Slödagssöndag

Hejsan!

Jag har bara haft riktigt tråkigt idag, väntar på att de ska hända något skoj. Jag har i brist på inget att göra gjort lösnaglar på mig sj och måste säga att jag är nöjd med resultatet men hur kul är de på en skala? Kom även på i min ensamhet att jag inte har visat någon bild på tröjan jag köpte på gina men de kanske kommer imårrn....måste ju ta ett kort för att de inte går kopiera från sidan.


Nog om de, jag ha inte gjort mer faktiskt, pratar lite i telefonen med Angelica å tjollra runt. Ska väl äta nåt snart hoppas ja, börjar känna mig lite hungrig.

Ska ta på mig något fint å slöa tänkte ja, visst låter de kul? :D

Aja kanske höres mer sen, får se va ja hitta på ikväll, har lite förslag.

Tjing





Ännu ett inlägg idag

Jag har som inget bättre för mig än sitta här och berätta vad som händer var 4:de timme för dig. *Ha ha*

Funderar starkt på vila en stund innan ja ska köra till stan sen och hämta Angelica.....får väl se hur de kommer gå med de. Bowlingen då för att tala om något jag är riktigt stolt över!! Jag vann ju då över min bror och hans tjej, började svagt med att missa en hel del men sen va hände då, jo jag fick in tre strikes, inte illa av mig va?!

Känner att jag håller på bli förkyld, de vore rent för taskigt tycker jag. I övrigt känner jag mig rätt fräsh nu.
Ska lägga ut en låt idag med som jag tycker e rätt skön, inte mobba mig för att de är en töntig artist!

Ska kanske roa mig med att göra om lite på bloggen också, ändra storlek på texter osv, varför inte lixom?

Aja nu ska ja nog vila en stund. Låten ja tänkte lägga in va iaf Darin - extra ordinary love, Ha du inte hört den så lyssna på den i Spotify eller nåt liknande, ja tycker den är helskön!

Tjing





Lördag kväll?

De kan man inte tro. Fick inte med mig EN kompis på fest. Men men de blir en kväll med bror och hans tjej Carro, vi ska bowla, får väl se hur de kommer gå. 
Sen ska ja va fyllechaffis åt Angelica också...skoj skoj!

Nu sitter ja bara hemma och lyssnar på musik, rätt skönt ändå men hade ändå vare skoj att festa, men nästa helg då jäklar.

Sov gott.


Tjing





Lörrrdag

Hejsan!

Som du förmodligen redan vet så är de lördag idag. Jag ska jobba mellan 11-15 sen blir de nog en snabb fika med Emma efter de. Efter fikat ska jag hem och kanske göra mig lite fin till kvällen, beror på om Frida va peppad på Mollys ikväll annars blir de nog lugnt för min del.

Kl 06.40 blev de upp idag för de va någon liten tös som ropade på pappa sin sen gick de ju inte somna om, eller ja försökte väl inte så mycket. Hela morgonen va rätt slö och skön, lite barnprogram och en skön dusch som ja kände att ja förtjänade. Nu ska jag iaf ut och jobba arslet av mig 4 timmar sen klart för dan.

Hade super!

Tjing




Fredag = skööönt

Hej alla!


Idag steg jag upp kl 8, kom ju på igår kväll innan jag la mig att jag va tvungent fara till arbetsförmedlingen idag för handläggarträff, men men de får gå ändå. Kommer sen jobba mellan 12-19.10. Har på mig min nya parfym idag, tänkte lägga in bild så nu får se va ja köpt sen kommer ju dagens smink också som då matchar mina scarf.


  

Annars då, jo ikväll efter jobbet ska jag traska mig hem till Marcus och umgås lite med han och kanske barnen om dom e vaken sen sova för att jobba imårrn också.

Nä nu måste ja ut med hundskrället sen ska jag bege mig mot bussen. Hoppas allt är bra och skriv gärna en kommentar så ja vet att du läser =)

Tjing!

(Bilden på min nya Parfym)





Jasså

Ja men precis!

