Värsta myyys!

Hej!
 
Du kan ju bara gissa hur mysigt jag har haft det ikväll! Bilderna få säga allt. Passade på att baka lussebullar idag när jag va ledig. Sen köpte jag nya ljuslyktor till sovrummet idag. Imårrn är det jobb så nu är de sängen.
 
Sov gott alla fina läsare!
 
 
 
 
 

This song is about you

Hej!
 
Idag då.....min dag började 04.40 men uppstigning för att fara till jobbet vilket va lite jobbigt när ja jobbade kväll igår till kl 22. Sen jobbade ja på Joy 15-19 så de va ju roligt....pengar pengar! De är de värt. Nu fundera ja starkt på gå ut och hämta in julpynt, bara tanken gör mig glad.
 
Va tycks om mina nya inredningsdetalj då?
 
 
 
 

Söndag

Hej!
 
Igår va en rolig dag. Jag jobbade först som assistent till 14 ca sen hem och gjorde mig klar för Mens night 2 med tjejerna på jobbet (Joy).
 
De va jätteroligt och ja rekommenderar  att man ska se showen.
 
Idag blir de lugnt på förmiddagen sen jobb ikväll. Ha en bra dag!
 
 

Snabb uppdatering

Innan jag alldeles strax far ut en sväng, kanske julshoppa lite och annat pyssel idag. Ni får en bild från gårdagen och sen ett nytt armband ja köpt på glitter för 199;-
 
Lugn dag idag i övrigt, blir kanske prova på gymmet i afton eventuellt....får se. Jag har fortfarande sån hosta på kvällarna att ja nästan spyr!
 
 
 
 
 
 

Olly Murs igen?!

Idag blev de en sväng på stan som vanligt på min lediga dag, sen har jag bara hunnit laga sjukt god mat! Blev lax med couscous och champinjonsås som jag gjort.
Idag hade jag inga roliga bilder eller jag har inte orka ta några, kanske kommer sen men ja bjuder på ännu en bra låt med Olly Murs.
 
Ha en bra kväll!
 
 
 

Musik

Hej!
 
Har som fastnat för denna låt! Jag tänkte bara dela med mig av det såhär mitt på dagen i väntan på mera shopping! Jag gillar hans låtar skarpt, dom är glada och hans röst är riktigt skön.
 
 

Ledig dag

Hej!
 
Idag njuter jag av ledig dag, dock åker sambon iväg igen så man får va själv i veckan.
Får se vad som hittas på nu, kanske stan en sväng eller solbacken kanske?
 
Jag tänkte visa hur min look för helgen var plus ett par örhängen jag köpte för inte så längesen.
Ha en superbra dag!
 
 
 
 
 
 

Oh happy day

Hej!
 
Idag har jag varit på intervjun sen direkt iväg på Joy och jobba 10-17. Känns roligt få göra något annat en dag, man får som en ny energi.
 
Här kommer bilden på nya frisyren som jag lovade, och snacka om att ja blev nöjd. Visar även dagens smink som jag orkade mig på.
 
 
 
 
 
 
 

Kära läsare!

Idag har jag klippt mig och färgat håret, kommer bild imorgon. Jag ska nämligen upp på jobbintervju så jag måste gå och lägga mig typ nu.
 
Jag har iaf jobbat idag också plus varit på bio! Vi såg sista twilight filmen och jag är inte besviken. Gillar du dom andra så ska du se den.
 
Nu sova iaf, ska ju jobba imorgon också, mycke som ska hinnas med.
Sov gott!

Gårdagens look

Den kör vi på även idag!
 
Jag ska iväg på jobbet nu sen har jag klipptid, så jag längtar! Efter klipptiden ska jag ut och äta med Emma och eventuellt på bio, beror på om biljetterna blev reserverade.
 
Ha en bra dag så får ni en bild på mig från igår, på min naturliga look. Sen fick jag även mitt tidningsställ igår och jag blev jättenöjd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Hej Söndag!
 
Jag började dagen med jobb. Sen har jag hunnit till pappa en sväng och säga grattis på pappas dag och äta tårta *mums*
Nu sitter jag och väntar på John blund som sällan besöker mig i tid! Men va gör man, kanske läser bok?
 
Ha en fortsatt bra kväll!
 
 
Sov gott

Work idag

Hej!
 
Dagen började med otrevliga arbetsförmdelingen sen köpa lunch och hem, nu ska ja strax på jobbet och jobba kväll. Ha en bra kväll alla!
 
En ny tröja jag köpt...
 

Jasi jasi

Hej!
 
Jag är fortfarande inte helt hundra, vaknade idag och hade mer ont i halsen igen....*suck*. Jobbade iaf på Joy mellan 11.30 - 16.30 så de va roligt. Annars är de fortfarande segt på bloggfronten! SKA försöka bli bättre.
 
Köpte mig själv en tidig julklapp idag! Tack Gabbetomten! (bilden lånad från ellos.se)
 
 
 

Inte mycke roligt

Hej!
 
Jag har legat sjuk hela veckan och är fortfarande dålig, därav inga inlägg. Finns inte så mycket ta kort av när man ligger i soffan inomhus hela dagarna. Ha tålamod så kommer de nog något roligare imårrn förhoppningsvis.
 
Imårrn förljer jag min sambo till Umeå som sällskap så de ska bli skönt komma ut lite.
 
Ha en bra söndagkväll!
 
 
 
 

RSS 2.0