Jag har gjort slut....

med alkoholen!

Nu är de färdig drucket för ett tag. Jag känner att de ändå är bäst med tanke på att jag jobbar stenhårt för att bli lite smalare just nu och lite starkare.

Nu sitter jag här och har precis ätit en pizza med min kära mor. Bjöd på en lite tårta tidigare idag så nu känner man sig lagom vältränad *he he*

Fredagen bestod av kalas för storebror med massa fika som dom bakat, underbart gott. Lördagen bestod av alldeles för mycke alkohol så jag ber om ursäkt om ja gjort nåt som va dumt eller liknande men ja....så de kan gå när man aldrig lär sig.
Söndag idag då så äre ju mammas dag så jag har som tidigare berättat käkat tårta och snart ska vi ut på lite äventyr, kan inte säga va de är när mamma inte vet än. Men hon kommer troligtvis älska idén. Ja ja de va väl min helg lite snabbt.

Sitter just nu och lyssnar på Paramore - careful....en låt som ja starkt rekomenderar. I övrigt vet ja inte om jag har så mycket roligt att berätta idag. Kanske dyker upp nåt mer senare.


Tjing!




Grattis!

Grattis till storebror Henrik som fyller 25 år idag....halva vägen till 50!

Sitter för tillfället på jobbet och känner att de känns rätt tungt idag, är otroligt trött av någon anledning.
Kanske ska fara hem vid lunch och fara ut och springa en sväng så blir jag nog piggare.

Jag och Emma har nu betalat resan till Grekland-Rhodos och de känns kanon. Nu är de bara längta tills jag får flytta in i lägenheten så kommer allt känns uppåt. Hungrig är man också.
I veckan har jag jobbat och varit på möten med jobbet, tränat och varit med vänner.

Stort tack till Jonathan som alltid får mig på bättre humör, du uppskattar mitt sällskap på ett annorlunda sätt och jag blir alltid glad när du ringer.

Nog om sånt, idag blir de fika hos storebror som fyller år. Undra vad han kommer få i present? Nyfikenskit som man är. Grattis grattis än en gång.

Nu på söndar är de ju morsdag och tro inte min mamma ska få en lugn stund. Planer är smidda och jag hoppas de ska uppskattas!

Nu ska jag iaf jobba lite till innan jag åker hem för dagen. Ha en bra helg!

Tjing!



Uppdatering ingen?

Hej igen!

Nu var de ett bra tag sen jag faktiskt tog mig orken att uppdatera, har väl varit en del jobb och annat i tankarna. Men jag ska väl försöka berätta lite kort vad som hänt.

Veckan som gått har bestått av jobb och bokning av resa till Grekland - Rhodos, känns strålande i hjärtat men inte i ekonomin, fick nämligen en lägenhet i fredags som jag ska få flytta in i första Juli. Känns som jag hade flyt förra veckan. Har varit in på Skebo i början på denna vecka för att välja ny tapet i vardagsrummet till lägenheten, kändes kul få välja själv istället för att ha deras pissgula färg eller nåt annat fult. Annars så solade jag hela söndageen så jag fick lite färg. Sen lördag kväll så drack jag och mamma alkohol, spelade finns i sjön, lyssnade på countrymusik och blev en aning för full. Tacka vet jag bakfylla som lär dig en läxa.

Nu är de då tisdagkväll och jag har kommit hem från möte med klubben samt en snabb styrketräning för kvällen. Får bli lite mera kondition imorgon tror jag minsann, kanske tar mig en spring ute i naturen för omväxlings skull.

Måste kanske berätta att jag var och firade min vän Lina på hennes födelsedag på fredagen och de var ju kul som vanligt men nyktert, sen va de massa trevliga människor och en hel del allsång under kvällen. Tänkte lägga ut två bilder på min sminkning för fredagskvällen så här får du......

 

Skriv gärna vad du tycker. Skriver alltid att ni ska kommentera men de händer sällan ;) *he he*

Ja ja nu ska jag lägga mig och ladda för jobb imorgon också. Sov gott med er!

Tjing!