Köpte min parfym idag och jag säger bara, tipp topp så nöjd ja blev. Efter bussåkning in till stan så va ja förbi Gina och bytte tröjan så nu ha ja en hel tröja att använda, perfect för den va jättefin och jag är jättenöjd med den också.
Sen hade jag hängt undan en scarf eller vad man ska kalla de som jag också köpte idag. Nu äre som bra och jag är nog nöjd för ett bra tag med shopping men då kommer de snart nåt nytt som jag vill ha men ajja bajja!

Nu ska jag iaf sova så jag orkar upp imårrn, träffade Marcus och hans kusin ikväll så nu ha jag inte samma abstinens längre, de känns tryggt :)

Sov gott med dig nu så höres vi!

Tjing





Sminkning

Hej alla glada!

Jag har kommit fram till att jag ska börja lägga ut mina sminkningar här ibland eftersom jag får mycke beröm för dom. De blir lite som "dagens sminkning", fast inte varje dag. Jag har dock en idag som ni ska få se.

Annars har jag som vanligt bara hunnit stiga upp för dagen för att fara mot jobbet snart. Ska hinna förbi Gina och lämna igen tröjan jag köpte igår pga en maska i den, tyvärr. Sen ska jag förbi banken och sätta in nå pengar.
Jobbar bara mellan 12.30 - 16.30 idag vilket känns skönt, får ladda inför imårrn då jag jobbar längre. Hade tänkt köpa en ny parfym idag också som heter "Bruno Banani".

Sen efter jobbet ikväll ska jag hem till Marcus och slöa en stund, träffa hans kusin och sånt. Aja ni får gärna kommentera min nya look på bloggen också, även sminkningen för dom som vill.

Tänkte snabbt meddela att min sminkning är baserad på leopardtema. (Klicka för att se större biler)

  

Ha en bra dag!

Tjing





Då blev de kvällen

Hello!

Jag har nu gjort om min blogg igen, kom gärna med en kommentar om vad du tycker om det hela. Jag gillar alla kommentarer, bra som dåliga. Dom flesta bilderna har jag tagit från google så jag ville säga de för de kändes som en skydlighet, sen en del av dom har jag själv tagit ute i naturen i Skellefteå och runt ikring.

Jag har iaf jobbat idag och de har gått superb. Lotta och jag gjorde om på herravdelningen och ja, kort sagt blev vi riktigt nöjda med vad vi åstadkom. Kom in och kolla vettja ;)

Annars då? Jo jag var på träning ikväll men de blev bara gymmet idag för att de va lite få personer till bollträningen. Men gymmet gick bra och de va skönt att prova lite nya övningar för magen....de tog på riktigt bra så att säga, längtar nästan lite till träningsvärken i magen.

Aja nog för idag. Over and out som en del säger. Sov gott!

Tjing!





Musik...

Är mitt liv!

Jag lyssnar nog på musik nästan hela dygnet, va skulle man göra utan? Sjunger försöker man sig ju på också men tror ja överlåter de till dom riktiga artisterna. Nu lyssnar jag iaf på musik från en musikal/film jag såg förra veckan, filmen heter "Across the universe" och jag rekomenderar den starkt. Musikalen är bara en massa Beatles covers. Ska kolla om ja hittar en låt ja kan lägga ut här från youtube.



Annars då, jag har inte hunnit mer än att stiga upp idag sen har jag då klätt mig och sminkat mig. Ska väl snart åka iväg med bussen till stan. Kommer springa förbi Gina för att lägga av en tröja som ja ska köpa imårrn också.
Nu ska jag lyssna liiite mer på musik sen ska jag dra mig men du får ha en bra dag så kommer de kanske en till uppdatering här senare om hur de gick på jobbet osv. Här får du en bild på dagens sminkning också.

 (Klicka för större bild)

Kan även snabbt påpeka att de snart kommer ny design på min blogg också eftersom jag tycker de är roligast att ändra den lite då och då. Men inom kort ska jag nog ha hunnit fixa den.

Tjing!






Varför?

Att inte bry sig om saker som att inte ha bilbälte eller kolla noga innan man går över vägen! Varför säger man så för?  Man måste ju vara nöjd med hur bra man har de, att man är frisk och har släkt och vänner som bryr sig.
Man får inte ge upp för att de kommer ett hinder på vägen i de bra liv man lever. Alla har hinder i livet men man får hoppa över dom och hitta nya saker som förgyller vardagen. Tänkt inte så själviskt nu!

