Shoppa eller inte?

Hej!

Hitta en klänning idag på H&M men alla som känner mig vet att ja inte har klänning. Kan då inte bestämma mig om jag ska behålla den eller lämna tillbaka.....kan inte bestämma om ja trivs i den.

Sen kände jag att de va längesen jag la ut en bild på mina kläder för dagen (för de ha ja aldrig gjort) och kanske en bild på dagens sminkning....dock blev de en väldigt vardaglig idag men ni ska få se i alla fall.

 

Sådär nåt. Du får säga va du tycker om de.

Annars då? Jo jag jobbar som vanligt, leker runt på internet, tjollrar med kameran, funderar på bättre tider men kommer inte fram till något osv.......dvs jag gör inget alls på dagarna allt mest.

Träffade dock min pappa och Neil på stan, de va skoj. Nya löparskor hade dom handlat vilket inspirerade mig att ja kanske ska jogga idag trots allt. Va mening ja skulle på volleyboll 18.30 men ja hinner inte dit om ja ska få i mig någon mat. Så jag far på gymmet lite senare istället *wie*.  

Nej nu ska ja käka mig någon mat sen fara till stan igen! Hadé!

Tjing!




Naaaaw

Hej igen!

I helgen har de varit riktigt lugnt och skönt och framför allt nyktert *underbart*
På fredagen låg jag hemma själv och kollade en film som jag hyrt, tyvärr somnade jag efter 40 min för jag orkade inte mer. Lämnade tillbaka filmen på lördagen. Sen lördag så var jag iväg och kollade när Niklas kastade spjut på Norrvalla, synd bara han själv inte var nöjd. Efter de bar de av hemmåt med mamma för att sedan låna bilen så jag kunde fara på filmkväll på kvällen.
Filmkvällen ägde rum hos Angelica och vi såg Sherlock holmes.....riktigt bra!

Sen söndag då! Den spenderades med sömn först och främst sen en joggingtur på 5 km i ösregnet före frukost. Sedan åt jag frukost, duschade och hämtade mamma i Bureå. Mormor fyller ju 80 år idag så GRATTIS på dig! Vi firade henne igår dock för nästan alla kunde samlas i stora tjocka släkten. Tänkte lägga ut bilder på de lite senare.
Riktigt kul iaf sen gick jag ju hem hos barnen, dom va sååå söta! Jag fick rita, kittlas, spela biljard utan biljardkö, hoppa med händer osv. Av någon anledning gillar barn mig, fråga Jonathan! ;)

Nu är de då måndag igen och jag är lite trött. Tack för trevligt sällskap i helgen alla som varit med och förgyllt!

Tjing!




Träning för dagen!

Hej på dig!

Har ju redan skrivit ett inlägg men blev sugen på ett till...sen ska ja nog spåna på nytt utseende på bloggen.
Några förslag på färger osv så skriv gärna. Tänker använda mig av en av mina favouritfärger som är grön iaf.

Har varit ute och sprungit med hunden idag, blev en runda på 5 km, var underbart skönt. Jag hade bara tur jag hann springa innan regnet började ösa ner. Känns lite mysigt med regn, öppen ruta och mysiga låtar av Rascal Flatts. *myskänslan på topp*

Har även lärt mig spela en låt med dem som heter "Bless the broken road", är så att jag lovat att spela in när ja sjunger och spelar en låt till Jonathan så de är precis vad ja ska göra när jag övat på den lite mer.

Efter jag hade sprungit blev ja sjukt sugen på en film så jag cyklade i regnet till Albatross i Ske-hamn och hyrde en där för 19 kr, väldigt billigt. Om den va bra berättar jag sen.

Imorgon funderar jag på stiga upp hyffsat i tid och åka buss till stan för att se lite friidrottstävling. Niklas ska ju tävla, lycka till vännen! Sen tävlar iofs Adam och André också så ja håller tummarna för er alla! Sen kanske ja traskar en sväng på stan också, vet aldrig vad man fyndar.

Nu ska jag se film iaf....

Tjing!




Today it's friday!

Hej igen!

Nu blev de ju ingen promenad i solen igår utan jag valde att sola lite istället och sen klippte jag gräset och slet lite i rabatten. Kände mig ändå duktig! Idag däremot blir de en springtur oavsett väder! Ser dock inte speciellt ljust ut.

Jag har varit på administrationsträff nu på morgonen och fått en kort info samt en macka att tugga på och såklart en kopp kaffe. Senare idag kl 12.00 närmare bestämt ska ja på lunch med Emma och Victor, va roligt de ska bli. Längesen ja träffa victor också. 

Nu funderar jag om jag ska ta en lugn kväll framför tv:n efter träningen såklart....visst låter väl de rätt skönt? 

Oh, måste berätta också att jag har köpt en ny bikini, igen *host*. Ska sluta impuls shoppa nu ja lovar, inför resan och sådär kan de va bra att inte shoppa så mycke. Ska visa en bild på bikinin tänkte jag om jag hittar en bra då.  

 

Säg gärna vad du tycker om den, kommentarer och synpunkter.
Nu ska jag dra mig iväg på lunch.

