Äntligen!

Nu ska ni äntligen få lite bilder på min lägenhet trots att allt inte e hundra men ja bjuder på de iaf...


     

   

Tror ni ser själva vad de föreställer så kanske inte behöver någon bildförklaring.

Annars så har jag bara jobbat i veckan och helgen som var så jobbade jag lördag sen parta ja med flickorna på kvällen. Du ska veta de gick vilt till. I övrigt så händer inte så mycket i mitt liv just nu mer än jobb och mera jobb.
Vill du hitta på något någon kväll så vet du var du når mig, om du är kompis med mig vill säga.

Kommentera gärna vad du tycker om lägenheten när du lix tagit dig tiden att kolla igenom alla bilder.

Nu ska jag dra mig mot köket och laga en lasagne med nå oliver och god ost i. Ha det så bra.

Tjing!




Böka och stöka lite till

Hej!

Va menar jag då med min rubrik? Jo att jag har stökat mera i lägenheten och den börjar likna en lägenhet nu. Så till den stora frågan...."när blir inflyttningsfesten" har jag hört ett antal ggr. Som alla förstår kan ja inte bjuda alla mina bästa kompisar på samma gång för då blire de lite föööör många hemma hos mig men jag ska se va vi kan hitta på.

Nu kommer EN förtittsbild på min lägenhet så kommer de mer när ja är 100% klar vilket inte borde dröja så länge.



Ni fick till och med se min telefon och sånt skoj.

Men men annars har jag jobbat, varit på möte, tränat och bara slöat. I går t ex tog jag en stooor kopp med te och satte mig och kollade skräckfilm. Kom gärna med förslag på bra filmer som jag kan kika på när ja har mina myskvällar själv.

Nu inväntas främmande som ska komma med hunden och dricka Kaffe! Blir kul. Sen ska jag nog göra en klassiker och kolla en film....igen.

Men men du får hadé så återkommer ja med mera bilder en dag

Tjing





I brist på annat

Hej igen!

Idag har jag då jobbat sen i brist på annat när jag hade tråkigt hemma bestämde ja mig för att göra naglar....jobbig som man är. Känner du någon gång att du har tråkigt så rekommendera ja att sätta dig och "göra" naglar. De tar minst upp en timme av din tid så de borde provas!

Så här blev mina iaf.....



Sen tog jag en kaffe med min goda vän Jessica som ska flytta ifrån oss :( Kommer sakna dig vännen!
Sen flyttar snart Emma också.....va ska jag ta mig till =/ Kommer sakna Emma med massor!

Ja ja några vänner är ju kvar här än så....sen kan man alltid hälsa på.

Nu ikväll har lillebror varit här och kollat på min lägenhet som han inte sett. Jag bjöd på kaffe och kaka och jag fick en present! *Tack* 

Nu ska ja slå igång en film och lägga mig i sängen igen! Sov gott! 

Tjing



 


Pengar, pengar, pengar!

Hej!

Snacka om att måsta motivera sig med tanken på pengar när man ska jobba hela tiden. I veckan va jag ledig ca 0 dagar. De blir att ta de lugnt i veckan, försöka få någonting gjort med mina kläder.

I fredags va jag ute med Emma och Angelica en sväng. Hann träffa på Joel också sen hem och slockna för att stiga upp kl 08.00 för att dra mig till jobbet. Sen lördag var jag hos Jonathan och lagade middag, umgicks med hans barn, käkade salta pinnar och drack ramlösa samt snackade skit *Jättekul*. Tackar Jonathan för en rolig kväll. Nu är de då söndag. Jag började med att stiga upp kl 09.00 för att duscha och göra mig klar. När jag va klar så bestämde jag mig för att dammtorka lägenheten för att städa lite. Jobbade mellan 12-16 sen hem och dammsuga, diska, laga mat åt mammsen sen såg vi en film tillsammans.

Nu sitter jag då här och har inte mycket för mig, ska slå igång en film sen lägga mig i sängen och känna när jag blir trött.

Lägger ut en bild på hur ja såg ut på jobbet också, ja vet ja vet, trodde aldrig jag skulle lägga ut en sån helkroppsbild men idag kändes de rätt okej så here it comes.....(klicka för större)



Nu film sen sova. Sov gott med dig!

Tjing!





If you have a bad day!

Hej!

Idag har jag jobbat och mått skit. Vet inte vad de är men kroppen känns febrig och slö, jag har ont i huvudet till och från och är trött. Men men slit vidare som man säger. När man då känner sig så här kan man roa sig med att kolla hundraser på internet och bli KÄR! Jag har hittat min framtid!

  

En Samojed! Sjukt fina hundar men väldigt väldigt vita!
Känner dock att de är som halva hunden att rasen är knallvit.

Men men nu ska Gabbe sova. Sov gott!

Tjing!




Teckningar, gardiner och massor med annat!

Hejsan!

Nu var de som vanligt ett tag sen ja skrev här men skriver ju nu så.
Jag har iaf fått hjälp av min pappa i lägenheten att sätta upp hatthyllan så nu är den på plats samt en list som ja skulle ha gardiner i som ett skynke som täcker sängen så man slipper se den dygnet runt. Blev kanon med allt.

Har även fått till så mina andra gardiner i fönstret blivit rätt längd, eller okej, en av dom! Ska fixa den andra ikväll kanske!