Aja nog om såna tragiska saker, men ni ska veta att jag bryr mig!

Idag har jag iaf vaknat och inte gjort så mycket. Sov till kl 11.40 idag ca och de va underbart. Nu sitter ja då här efter att ha käkat och ska snart ut på en promenad med hunden, han har ju också behov den stackarn.

Mamma for till stan idag ochså för att kolla på ny bil med hennes kille då, ska bli intressant höra om va dom kan ha hittat sen. Själv ska jag träna ikväll kl 18.15 - 21.30, som vanligt är de ju volleyboll då. Känns som de va evigheter sen jag rörde mig och de va de ju nästan, iofs har jag ju gått ett antal promenader senaste veckan men inte nog. Vägde mig för två dagar sen och fick till min förvåning se att jag gått ner två kilo också, känns bra.

Nu ska jag dra på mig nå varma kläder och gå ut iaf. hade fint!

Tjing





Hej på dig

Idag är de måndag och vad har då jag gjort en dag som denna? Jo, jag började med att stiga upp sen så klär ja ju självklart på mig kläder för jag vill ju inte gå naken till jobbet. Efter några minuter av val av kläder så har jag ju bestämt mig då, en randig tröja (svart/vit), ett par jeansleggings, benvärmare, svarta skor och ett linne var de som bjöds på idag.

Med musik i öronen och hummöret uppe så gick ja till bussen som gick 10.00 från hamn. Framme i stan så traska jag raka vägen till Gina tricot för att hänga av en tröja till imårrn som jag vill köpa, måste bara få pengar. Efter de for jag till Joy för att jobba lite. Skulle vara ledig idag men de slutade med att jag jobbade från 11-16.15 sen fick jag fara hem. Nu har jag då kommit hem och hittade mat ståendes på bänken, mumma! Mamma hade gjort nå med korv och pasta, någon blandning med lite kryddstark sås. Nu sitter jag då slutligen här och lyssnar på musik och pratar lite med folk på msn. *skönt skönt*

Nu ska jag nog flumma vidare, men du får sköta om dig så kanske ja kommer på nåt skoj att skriva till senare.

Oj inte att glömma! bra låt idag är Jay sean - down , lyssna och njut!



Tjing






Ja just ja

Snabbt om lördagkvällen som ja lovade att berätta om. Skoj skoj. Jag och Angelica skulle ut på Calles med Frida vare tänkt men Frida orkade inte så kvar va ja och Angelica, men till vår glädje ringde Malin och ville också vara med. Jag och Angelica drog oss till Malin i kylan sen satt vi där och umgicks, mycket mysigt. Blev två glas vin för min del också. Sen drog vi oss ut på Calles efter mycke påtryck från Emma som väldigt gärna ville vi skulle komma. Väl på Calles så satt Emma där med sin mamma och bror, oj oj va söta. Jättekul va de att träffa allihop och sjunga och sånt tillsammans. Sen när calles då stänger går alla coola barn vidare till Olles.
Väl på Olles så träffa vi inte så många, va mest med Emmas familj men dom va riktigt roliga.
Trötta och slut i kroppen så åkte vi sedan hem för att sova oss lite, och gissa om de va skönt!?

Jag sov inte allt för många timmar sen vare ju dax att stiga upp igen för att jobba. Men de gick fint, va dock väldigt lugnt på jobbet idag men de gick bra ändå.

Önska jag hade någon rolig bild att komma med men ja kanske hittar någon till senare nån gång. Nu ska jag sova iaf. Jobba imårrn! Hade bäst!

Tjing






Work work

Idag är de söndag gott folk. Jag steg upp kl 9.30 för att gör mig klar för jobbet än en gång. Sen då? Jo jag gick till köket för att rosta två mackor och sedan äta upp dom, de va iaf gott.
Sen så klädde ja på mig mina jeans, en svart t-shirt, sockar och lite smycken. Känner mig lite snygg iaf men men.
Nu sitter jag på jobbet och ska alldeles strax börja dammsuga och skura lite. Nog om de. Jag ville bara önska er en bra dag.

