Ny frisyr!

Nu har ja ordnat lite bilder på mina nya frilla. Kommentera gärna va du tycker om den.
Annars har jag bara shoppat saker till renoveringen av min lägenhet idag. Lite tapetklister, sandpapper och sen måste de inhandlas lite träfärg, vanlig vit färg.

     

Där har du!

Nu ska jag laga middag sen bär de av till beachplanerna för att spela lite tvåmanna beach! Ikväll kicka vi ass Linn!

Tjing!



"Dagen till ära"

Va och klippte mig i tisdags plus att jag köpte en ny klänning på Gina Tricot!
Kommer som sagt lägga ut bilder på de senare idag hade jag tänkt, kan va kul se hur klippningen blev.
Lillebror fyllde upp hålet utan problem. Har haft de jättebra hela veckan och tackar alla som varit med och förgyllt den. Bio har vi hunnit med också, till och med två st filmer. I måndags va jag och flera andra och kikade på "inception", riktigt bra tyckte jag sen på onsdag (igår) va vi och kikade på "trollkarlens lärlig", även den va riktigt bra. Jag tycker om när dom blandar humor med action.

Som så många vet så händer de inte mycket i lägenheten som jag fått av skebo som var inrökt. Jag har fått omtapetserat i vardagsrummet men de luktar ju fortfarande såklart så jag och pappa har bestämt oss för att tapetsera själva! Söndag eftermiddag blir de ett nytt kök!

Nu ska jag alldeles strax dra mig iväg på målarbutiken och fråga om tapetklister sen köpa mig lite sandpapper så ja kan måla om en trälist i köket också, känner mig lite som en handyman fast woman!

Ne nu ska jag gå på lunch! Hadé!

Tjing!





Jobb jobb

Sitter just i denna stund på Joy och är klar med morgonrutinerna innan ja kan öppna. Jag är ledsen om ja varit dålig på uppdatera men som ja berättade har jag varit i Grekland med Emma och där kände jag inte riktigt för att leta upp en dator och skriva.

Nu sitter jag ju här i alla fall. Bilder från Grekland kommer när jag har fått alla bilder av Emma och har tid att lägga ut dom. Just för tillfället är de mycket att göra.

Ska jobba till 16 idag sen ska jag nog göra middag och fara ut på jogginrunda. Sen ska jag ta mig till hamn med buss och mata katterna så dom inte dör, tror mamma prata om att hon ville ha kvar dom när hon kommer hem från semestern.

Annars då? De är trästocks i helgen och för dom som inte vet va de är så är de ändå inte överdrivet roligt där så inte så värt att kolla upp heller. En lite festival som är gratis med dålig musik och lite matställen man kan handla på.

Snart kommer lillebror hem och hälsar på. Kul kul....ska kolla om han kanske vill umgås lite med syster när han är hemma. Vore kul. känns som jag har ett tomt hål i hjärtat just nu så han kanske kan fylla en liten del av de hålet. Iofs täcker han större delen också tillsammans med andra bror, mamma och pappa men ändå.

Nu ska jag göra kaffe innan jag börjar. Ha en bra dag!

Tjing!




Home again

Nu är man hemma igen! Grekland var underbart, annat kan man inte säga. Min lägenhet är om målad men luktar fortfarande rök så ja ska nog försöka va handyman och tapetsera om själv. Vill man få någonting gjort så ska man fixat sj ha ja hört. :D

Nu snart ska ja iväg och spela volleyboll men ja kommer lägga ut någon bild från Grekland sen tänkte ja. Känns lite tråkigt va hemma....känns omotiverat faktiskt.

Men men skriver mera sen...nu måste ja rusa!

Tjong!




Guldspelen beach!

Har varit dålig på uppdatera känner jag men har haft fullt upp!

Iaf så har jag med jobbet anordnat guldspelen beach i helgen här hemma i Skellefteå. Riktigt kul att spela beach kände jag. Blev fikaförsäljning också som gick riktigt bra, vädret va underbart och brännan slipad!
Kunde inte önska om en bättre helg och inte bara beach utan festivalen har ju också varit i helgen. Jag har haft en riktigt rolig helg med alla mina bästaste vänner, tack för de!

Nu väntas bara Grekland med Emma! Imorgon drar vi iväg till stockholm och stannar där till Onsdag sen vidare till Grekland-Rhodos. Jag ser fram emot lite ledig tid. I övrigt har de inte hänt så mycket mer än att jag haft fullt upp på jobbet.

Bilder från festivalen kommer sen om jag hittar någon bild som går använda. Kanske hittar någon bild från beachen också på dom nya planerna.

Ha en bra vecka så skriver jag om resan sen.

Tjing!





Bilen!

Hejsan!

Länge sen ja tog mig tid att blogga nu. Vad har då hänt sen sist? Ombesiktade bilen idag och den gick igenom så nu är de bara köra på, känns hur bra som helst. Sen ha jag shoppat saker som jag inte borde för att jag inte har råd egentligen. De har blivit nya tröjor, linnen och en klänning men de blev INTE klänningen från H&M. 

Jag vaknade igår av att de åskade så vips va ja uppe och slet ut alla kablar sen la jag mig och somnade snabbt om. 
Igår kväll va jag på styrelsemöte först till 21 sen blev de bio. När jag sen kom hem vid 00.00 ca så började åskan sakta krypa sig på igen. Gissa om de va mysigt? Massa blixtrar och muller *mmm* 

Nu sitter jag på jobbet. Ska snart iväg och köpa en sak till min pärm sen ska jag KÖRA mig upp på folkparken, ha du hört? :D *wie* Ska hämta ut en nyckel till mitt blivande kontor sen. Känner att de börja bli flyt i jobbet också, även om ja inte är så skillad så börja jag förstå vad jag ska göra. Sen fick jag veta igår att ja kommer få fortsätta till den första Maj nästa år! 

Jaja nu ska jag iaf dra mig iväg och handla den där saken till pärmen sen upp på Folkan! 

Hadé kanon!

Tjing! 



  


RSS 2.0