Ikväll är de så att mitt kontor som jag jobbar på ska byte lokal så de är flytt hela eftermiddagen/kvällen för mig. Kommer bli slitsamt men de går nog vägen! Fick även veta idag att jag ska jobba hela helgen på mitt andra jobb med klädförsäljning på JOY! Jag ska jobba fredageftermiddag sen hela lördagen och söndagen. Men va gör man? De är ju pengar.

Sen som så många vet håller jag på med en teckning åt min storebror och tänkte lägga upp en bild på den fast den inte är klar riktigt. Ni får en tjuvtitt på den! Säg gärna vad du tycker om den.
(Klicka för större bild)



Ja ja nu hade jag som inget mer att berätta för tillfället men "de kommer mera" som dom sjunger i sången.

Hadé så uppdaterar jag snart igen när du minst anar!

Tjing!







Tackar man tackar!

Vill passa på att tacka dem som förgyllt min helg även om de inte va så många när ja valt att vara själv för de mesta.
De uppskattas med lite ensamtid ibland. Jag var helt nykter i helgen och de kändes kanon så de ska ja nog vara mera av. Jag har bestämt mig för att satsa på träning och bra mat istället, vilket innebär godislöfte hoppas jag med Jonathan för han ska också bli sund!

Jag är fortfarande heart broken för katterna men kan inte göra så mycket åt de. Hoppas dom kommer få de bra där dom hamnar sen. Ska nog åka till mamma och hälsa på dom några sista gånger.

Idag har träningsvärken sakta krypit sig på mig. Var på gymmet igår och körde ben, axlar och rygg för ja tänkte att de behövdes. Benen gör faktiskt rätt ont idag men de känns visserligen inte så dumt, man vet att man lever som dom bruka säga. De blir iaf en sväng på gymmet idag också för att löpa och svettas lite (eller mycket). Jag har bestämt mig för att komma i form nu så.

Nu ska jag dricka mig en massa vatten och jobba vidare så ha de bra så skriver jag mera sen, kanske slänger iväg en bild eller två senare.

Tjing!




Fy fan! Om man får säga så?

Hej!

Idag är en sorgens dag måste ja säga. Dagen började med att jag skulle iväg och jobba vilket inte alls va så illa med tanke på att jag tjänar pengar och fick känna mig snygg en gång. Så här såg jag ut iaf....

 

De som va jobbigt va att mamma precis kom hem till mig och sa att någon av katterna eller båda har pissat på förtältet i källaren och i en sopsäck med kläder, så de va ju bara att kassera för de luktar tydligen jätteilla. De som då bröt mitt hjärta i tusen bitar va att mamma sa att båda katterna ska avlivas! Jag ÄLSKAR dom där katterna så de kommer som en riktigt sur smak i munnen, tårarna rinner och de knyter sig i magen med tanke på att nyheten är ca 5 minuter gammal. Usch usch...vad ska jag göra.

Mamma fråga om jag ville ha någon av dom men risken finns ju att ja väljer fel katt och får kiss överallt sen är dom ju vana att vara ute, vill inte ta ifrån dom de.

Katterna har båda funnits med oss i ca 4 år, Gustav lite längre...så du kanske förstår hur ont de gör.

Så här ser dom ut för dig som inte vet.......mina älsklingar!

 

Ne nu ska ja gå iväg en stund....

Tjing!





Jobb, möte, jobb, möte!

Hej!

Dåligt med uppdateringar denna vecka. Jag var ute i helgen som var och de va väl trevligt. Sen har jag jobbat hela veckan och varit på möten kvällstid....yippie! Imorgon ska bli min första "vilokväll" denna vecka och jag ska inte göra NÅT alls! Blir jobba heeela dagen imorgon sen slöa, en välförtjänt slökväll =)

Annars har jag tränat lite i veckan också. Sprungit några km och gått promenader med hunden varje dag. Nu är hunden dock tillbakatagen av mamma. Känner mig redan ensam. Hur kan man vara så rastlös jämt. Ska lägga ut en bild på hur mycket jag lekte med maten idag, snacka om rolig jag är! Andra bilden ska föreställa min fina uppläggning av mat....bara för att dom säger att maten ska smaka godare om man gör så, och tro du dom har rätt eller? Nja inte värst! =/ Men den va god iaf! *he he*

 

Mumma! Och skratta inte åt min dåliga humor!

Ne nu ska ja lägga mig snart så ja pallar jobbet imorgon. Kanske ska glo lite film sen sova.

Tjing!








Update!

Nu kommer den stora uppdateringen ni alla väntat på ;)

Jag och pappa tapetserade mitt kök sen har de gått undan! Nu mera är jag stadsbo och bor på Sunnanå. Möblerna drog jag och mamma in i onsdags så sen dess har jag sovit där. Måndagen till ära så var jag där och städade bort slipdamm osv sen skruvade jag och mamma ihop nå nya Ikea möbler!

De kommer bli jättefint, jag känner de på mig, de känns HELT rätt!

Nya frisyren är inkörd också och de känns riktigt bra! Man kan ju variera frisyren i kort hår också.

Annars så jobbar jag på dagarna på kansliet för de mesta men även Joy slinker in ibland någon helg då och då.
Har inget internet i min lägenhet för tillfället så vill du mig något i helgen så kan du alltid ringa på min mobil eller skicka ett sms. Tack alla som hjälpt mig med flytten också och även dom som hållit mig sällskap under tiden som ja målat och fipplat där. Den nymålade listen blev dessutom kanonfin!

Ja ja de va nog de som hänt den här veckan utom lite tråkiga saker också men dom nämner vi inte.

Hade bra så skriver jag snart igen.

Tjing!




RSS 2.0