Tjing






Lördag gott folk

Och jag ska alldeles strax öppna butiken. Kl 10.00 öppnas de. Jobbar idag till kl 15 så som ni förstår blir de en snabb uppdatering.

Jag vaknade kl 8, steg upp och gjorde mig klar...sen gick ja tillbaka till sängen för de va mycke varmare där och råkade ju somna om då. Kl 09.10 vaknar ja i panik för ja skulle ju snart fara så de va bara slita upp mannen som skulle skjutsa mig till jobbet och trycka fyra rostade mackor.
Sen ut i bilen och FY va kallt de va idag, -24.5 grader, huvva huvva!

Nu ska ja bära ut kassan och öppna dock men kommer uppdatering sen om va ja ska göra ikväller.

ha en bra dag, de ska jag iaf.

Tjing





Men du så skönt

När ja kom till jobbet kl 12 så fanns de ju massor att göra, bara att tacka och bocka. De fanns varor att packa upp vilket jag uppskattar när jag kommer jobba själv från kl 16 ca.

Annars då, jo ikväll ska jag bara vara med Marcus tror jag, vet då inte vad vi hittar på men de finns alltid någonting. Nu ska ja sluta ha rast iaf och gå ut och fortsätta med mina varor. Men ville bara säga att ja inte är utan att göra iaf.

Höres senare efter helgen, kommer inte kunna uppdatera förns söndag kanske.

Tjing!





Fredag idag...

Och jag är klar för att fara och jobba. Känns bra att få tjäna lite pengar. Har då på mig jeanskjol idag, svarta strumpbyxor och en svart t-shirt med lite smycken och fin i håret.

Ska jobba 12-19.10 idag. Har du tråkigt så säger ja som alltid, kom och hälsa på!
Hoppas de finns lite varor att packa upp åt mig också.
Steg upp kl 8.15 idag, pigg och glad......eller? Nä men de gick bra. Sen har jag bara duschat, käkat frukost och gjort mig klar för jobb och nu sitter jag här.

Vet inte om jag har så mycket att uppdatera med, har inte gjort så mycket sen onsdag. Igår vaknade jag och skjutsade Marcus till stan sen städade jag lite i hans lägenhet för att ja kände mig på hummör sen i all hast så hälsade jag på Jonathan lite, va riktigt kul träffa han på några år sådär.

Ska lägga in min nya favvolåt för tillfället. Shorty - Fire burning.



Tjing, ha en bra dag!






Hmmm....

Yippie för rast. 15 min får ja sitta och ta de lugnt iaf. Vi har fått massor att göra idag på jobbet. De var tydligen ommärkning på rean vilket innebär att kläder nu ska delas in i olika prisgrupper istället för varje plagg för sig. Så de är en hel del kläder som ska prismärkas kan ja lova. Vi har iaf snart gjort hela damavdelningen. Full fart.

Fick veta att bollträningen blev inställd också så ingen träning idag....kanske ska ta mig ut på springtur istället?
Låter som en skön idé iaf men om de blir så skönt som ja tänkt mig vet ja inte. Får väl se vad jag hittar på.

Tankarna snurra runt i huvudet iaf, nu börjar allvaret, ska detta gå bra? Jag är iaf possitivt inställd till att inte ha så mycke tid över som jag haft, mindre slötid, mera pengar. Nu ska jag på toan sen ska jag ut och prismärka kläder igen *wohoo*.

Måste lägga in en bra låt för idag också....så lyssna på Alexandra Burke - Bad boys



Tjing





Hej alla glada

Nu är det Onsdag och jag jobbar idag mina första timmar på Joy som inte bara extra anställd utan deltid med 17 timmar i veckan. Sen nästa vecka om att går som planerat ska jag praktisera också samtidigt som jag jobbar 17 timmar. Nu börjar jag alldeles strax att jobba men tänkte uppdatera lite innan.

Jag vaknade kl 10.15 idag och dagen började med myyyys, kan de vara bättre att vakna på mogonen? Tveksamt.
Sen blev de upp och sminka mig och göra mig klar sen käka lite rostade mackor till frukost. 