Systemkamera!

Hej!

Va på begravning i lördags, R.I.P Britt!

Efter de så blev de hem för att prova ta lite kort så jag ska ge er lite smakprov på vad ja lyckades fota med systemkameran.....

        

Säg gärna vad du tycker om bilderna. De är iaf Molle våran kisse, min lillebror Patrik, Gustav vår andra katt (den grå), igelkott (inte våran), kyckling och Cesar på flera kort, vår underbara hund.

Annars så solade jag en sväng och rensade blomrabatt sen krattade ja en sväng också. Söndag då sov jag en del sen va ja ute i solen de jag hann sen iväg och se film. Nu är de då måndag och jag har jobbat idag. Ringt lite samtal, skrivit ut papper, kollar facebook mm.

Efter jobbet bestämde vi att ja skulle hämta hem min bil så iväg till Brutorp och hämta pärlan! Starta med lite kämparglöd så. Väl hemma så bytte ja sommardäck så bilen skulle bli riktigt glad och har jag någonsin fel? Bilen ser oerhört lycklig ut, är bara ogjort att fixa lite rost på den så är den som ny!

Nu ska jag iaf se lite tv/serier eller liknande sen blir de sängen. Sov gott på er galningar.

Tjing!




Fredag och regn

Hejje!

Igår vare ju ledig dag och som jag misstänkte så blev de inte som jag planerat med sol och mys på trädgården utan de blev en snabb sväng in på kontoret för att kolla matchtröjor och annat inför U-19 SM som spelas i helgen. Sen väl hemma så va väl kl runt 14 och jag ville ju sola. Jag gick ut och satte mig i solstolen men de blåste lite kallt så ja gav snabbt upp den tanken. Jag tänkte att jag kunde ju rensa blombänken istället men då började de regna *suck*. Så de blev att sitta inne sen for jag till Jonas på kvällen för att hälsa på.

Jag och Jonas bestämde oss för att efter massa tv gå ut på en promenad nere vid älven. Jätteskönt i luften, lite lagom fuktigt och varmt måste ja säga. Väl nere vid älven på vår promenad så såg vi massa stora sniglar, dom låg typ överallt. Sen va de jättestora grodor också efter vägen och en bamsing till padda. De va en av dom mest spännande promenader jag gjort på länge! Låter inte vidare kul men de var de faktiskt.

Nu är de då fredag och jag bestämde mig för att åka in på jobbet iaf men inte händer de mycke här inte? Jag funderar starkt på fara hem igen. Kanske gå förbi Ica och kolla in dom nya chipsen från OLW....blev sjukt sugen när ja såg reklamen igår. Jag syftade iaf på dom dära jättechipsen som var nya.

Ja ja ha en bra dag i regnet!

Tjing!




Veckans onsdag!

Hejsan!

Sitter nu på jobbet och funderar lite. De är soligt ute och jag känner suget av att gå ut en stund i solen, så får de nog bli.
Först tänkte jag bara berätta lite om veckan. Tyvärr har jag ju varit förkyld mest hela tiden men jag har iaf jobbat och nu idag kändes de äntligen som att de börjar släppa i näsan. Jag har inte gjort allt för mycket, sett film med Angelica, käkat varma mackor med Jonathan och fått höra att barn faktiskt gillar mig.

Satt här och funderade på en utedag imorgon när jag ändå är ledig. Jag såg nämligen för någon dag sedan att mammas rabatter runt huset skulle behöva en makover så jag ska nog ge dom de imorgon. Fixa upp bakgården lite så man kan gå där utan att skämmas. Får bara hoppas de inte regnar för då förstörs alla mina planer.

Sen va ja sugen på prova en promenad också men ska nog ta de lugnt. Kan dock rekommendera en riktigt härlig "sommarlåt", de blev de för mig för att de kändes rätt. Låten heter iaf Maroon 5 - Makes me wonder.
Lyssna när du har tid.

Nu blir de solen en stund.

Tjong!




Lördag = helg!

Nu är de helg gott folk!

