Säg gärna vad du tycker om dessa två, vilken tycker du är finare och varför.

Annars är det lugnt, ska försöka göra något gott till middag sen. Ha en bra dag!

HOJ!



Sjukvårdsrådgivningen

Hej!

Ringde idag till sjukvårdsrådgivningen för att försöka få nå tips på vad ja kan göra för att bli bättre i magen. Har ni i 5 dagar varit totalt kass.
Hon frågar ju på vilket sätt och jag förklarar.
Sen så frågar hon om ja ätit nå särskilt och jag svarar att ja provar LCHF. Då säger hon, "jaha....du kanske inte tål lchf, alla gör ju inte det. Sen börja hon säga att viktväktarna är ju bättre osv", spela de någon roll? De va iaf bara hennes personliga åsikt.

Jag skulle iaf ringa vårdcentralen om de inte blir bättre snart (inom nån dag) för att kolla så de inte är någon bakteriell infektion eller liknande.

Nog om det. Plugga ska jag hinna med idag också, är ju genetikens mysterium som skall läsas ikapp. Sen ska ja vara med Jonathan idag...wie! Jättelängesen jag såg han.

Hade så länge!


HOJ!




Blandat

För er som undrade så fick jag faktiskt godkänt på provet i slutändan! Tack och lov för det.

Jag och Patrik va iväg till Dalarna i helgen och helt magiskt får jag som vanligt jätteont i magen? Va äre för fel. Så hela fredag, lördag och söndag till idag har jag varit totalt kaputt i magen och är fortfarande.
Ska ringa sjukvårdsrådgivningen senare idag efter skola och fråga vad dom tror.
Tog med mig kameran men använde den inte till ett enda kort? Bra va? :P

Nu ska jag iaf iväg mot skolan för att lära mig ännu nåt nytt om cellen. Hade fint!


HOJ!




Svar på prov idag

Hej!

Som rubriken lyder så får jag veta om det blir IG idag eller om jag har turen på min sida, men de har ja sällan så. Iaf så var jag på impuls och klippte mig kortare igen igår, nu var jag less på mitt långa hår.


Resultatet blev sådant.

Annars är de inge jobb eller något, så jag tar de mest lugnt eller går promenader på dagarna. Jag ska iväg till Malin ikväll och bli sminkad igen, ska bli spännande se hur de går.
Nu ska jag hämta tvätten som borde vara klar sen iväg till skolan. Ha en bra kväll.



Nagelpyssel.

HOJ!




Idag är de prov!

Hej!

Har mitt första prov i kemi idag. Sitter och snabbkollar igenom innan ja ska till skolan, laddar upp du vet.
Känns rätt bra som sagt men man vet aldrig. Nu ska jag iaf fixa mig lite så ja inte ser allt för sliten ut. Frukost avklarad.

Skriver lite mer sen idag.

HOJ!




Jobb

Hej!

Igår kväll/inatt stod ja i garderoben på folkparken, de va ändå rätt roligt men tungt med 7 timmar, va roligt att en tjej sa att hon gilla mig till och med, hon tyckte att jag var så trevligt och gjorde ett så bra jobb. Idag då ska ja jobba på Joy och förhoppningsvis ska dom känna samma sak.

Hoppas din dag blir bra, de hoppas ja iaf min blir. Ska försöka hinna med träna och plugga också.

HOJ!





Besviken

Hej!

Jag vägde mig idag och hade inte gått ner mer än 0,5 kg och jag har dessutom tränat....känns ju jätteskoj när man går på diet.
Då känns de som man vill sluta äta helt...men de kan man ju inte så de e väl bara fortsätta och se om de ger nåt senare...eller om ja ska byta riktning.

Hatar att känna att de inte händer något, blir bara så jäkla besviken.

Aja nog om det. Jag har pysslat lite med naglarna idag med inspiration från Lina Wiklund som hade gjort samma mönster före men ja blev sugen på prova själv.

Sen ha jag gått med hundarna två promenader och varit iväg på stan en snabbis. Annars fyller pappa år idag så jag och lillebror ska dit och säga grattis, kanske dricka en kopp kaffe.







Som ni ser är hundarna med och myser idag också, ska vara med oss hela helgen.

HOJ!



Närmare och närmare

Hej!

Nu närmar de sig proooov, va på genomgång på de vi har gjort på kemin och jag trodde inte jag kunde nåt, de visade sig att ja ändå hade ganska bra koll, känner att jag blir glad. Får väl se hur de slutar i slutändan.

Gjorde fläskfilé med blomkålsmos till middag idag och de tyckte jag va mums iaf.  Har övrig tid varit ute på promenad 45 minuter men ska försöka hitta mig en lite längre runda så de blir runt en timma. Ska komma igång med promenaderna så jag ska gå ner i vikt.

Annars är de lugnt och fint, ska plugga så jag kan de mesta innan måndag sen kanske rita en stund, tack vare Emma som gett mig inspiration så har jag hittat något jag vill rita.

Ha en bra kväll.

HOJ!




Prov snart!

Hej!

Jag borde plugga inför provet vi har nästa vecka men de känns lite drygt när ja inte har förstått något nästan, ger ju inget att ens lådsas att jag kan. Iaf så har jag och mamma varit på morfars grav idag och pyntat den, blev jättefint!! Sen for vi hem till mig och drack kaffe och åt god ost.

Efter de så bestämde jag mig för att göra köttfärs och blomkålsgratäng idag, blev supermums men dåligt när man äter och börjar må illa, kanske ska äta liiiite mindre.

I övrigt så är de lugnt. Bjuder på bilder idag. Wohoo!









HOJ med dig!




Hej!

Idag har jag gått lite skola, hade redovisning på Atkins/LCHF. När jag sen kom hem blev de storstäda hela lägenheten och käka lite lunch. Efter de så for jag på Rusta och kollade om spegeln jag vill ha men de hade inte kommit idag heller så de är bara vänta.

Annars är det lugnt, ledig imorgon så ja får sova till 09.00, wiiiiiiie!

Sov gott med er


Hoj!





RSS 2.0