Idag har vi nog en hel del att göra på jobbet så de känns bra. Blir att märka om varor på rean. Men kom in och säg hej om du har tråkigt. Kommer mera uppdatering imorgon om vad som hände idag.

Vi höres

Tjing!




 

Min dag idag

Så här blev de.

Kl 8.00 steg jag upp, väldigt tidigt för att vara jag men de känns bra. Sen snabba ryck, tog bussen 09.20 in till stan för att hämta min cykel hemma hos pappa och cykla mig till Marcus. Väl där blev de mys ett tag framför tv:n sen snabbt cykla in till stan på mötet som var kl 12.30. Efter mötet blev de snabbt på cykeln igen till Tobbe för att gå broarna runt med han och prata av sig lite. Efter broarna och Tobias så snabba ja mig tillbaka till pappa med cykeln för att sedan löpa till bussen som gick hem.

Hemma så gör ja mig middag sen packar jag till träning. Nu sitter jag här och ska strax ut i bilen och fara igen.
Nu ska ja iaf dra mig mot bilen så hade riktigt bra så kommer mera uppdatering till torsdag kanske nåt sånt.

En ny bra låt att lyssna på, chris brown - superhuman.



Tjing





Jag vet, jag vet!

Jag borde bli bättre på att uppdatera lite men jag ska försöka mig på en snabb uppdatering nu.

Jag har iaf inte gjort så speciellt mycket i helgen. Jag var på träning i fredags men fick fruktansvärt dåligt i magen och de höll tyvärr i sig större delen av kvällen/natten. Under lördag då? Jo då for jag först på jobbet och jobbade hela dan sen bar de av hem till Marcus för att snabbt duscha å hinna klä mig lite fin för utekväll med Emma på Mollys. Va riktigt skoj, dessutom väldigt fint ställe. Sen söndag bar de av till jobbet igen för att ännu en gång jobba hela dan, men varför inte? De är ju pengar. De var ju också efterlängtade alla hjärtans dag i söndags och de va väl inget särskilt med de, jag och Marcus käkade faktiskt rätt mycket godis och drack lite cola (light), äckligt men bättre än inget. Sen såg vi en film men jag blev trött så de blev sängen sen. Nu är vi på tisdag igen, verkar vara den enda dagen ja kan skriva *he he*

Idag blir de till stan, ska på snabbt möte med kansliet (volleyboll), sen blire broarna med Tobbe. Efter ja gjort de och kommit hem ska ja snabba mig käka och fara på träning som de alltid är på tisdagar, en timme gym och två timmar bollträning. Aja nu ska ja skynda mig iväg, hoppas du gillar uppdateringen.

Tjing





Fine fine day

Vilken solig underbar dag de är idag. Kl 11.00 steg ja upp och skyndade mig att slita av påslakanen på kuddarna för att inte kunna somna om (bra taktik Gabbe). Väl uppe och nybytt i sängen så bestämmer jag mig för att ta en långprommis, hur underbart som helst. -15 grader ute och skinande sol, kan de bli bättre?
Promenaden tog mig en timme att gå och sen käkade jag mig en frukost bestående av müsli och mjölk *mumma*.

Startade en tvättmaskin också innan ja for ut och gick, kände mig faktiskt duktig idag. Sen ringde jag och väckte Marcus under min promenad, vet inte om han somnade om efter de men de återstår att se.

Nu sitter jag här och lyssnar på glad musik och allt känns faktiskt riktigt bra. De va längesen jag kände mig på så strålande hummör. Käkar en sharonfrukt också, ha du inte provat käka dom så rekommenderar ja dom stark.

Nu kommer ännu en låt som ja rekommenderar. Lyssna och säg gärna vad du tycker om min musik.