Tjing!




Mys idag

Hej!

Idag skiner solen, jag vaknade upp och kände energin...eller? Blev en sen kväll med en film så kanske inte är överdrivet pigg idag. Jag hade en skön dag igår. Nicke picke kom över och solade en stund med mig sen så blev de en promenad. När han sen farit for jag iväg och körde corepass på 360 samt lite jogging och promenad. Jobbigt men skoj.

Efter träningen köpte jag jättegoda vindruvor på ICA samt en smoothie med pressad apelsin och mango, SUPERGOD är allt ja kan säga. De var ju brämhults juice, de kalla ja kvalité.

Nu är de iaf en ny dag och jag ska nog ta mig en lång promenad i solen idag tänkte jag. Blir att jobba först sen hem och promenera och efter de duscha av sig och dra sig till Angelica, får se om de blir tårta hos Malin igen idag.
Känner mig på ovanligt bra humör nu faktiskt och hoppas att de ska hålla i sig ett bra tag. Snart kommer jag ju att få flytta så de känns glatt i magen pga de bland annat, sen är de utlandsresa på gång också.

Jaja nu ska jag väl fortsätta med beachplanering.

Tjing




Regnet de bara öser ner...

Hej igen!

Idag såg de lovande ut tills ja klätt mig då börjar de ju regna och då känner man bara att man vill gräva ner sig.
Suget efter att fara och jobba dör som ut.

Annars då...kanske en uppdatering om helgen?

Under fredagen jobbade jag sen blev de hem för att fara ut och springa en vända på 5 km. Efter joggingen så duschade jag och gjorde mig klar för schtaan. Skulle nämligen hälsa på Emma under kvällen och dricka vin och käka gosaker. De slutade med att vi faktiskt åt massa godsaker och drack vin och kanske slank ner en champagneflaska också. *he he* Men kul hade vi!

Sen under lördagen då så for jag upp på beachplanerna för att plocka sten ur sanden så den går spela på någon gång. Jag kunde inte stanna så länge men en stund. Sen for jag till stan som snabbast och därefter hem för att göra mig klar för Thimmys födelsedagsfest. Grattis Thimmy! Dessutom hade han ju nyss förlovat sig också.

Nu är de måndag igen och jag är ännu en gång på jobbet. Efter jobbet idag blir de träning igen, ska köra core med Emma sen ska ja nog ta mig en sväng på löpbandet fast gåendes.

Tjohej!




Var är sommaren?

Hej!

Sitter och funderar när värmen skall komma?
Just nu är de rätt dystert ute dagarna i ände. De är väl så. Får hålla tummarna att de kommer.

Har varit hos tandläkaren idag och lagat min sista tand för i år, trodde jag.
Precis när ja va klar sa hon "nu har jag en bra nyhet och de är att vi är klara för idag sen har jag en dålig nyhet, att när ja lagade den här tanden såg jag ju att tanden bakom va trasig så du får en ny tid i Augusti". Visst är de väl ändå för bedrövligt??
De är ju bara gå dit och lådsas vara glad. För övrigt så nynnade jag tre toner under tiden som hon lagade tanden och då sa hon "Åh! Jag gillar när mina patienter sjunger, va sjöng du, tre toner eller nåt sånt? Händer inte så ofta".

Nu är de så att jag funderar på byta utseende på min kära blogg igen, den är lite dyster för sommartiden tycker jag så de spånas på idéer.  Några förslag på utseende så får du gärna yttra dig om de. Ska byta presentationsbild också när man knappt ser mig för ljuset.

Ja ja nu ska jag jobba lite mera sen ska jag iväg och träna sen jobbar jag i garderoben ikäll mellan 18-01!

Se you later!



Sommar, sommar och sol!

Sitter på kontoret nu och solen skiner ute, va underbart *ironisk*

Sitter och funderar på om man ska gå hem tidigare kanske....hmm....de gör vi!

När vädret är underbart så sitter jag och känner suget efter Rhodos-resan jag och Emma ska göra snart. Den 14:e Juli åker vi från Skellefteå mot Grekland-rhodos! Underbara tanke.
Vad annars då?
Jag har inte så mycket att berätta, jag och Frida invigde min tenniskarriär igår och frida vill påstå att jag var duktig men de kändes inte riktigt så. Nog för att jag träffar bollen ibland och då är väl jag nöjd men de såg nog inte överdrivet bra ut, men å andra sidan, vem ha sagt att man ska vara snygg jämt?

Undra om jag ska springa en sväng på Clas Ohlsons idag för att kolla om en grej till min nya lägenhet sen! Va hos Fridagumman igår och mätte eftersom hon har en exakt likadan lägenhet som ja kommer flytta in i.

Tänkte jag kan meddela att träningen på gymmet går bra också, full rulle med kondition och styrkan, har till och med lite träningsvärk i rumpan idag. Sen köpte jag ett årskort åt mammsen igår på samma gym för hon ska bli lika vältränad som mig, tror jag hon tänker!

Ja ja de va väl de mesta om senaste dagarna. Nu ska ja äta ett kokt ägg.

Tjing!



RSS 2.0