MATCH MATCH!

Idag har vi hemmamatch på campus kl 14.00, tycker just du ska komma och kolla. Matchen kommer att spelas mot Sundsvall. Nu ska jag iaf packa resten sen åka iväg så jag hinner. Hoppas allt är bra.

Tjing





Ny dag idag

Hej!

Känner att jag varit lite dålig på attt uppdatera min blogg. Jag Har iaf inte gjort så mycket så de kanske inte gör något. Jag åt iaf den där tårtan som ja drömt om, och vilken besvikelse! Tårtan va jättegod mamma, inte för de utan för att de va sötare än ja väntat mig och man blir lätt äcklad av bara någon bit. Men men så kan de gå.

Annars så har jag bara tränat i veckan, idag är min första vilodag. Den här vilodagen ska ja nyttja till fullo. Bli nog bara att slöa och sen ikväll blir de att se bio.

Va ska man hitta på i helgen då, Jo! Jag har match i helgen mot sundsvall å tycker verkligen du ska komma och kolla. Kl 14.00 på Campus går matchen igång så BE there!

Nu ska jag försöka rita lite kankske....göra nåt nyttigt.

Men hade fint så hörs vi!

Tjing






Grattis

Till Peter idag!

Idag har peter födelsedag så jag får käka tårta idag, underbart! Men ska väl in på stan en snabbis för att försöka hitta en present eftersom ja inte visste de va just idag han fyllde år så fick jag lite dåligt samvete.
Undra vad man köper till någon som älskar godis, skoter, motorcykel men inte har så mycke intresse för kläder?

Ja ja jag ska nog hitta någon. he he

Nog om de. Jag har då idag bokat en bio med Emma till Snabba cash! Hoppas den är bra. Den kommer att ses på torsdag kl 21.00. Sen på söndag blire lövångersrevyn, kommer bli en bra vecka känner ja på mig.

På lördag ha vi ju match också hemma mot Sundsvall. Peppa peppa tjejor!

Nu ska jag iaf göra mig klar för stadens centrum, here I come.

Hörs!


Tjing









Hejsan

Tänkte lite snabbt berätta om vår underbara matchhelg. De blev ju då 3-0 vinst både lördag och söndag, hur skönt som helst. Bra jobbat tjejer. Tyvärr funkade inte mottagningen för mig riktigt eller försvaret för den delen men servarna funkade iaf, stod till och med i tidningen att ja fått in flera servar inte för att de va så häftigt.

Mer då. Jo ja käkade middag med käre far som just fått komma hem och lillebror som kom hem över helgen från lumpen. God mat blev de också. Käkade strimlad lövbit med pitabröd, sallad, tomat och rödlök samt en god sås till detta, slår aldrig fel. Efterrätten kunde ja då inte käka för mitt godislöfte men de liknade en kladdkaka med after eight i och grädde med krossad polkagris i.

I övrigt föruom allt frestande ha jag inte alls gjort så mycket i helgen, sett några filmer om inte annat.
Måste också säga att jag varit så duktig och simmat idag. Blev 30 min simmning.

Sov gott!

Tjing





Ny matchelg!

Hej alla glada.

Jag har då bara slappat hela veckan utom idag när jag kände för att vara lite aktiv. Gick in på arbetsförmedlingen med hopp om jobbchansen men de var industrijobb som ja kanske inte är så bra på. Däremot fanns de en praktikplats som kunde passa mig på manpower som administrativ medhjälpare. Mycket rekryteringar, telefonjobb med intervjuer, muntligt talande för grupp mm. Lät riktigt intressant så på måndag ska ja på möte med dom och se om de kan vara något.

En bra låt idag då får bli Queen - I want it all. Kolla videon.



Kommentera gärna va du tycker om låten. Annars så hoppas ja du gillar den.

Nu ska jag duscha för jag har varit och tränat mitt fredagspass med volleybollen idag. Kändes ändå bra och hoppas knät ska må bra imårrn på matchen också. För du som vill kolla så är matchen kl 13 på campus. Be there!

Hadé fint!

Tjing






Hmmm....

Skriv va du tycker om den nya färgen på bakgrunden.......
Jag kände att jag ville ha en färg som representerar mig lite mera och marinblått är nog så mycke jag de kan bli.
Kom med en kommentar så jag vet vad just du tycker.

Nu kommer Tobias så de blir film till tusen, eller nåt. he he sov gott!

Tjing






Tjosan

Idag äre ju Onsdag då för er som inte håller koll på dagarna. Onsdagar = träningsdagar. Igår hade vi ett sånt där fint pass igen med en timme friskis och svettis och sen två timmar bollträning, riktigt skönt men jobbigt.
Ska snart käka mig en middag, ska bli gott för ja känner mig lite hungrig.

Igår va ja en sväng då efter träningen förbi Jonas och vi kikade lite film (tre st blev de), kändes som vi hade lite att prata igen också efter dessa år så den enda filmen vi såg ordentligt va nog den sista. I måndags va Tobbe hit på nattbio också, va riktigt skoj, de blev gammla godingar som snurre sprätt, hjulben och gråben och lite skojsiga videos på datorn också.

Ja ja annars då? Nej de händer inte så mycket i mitt liv så jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Har sökt ett jobb, hör och häpna. Hur stor e då risken att ja kommer att få detta? Joo minimal skulle ja tro men söka duger. 

Har även funderat på att boka en resa till Gbg lite sådär på impuls för att hälsa på Nathalie då. Hoppas bara ja ha råd me de för då tvekar vi inte.

Nu ska jag iaf göra mig klar för träning. Hade bra. 

Tjing!