Tjing





Hmm...nu äre Fredag

Ja fredag alltså....iofs inte för så länge sedan men.....vi är 11 min inne på fredagen. Jag har tillbringat dagen mestadels i sängen men de va härligt. Sen ha ja slöat och käkat middag med Emma på staden....va gott och väldigt skoj att talas vid, väldigt kul Emma! :)

Annars i veckan har jag tränat men de har gått sådär, magen krånglar och kroppen blir konstigt slö.
Meeen har iaf fått jobb i helgen vilket kändes riktigt skoj. Ska jobba lördag och söndag på Joy, har du tråkigt kan du alltid kika förbi.

Annars då, jo ja har sett en hel del filmer i veckan som vanligt sen inte mycke mer....sovit.

Nä nu ska jag se mig en film sen sova tror jag minsann. Eller skippa filmen och sova.

Hade bra så kommer uppdatering senare.


Tjing





Myspys...

Idag är de tisdag än en gång. Jag har vare med Marcus idag och sen bara åkt hem med bussen. Nu ska ja strax äta mig lite middag sen bär de av till träningen. En timme gym idag sen två timmar boll på campus.

Jag har i helgen faktiskt gjort massor med skoj. Jag och Tobbe inledde Fredagen med att hälsa på Lina och dricka en öl sen skulle Tobbe fara så ja följde med. Hos Tobias så drack vi en del alkohol bland annat öl sen blev de en jäger (inge vidare gott). Efter de for vi ut på Olles för att träffa resterande folk. Kul kul, alla glada va där och väl där drack vi faktiskt lite redbull vodka drinkar, de va inte dumt. Fulla och glada fick vi sen gå hem och jag fick sova på soffan hos Tobbe för att de sket sig med min plan att ta mig hem med Angelica när hon fick fel på bilen. Lördag då så bar de av hemmåt sen slöa tills Tobbe och jag senare skulle till Bygdsiljum. Brummandes så drack vi en Burn dricka var och energin steg i topp, bilen vaggade av och an på vägen dit och skrikandes till musiken försökte vi hänga med. Lördagkvällen blev melodifestival men FY, va dåligt de va! Ska jag försöka hålla mig borta från. Men men sen söndag blev de åk av i backen när jag tagit mig utmaningen att lära Tobbe åka slalom, själv åkte jag snowboard. Till slut skulle du se hur bra han åkte, jag var sjukt stolt.

Nu äre iaf tisdag och sen ja kom hem söndagkväll ha ja bara vare med Marcus och tagit de lugnt.

Nu ska tränas och ätas men vi höres sen! Lägger ut en underbar låt du kan lyssna på igen! *Love it*



Tjing





Spännande Fredag

Jag glad som tusan för att de äntligen börjar släppa med jobbsökeri springer glatt ut till bussen (lite sen som vanligt) för att åka till stan och sätta in lite pengar. Träningen började kl 18 och detta var då kl 13.30 som bussen gick. Väl i stan äre snabbt in på banken och sätta in pengarna sen snabbt ut igen för att springa in på en butik med hundgrejjer i och impulsköpa present åt mamma. Oj! Brottom, bussen tillbaka hem går ju då 14.30. Väl hemma igen ca 15.15 så ringer ja mammas kille för jag har ju ingen bil och när de äntligen gått upp för mig att jag faktiskt ska till min fader och äta så blir ju de lite dumt. Jag får då åka med mammas kille (som kör buss) tillbaka till stan igen kl 15.55 ca.

Väl i stan igen så käkar jag middag hos pappa och sen snabbt till träningen för att träna mellan 18-20. Träningen slutade och sen vare bara duscha för att snabba sig iväg till Lina för lite öl. Väl hos Lina vare mycke folk, Tobbe skulle åka hem och jag tvungent åka med för att ta mig hem som de iaf var planerat. Men nu går inte planer alltid som man tänkt sig. Angelica skickar ett sms att hennes bil krånglat vilket då innebar att ja inte skulle kunna ta mig hem med henne som planen egentligen var. Så att sova i soffa blev ju ett alternativ men de gick de med.

God morgon säger ja nu på lördag då, har åkt buss hem så nu ska ja nog vila mig efter den där fredagen, hoppas du förstår. Vila lugnt som ja kanske säger nån gång ibland...eller inte.

Tjing!





Toooorsdagens händelser

Hejsan!

