Julen slut men nyår snart här...

Hejsan!

Nu är glada julen slut men vi närmar oss nyår! Idag är den den 27:e och jag ska åka ner till Dalarna! *wie* Äntligen. Dock ser de inte så lovande ut med tågen när man kanske måste åka buss vissa sträckor osv.

Men men. Jag har som tagit dåligt med bilder i jul så ja tänkte bara bjuda på lite Luddebilder istället för att han är så otroligt söt.

  

Annars så har jag tagit de lugnt runt julen å självklart festat till de lite...för mycke kanske! Huvva ja...de gör vi inte om. Dricka med måtta är de någon som sagt ska vara bra?

Jag sitter här och saknar Ludde men han ska hämtas den 30:e när vi kommer hem från Dalarna.

Kl 16.00 idag ska jag iväg på badhuset och bada med några vänner, känns spännande särskilt med tanke på att man kanske skulle ha trimmat kroppen före man visa den i bikini.

Ne nu ska jag packa lite saker sen iväg!

Tjing!




GOD JUL!

Julafton....äntligen!

Inte är jag besviken på dagen....blev faktiskt bättre än ja väntat mig. Dagen började med en tripp till kyrkan där kören som vanligt gjorde min dag! Sen var de iväg till mamma med syskonen och Carro för att hjälpa mamma med att förbereda maten.

Sen när maten var förberedd så kom lite folk och bland dessa mormor! Vilken känsla att få vara med mormor på julafton :) Känns jättebra. Kul att Ingela och Greta var med oss också (Peters syster och hennes barn).

Maten va underbar *tack för de mamma*, speciellt köttbullarna. Hundarna va snälla och några julklappar fick man också. Jag fick ett hundkoppel, en panna, godis och ett presentkort på Gina! Imorgon är de en till julafton också, med pappa.

Nu är ja äntligen hemma i ensamheten visserligen men rätt skönt va hemma. Ludde är dock kvar hos mamma vilket känns tomt men bra iaf. Sakna sakna sakna Patrik!

Nu ska ja se lite tv...eller ta ett varmt bad ;P

Tjing!




saknar....

Hej!

Nu är de torsdag och imorgon julafton....är de bara jag som inte har så mycket julkänsla? Försöker nöta julmusik och baka och städa och mysa med julbelysning men inte hjälper de. Kanske kommer det imorgon när man får träffa familjen och gå till kyrkan på morgonen och kolla på kören som är så bra. :)

Nu tvättas de för fullt och jag ska snart hoppa i duschen så ja får lite värme. Städas ska de också göras lite snabbt sen ska jag ha uppesittarkväll med bingolotto och Emma!
That's right...Emma är hemma! Ska bli kul få se henne igen.

Sitter här och saknar Patrik också....oerhört tråkigt och tomt utan dig här men jag kommer ju snart ner och hälsar på så då får vi ta igen tiden vi missat nu över jul.

Imorgon som sagt...och som alla vet är de ju julafton...då ska mormor vara med oss, känns otroligt kul med tanke på att mormor inte firat jul med oss på år.

Hoppas man varit snäll också så att man får några klappar. Nu ska jag städa vidare.

Ha en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Tjing!



Tjatar!

Nu är de folk som har tjatat om en uppdatering så här kommer den....


Jag har senaste två dagarna suttit hemma mest och snorat för en förkylning jag dragit på mig men ser fram emot att bli frisk snart. (mamma ger mig Kan jang)
Jobbade min sista dag idag så nu är jag julledig ganska länge iaf. Blir nog så pass att jag ska åka ner till Dalarna under julen någon dag bara för att hälsa på Patriks föräldrar. Annars blir de fest juldagen och i övrigt en lugn jul.

Jag har inte handlat alla julklappar än vilket gör att ja känner mig en aningens stressad men what to do? Lätt köpa något när folk säger att dom önskar sig inget?

Annars har de inte hänt allt för mycket, jag har som vanligt slöat en del och inte bakat något mer.

Har klippt topparna så de är nog de mest spännande som hänt senaste veckan..*he he*

Ne nu ska jag göra mig någon middag....tror de blir räksoppa med extra räkor i minsann! MUMS som vanligt!

Hade fint så hörs vi och God Jul och gott nytt år.



Tjing!






Lite blandat!

Hej!


Nu har jag bakat mina mozartkulor så jag tänkte lägga ut en bild på mitt konstnärliga arbete!

 (Klicka för större)

I övrigt har jag städat lite och tvättat mm. Ikväll ska jag till mamma och äta middag, de blir spännande se vad hon lagat för något.
I övrigt så passade ja på att ta kort på dagens sminkning när kameran lix låg framme.

 
Jag använde mig av en rosa och en lila ögonskugga idag vilket jag aldrig gjort förut. Spännande, men är de mina färger? Vad tycker du?

Tog även ett kort på myset i min lägenhet efter ja julpyntat lite så här kommer en bild på de också! :D



De va alla bilder för idag ;) Nu ska jag bjuda på fika på jobbet!

Ha en bra dag!



Tjing!




Bakverk!

Hej hej!

Jag passade ju på att baka i helgen för att baka något till jul och de blev då pepparkakasmuffins! Dom tog ju då slut för ja bjöd bort några så jag skall baka en omgång till ikväll har jag tänkt.

Behöver egentligen träna men jag känner mig inte frisk i kroppen så de får vänta. Jag tänkte lägga ut en bild på mina bakverk!





Kommentera gärna. Annars så har de inte hänt jättemycket senaste veckan. Jag har jobbat och varit med lite vänner. Imorgon blir de mys!

Nu ska jag iväg igen! Hade bra så hörs vi.

Tjing!




RSS 2.0