Jag vaknar med världens snuva och ont i halsen men annars äre kanon. Jag ska försökta ta mig upp ur sängen för att fara på stan och prova lite bikinis idag. Hoppas på hitta någon fin som jag gillar *håll tummarna*.

Annars så jobbade jag igår och tänkte lägga ut en bild på mig som vanligt från jobbet.



Igår var en helt underbar fredag måste ja säga. Jag gick till jobbet och solen sken, satte mig vid datorn och började kolla mailen. Efter att ha uträttat några ärende så gick jag ut med en kopp kaffe i handen och satte mig på trappan upp till KFUM-huset. Helt underbart väder. Satt en stund i solen och kände värmen och glädjen spridas i kroppen. Sen blev de lunch med Emma på Carl victors, underbar fläskfilé med råstekt potatis och svampsås.
Efter en god lunch blev de en kaffe med Niklas på Waynes.

Efter allt detta så bar de tillbaka till jobbet en stund och sen blev kl halv fyra och jag bestämde mig för att vandra hem. Jag och Emma tog en mjukglass på torget *mmm*.

Sen for jag bara hem och tog de lugnt resten av kvällen.

Nu är de så att jag har fått höra att jag är väldigt lik en viss person så jag ska lägga ut en bild på oss två så får du gärna kommentera vad du tycker om detta! De är då min kusin men tänk inte på de när du kollar. Kika noga på dragen istället för ögonfärg osv. Ja ja skriv gärna som sagt en kommentar. Nu ska jag göra mig klar!

 
(klicka för större)

Bye bye!





Nämen hoppsan!

Hej!

Idag fick jag ju faktist en lägenhet men ja måste nog avböja trots allt, du vet när de inte känns sådär 100% rätt. Jag känner att de va kanonläge men samtidigt så vill ja rymma både soffan, sängen och tv bänken i samma vardagsrum om jag ska ha en etta. Ett beslut som va svårt att ta men nu har jag bestämt mig för att ge mig själv lite mera tålamod och vänta. Kanske blir de jag och Frida som blir grannar istället? Håll tummarna för nästa lägenhet ja spanat in ;)

Va på volleybollträning ikväll också, de gick ju sådär. Har inte tränat på ett tag pga knät och de gjorde ju såklart fortfarande ont men ja kunde inte låta bli en sväng. Men nu gör de ju lite extra ont sådär som bara knän kan.

Känner att näsan börjar bli tät också....vore som pricken över i:et om man blev förkyld också. Hmm...håller tummarna för att ja slipper. Mera vitaminer till världen.
Tänkte lägga ut en låt idag också som jag hittat och såklart gillar skarpt, annars skulle ja inte lägga ut den här. Lyssna och njut...du kommer inte att ångra dig.


Allting bra annars? Jo tack man ska inte klaga ha ja hört.

Sov gott på dig!

Tjing!




Baka baka liten kaka?

Hej!

Jag läser runt på lite olika bloggar och alla är så duktiga och bakar goda kakor hela tiden. Jag känner att jag kanske också måste börja unna mig en kladdkaka ibland? eller? Ja ja nog om de.
Söker ju lägenhet fortfarande så kom med tips om du har några. Jag står ju i kö hos Skebo och de går rätt bra ändå, får ju visningar så de kan inte vara allt för dåligt. Däremot får jag ju ingen lägenhet som jag tackar ja till, men de är inte något vi nämner vidare.

Håller tummarna för en lägenhet ja står etta på än så länge, att ja fortsätter stå etta tills visningen skickas ut.

Annars då? Jag tog ledigt idag men de ringer iaf i telefonen, de får de ju iofs göra. Ska in på kontoret en sväng sen innan jag drar mig på gymmet. Jag och Emma hade bokat corepass idag så de ska jag prova dock själv när Emma inte mår bra, hoppas de går över gumman!

Efter gymmet får vi se vad som händer. Tog iaf några bilder igår också på hur jag såg ut så de tänkte jag som snabbast visa.

 

Min frisyr fick också vara med på bild.