Mötet gick topp och de återstår se va som händer. Jag gick då vidare på staden för att utforska vad mer man kunde fynda en vacker dag som denna. Jag fyndade dock lite för mycke för vad som är bra för mig. Fynden blev då ett läppglans, nagellack, en kjol, ett par leggings (jeans), underkläder och ett par örhängen, Hmmm.....

Angelica anlände också kl 14 ca för att hon så sjukt mycket längtade efter mig och ville shoppa lös på stan. Tobias likaså kände sig sugen på mig så han kom också in på stan för att shoppa loss på lite t-shirts. Sen blev de en kaffe (latte för mig och Angelica), Tobbe e man så han drack svart!

Efter stan vare bara snabbt kasta ner alla grejer i ryggsäcken för att åka till badehuset och simma lite snabba längder. Shit säger jag bara, kom 25 min innan stängning så vi pressade oss fram massvis med längder och de va nästan så ja svettades. *phew*

Kvällen va ung. Med Tobbe på tråden så skyndade han glatt till mig för att se en film och där dog energin, filmen kändes lång men va bra. Trött lunkade Tobbe ut till bilen för att köpa lite nässpray på statoil och åka hem.
Lycka till vännen.

Nu ska ja sov snart men hade fint!

Tjing!





Bloiehooooo

Hej allesammans!

Jag känner mig otroligt svävande just nu, allting känns riktigt bra just nu. Jag mår toppitopp.
Min vecka bara glider fram, har inte hunnit spekulera i vad jag har gjort hittils. Jag slöade hela måndagen, på tok för mycket faktiskt. Tisdag vare ju träning då och idag lika så. Imorgon blir det möte på stan med ordförande i klubben för lite snacka om forna terminer med volleyboll. Lunchen kommer äga rum på Johanna i Parken.

Sen har jag då bråkat med Frida lite om vem som är snyggast, ha ha, värda konversationer på msn känner jag.
Allt som är ogjort nu är att ta en skön dusch och bli lite renare, inte någon höjdare med fasttorkad svett när man ska sova.

Hoppas allt är bra med dig så ska jag lägga ut en superlåt som du kan njuta av lite!



He he inte dåligt låt.

Tjing!






Tisdag again

Jasi vilken helg jag har haft, ska berätta. På lördagen skrev jag sist då att vi hade match, vilket gick oerhört strålande som vanligt. Vilken insats alla gjorde. Vi vann iaf med 3-0 i set mot Sunsvall, surt för dom att åka hem med en 3-0 förlust i bagaget. Sen efter denna sköna match så va de bara hem och duscha och göra sig klar. For hem till Angelica på middag för att dom var så snälla och bjöd mig, och vilken middag de blev! Kyckling med potatisgratäng, mm!
Efter denna goda middag så bar de av mot Angelicas rum igen för att sminka sig klart och fixa håret för nu vare dax för lite fest för första gången på länge. Tänkte lägga ut lite bilder så ni kan kika på alla snygga kompisar jag har.
De va ändå en helt okej fest, fick träffa alla kompisar man inte sett på ett tag *underbart* .

Efter lördagen då så va de bara köra sig hem från Angelica sen skotta hela infarten för de va ju något av stormliknande väder där under natten. Sen in och duscha och göra sig klar igen för att ta bussen in till stan för att sedan kika på lövångersrevyn med pappa, och den va inte dålig ska jag meddela.

Sen snabba ryck hem till Marcus för att käka lite god mat som vi så gott vi kunde försökte skapa. Blev fläskfilé med nå potatiskrokettliknande saker, dom va som skruvade på nå vis, svårt förklara iaf, men ack så gott.
Sen några filmer senare vare dax sova. De va väl min helg på ett ungefär.

Här kommer lite bilder från festdagen.....(klicka för större bild)

 Jag och Angelica

 Jag i mina kläder, en aning oseriös

 gruppbild

 Snyggingar som vanligt, och min fruga då i vit

 Jag och två snyggingar till kompisar

Älskar er alla mina vänner! ville bara lägga till de för mina vänner betyder mest för mig!

Hoppas dagen blir bra, de ska min bli, ska iväg och träna vid 6 tiden sen. Hade fint!

Tjing





RSS 2.0