På gång!

Hej!

Känner att ja har lite flyt i uppdateringarna igen, känns bra.

Annars så måste jag än en gång skryta med min goda middag, kanske inte såg jättesmarrigt ut men smakade underbart gott. Ska då förklara vad jag gjorde!

Stekte två laxfiléer i smör och saltade med flingsalt på toppen när ja stekt dom klart.
Gjorde en sås till de på en halv stor creme fraiche, tre smörstekta champinjoner hackade i bitar, tre teskedar pesto och massa olika kryddor. Hackade lite gurka till de. Måste säga att de blev överraskande gott och du borde testa detta!

 

Sen har jag diskat idag och tvättat en hel del tvätt. Imorgon får de bli lite städa sen ska Jonas komma och vi ska laga middag sen ska vi kanske ut på krogen en sväng. Annars lugnt!

Har försökt ringa min kompis Jonathan hela dagen men inte fått något svar så nu ska ja köra dit och knacka på för att se om han lever, börjar bli lite orolig =/

Men men sov gott så höres vi snart igen!

Tjing!





Be happy!

Hej!

Igår va jag på corepass med mamma och jag kan meddela att de känns i magen idag. Men mera träning blir de.
Idag blir de en sväng med mamma och Carro (brorsans tjej). Jag ska springa mina 4 km sen får vi se vad vi hittar på men jag är sugen på lite ben och axlar.

Hittade en bild som jag tog på mig själv för ett tag sen som jag faktiskt blev nöjd med så jag ska visa er den! Sällan jag blir nöjd så ja tänkte att de gäller slå på stort när man väl blir de. De är en sån där rolig helbild där man ser vad jag har på mig också. *wohoo*



Kommentera gärna.

Sen ikväll blir de nog bara lugnt, en tidig kväll är att satsa på när jag sovit uselt natten som var. Men de ska ja nog kunna ordna inatt. Mådde bara inte hundra igår kväll i magen men de är bättre nu iaf.

Sen blir de jobb i vanlig ordning imorgon.

Hadé kanon så ska jag försöka uppdatera lite oftare!

Tjing!





Slut helg och ny vecka!

Nu är ju helgen slut så ny arbetsvecka är i full gång. För tillfället sitter ja hemma och äter lunch men ska väl dra mig tillbaka snart.

I helgen hände inte så jättemycket, jag har tagit de lugnt, varit hundvakt och festa lite med Malin! Bilder från det...

  

Blev inte så många varierande bilder när vi bara va två men alltid nåt. Annars händer inte jättemycket, jag jobbar och tränar för att hålla mig igång. Idag kommer de bli ett corepass med mammsen, får se hur hon pallar pressen ;) Det kommer att kännas imorgon kan jag meddela.

Måste snart ta tag i att måla mina tavlor hemma också, måste bara ta mig till farsgubben och låna akrylfärger. Ska bli ett projekt för sig.

Nu ska jag dra mig!

Tjing!




RSS 2.0