Nu ska jag bara slöa framför tv:n en stund sen tänkte jag börja göra mig klar för gymmet osv.
Håller på att tvätta också så jag gör faktiskt någonting vettigt idag. *hehe*
Sen va ja ute med hunden och cyklade så ja motionerade ju han en sväng också.

Tjing!





Skabbigt?

Hej!

Målade ju mina naglar igår men ingen utom jag själv tycker de blev bra så ja ska nog ta bort de. Jag tog iaf en bild på mig med mina naglar så kommentera gärna (alla kommentarer är uppskattat, bra som dålig).



Jag börjar dessutom trivas mer och mer med mina lockar i håret, har inte plattat håret på ungefär en vecka för att jag inte har orkat och då blir de som idag.

Annars då? Jo idag va min första dag på jobbet och det gick riktigt bra. Jag trivdes även om de va lite ensamt sådär när man är van att ha en till på kontoret.
Efter jobbet så for jag och tränade med Jonathan och gissa om jag hade kul? Jonathan måste börja träna oftare *he he*. Han fick känna på Gabbes pisk men skoj va de iaf.
Blev iaf 4 km joggin med rätt bra tempo för mig sen gym ett bra tag som jag lyckades pressa Jonathan igenom.
Efter gymmet bar de av till Jessica min käre vän för att käka tacos (tack för maten gumman), sen blev de en lång promenad upp på vitberget med lite backevandring. Väl tillbaka så drack vi lite te och allmänt myste medan käften gick stup i kvarten. Tack för att du lyssnar på mig :)

Nu ska jag sova eller iaf försöka, några koppar för mycke kaffe idag. Sov gott iaf!

Tjing!



Träning träning!

Som vanligt är de söndag och jag sitter här. Jag känner att de inte blivit mycke träning i helgen men imorgon blir de en sväng direkt efter jobbet sen har jag bestämt mig för en dejt med Jessica. ;)
Vi ska käka tillsammans efter träning och sen blir de väl mys hoppas jag.

Målade om mina naglar idag, är riktigt nöjd nu när dom börjat komma ut en bit, jag har varit duktig och inte bitit på några dagar nu. De blev iaf en riktigt kräkgrön färg, udda men jag börjar typ gilla den nu. Kanske tar ett kort på dom imorgon bitti.
Nu är de bara några timmar kvar tills jag börjar jobba heltid på kansliet som jag så efterlängtat skrivit om förut.
Håll tummarna för mig!

Annars har jag bara sovit idag rätt länge men skönt va de. Sen efter sömn så var jag ut på en långprommis med hunden i regnet. Sen blev de mammas hemmagjorda pizza till middag *mums*. Efter pizzan så for jag till Emma en sväng och vi såg en värdelös film men alltid kul att mysa lite med frugan.

Nu ska jag nog lägga mig så ja orkar med morgondagen.
Sov gott!

Tjing!




Usch ja

Usch för bakisdagar. Nu är de bra med alkoholhaltiga drycker ett tag. Vi hade iaf en bra valborgs. Blev inte någon brasa men vi grillade korv på grillen. Tack Frida också för att vi fick vara hemma hos er, riktigt snällt.

Nu sitter ja hemma och slöar bara. Har bara tagit de väldigt lugnt idag med god mat och goda vänner. Jag åt alltså mat hemma sen for jag till Jonathan som då hade besök av tjejen från Piteå.
Annars då, har inte hänt mycket. Jag har allmänt bara tagit de lugnt förutom igår. Funderar starkt på att kanske sova mig en stund nu snart.

Hade en bra plan idag för att ta mig hem men som vanligt går mina planer i stöpet. Jag gick iaf till stan i regnet för att åka buss till Frida på Morön för jag hade glömt min väska där igår men då precis när jag hoppas på bussen så står de att mitt busskort har gått ut så jag har ju ingen möjlighet att fylla på de när min börs ligger hos Frida i min väska, planen helt i stöpet alltså. Blev så mamma fick hämta mig istället.

Nej nu blir de sängen sen får vi se imorgon vad vi ska hitta på men lugnt och skönt ska vi ta de.
Sov gott med dig nu!

Tjing!





RSS 2.0