  

Inte alls....

Känner mig inte på humör för att uppdatera så mycke men här kommer lite.... 

Har iaf spelat match idag i Sundsvall och de va riktigt skönt med en vinst. Bra jobbat tjejer. Blev 3-2 i set iaf.
Sen har jag prata i telefon lite granna på vägen hem. Både kul och tråkigt men hoppas på de bästa.

Jag och Tobbe tog iaf en till "nattbio" inatt så de kändes bra med lite uppmuntran, kanske blir samma imårrn.

Jaa va mer....har inte gjort så mycket mer i helgen, har ju mestadels tillbringat dagen i en bil så.

Sov gott....


Tjing





Uppdatering

Hejsan!

Har inte skrivit så mycke sen tosdag om vad jag gjort men iaf. Torsdagen hände inte mycke alls, jag satt mest hemma och drack vatten och försökte få tillbaka kroppen i ett normalt skick efter all träning. Igår (Fredag) så va jag mest hemma på dagen sen kl 18-20 hade jag träning. Efter träningen for jag och Angelica ut på calles och pratade, nykter då. Sen är vi då här nu idag på lördagen. Jag somnade lite sent så jag sov lite länge idag också då.

Ikväll blir de att lägga sig i tid ikväll eftersom vi har match imårrn, känns riktigt skoj. Matchen kommer att spelas i Sundsvall så de blir jag som ska köra en bil dit och förhoppningsvis någon mer som kan byta av mig.
Matchen börjar kl 14 så de blir en heldag med laget. Kommer kanske hem runt 22-23 tiden nåt sånt.

Ska alldeles strax ta mig orken att starta en tvättmaskin sen ska ja gå ner till Örjanshallen och hejja på min brors tjej när hon ska tävla i simmning, måste ju passa på träffa storebror när man kan.

Sen blir de hem och laga någon middag för att senare kanske hälsa på Angelica lite, se en film å chilla.

Ja ja nu ska ja till tvättestugan. Lägger in en bra låt du kan lyssna på.



Bye





Konstigt de där

De är lite lustigt hur livet fungerar ibland. Här om dagen så satt jag och predikade om att ja inte gillar kebabkött för några av min msn-kompisar i brist på annat att göra....sen kommer då mamma hem från affären idag och gissa vad hon köpt? Jo, kebabkött såklart, lite ironiskt, ha ha. Ja ja inte mycket göra, får göra de godaste möjliga av saken. Annars så vaknade jag idag igen alldeles för sent för att de ska vara bra, dessutom av att Angelica ringde och väckte mig, men de gör inget.

Träningen igår va rätt chill för att beskriva den lite ungdomligt. Vi började med gymmet då en timme ca sen bar de iväg till bollhallen där många då var för skadade eller sjuka för att kunna göra allt. Blev rätt mycke servmottagning och serve igår men jag klagar inte, servmottagning måste vi alla öva tror ja.

Efter träning skyndade jag iväg hem till Tobias för att ha lite "nattbio". Inte illa, när jag kommer dit så bjuder han mig på en smothie som smakade mycket bra, högsta betyg från kunden så att säga. Sen snor jag åt mig två clementiner dessutom när han då sitter å käkar popcorn som jag inte ska äta pga mitt godislöfte. Men men inge illa om de, känns bra vara utan. Filmerna vi såg blev då American pie 4 och 6, för alla som då tycker de är omoget så har vi faktiskt lovat oss själva att sluta se sånt när vi fyllt 25, om nu de går hålla vet ja inte. Jag gillar att vara lite omogen ibland.

Vad händer då senare ikväll? Ja den som de vet. Jag har inte planerat något men jag ska iaf ta de väldigt lugnt.
Nu ska ja nog läsa lite mera bok.

bye bye!





Onsdag idag

Hello!

Idag har jag som vanligt då sovit alldeles för länge för att de ska vara bra för mig. Skulle iaf upp och käka frukost men hallå? Ingen mjölk!? Då tog jag en litten finbil ner till affären (som inte ligger långt bort egentligen). Väl på affären blev de 2 liter mjölk, massa clementiner och en banan.
En frukost senare drog jag mig upp till mitt stökiga rum som måste städas snart. En film rikare så sitter jag nu här. Såg iaf filmen "Something new", väldigt bra faktiskt.

Snart blir de då en middag utav en matlåda med kyckling som mamma gjort sen bär de av mot dagens träning som då blir 1 timme gym och 2 timmar bollträning. Hoppas de inte blir allt för tufft idag (jag har träningsvärk).
Ja ja nog om de, nu ska jag springa mig ner för den sjukt branta trappan som då leder ner från mitt rum sen käka mig något.

Sen efter träningen blire nog faktiskt lite "natt-bio" med Tobbe. De lät så kul att ja inte kunde motstå, sen har jag allti roligt med Tobias också. Se de som en ära, alla kan inte göra mig så glad.

Tjing!








TräningsTisdag!

Hej på er!

Har sett filmen step brothers idag och skulle nog beskriva den som en aning tvistad film med komedi och annorlunda men roliga skådisar. Har du inte sett den så tycker jag du ska göra de. Såg även en film inatt som hette Zack and Miri make a porno, låter värre än de är. Den filmen va även den riktigt bra så jag rekommenderar den starkt.

I övrigt då, jo, jag har träning idag vilket kommer börja med en "uppvärmning" med friskis och svettis idag istället för gymmet som vi i vanliga fall har. Oj tänkte jag då, hur ska detta gå? Men jag är possitiv inför detta en gång. Passet heter Puls och kommer nog bli riktigt skoj men även förmodligen jobbigare än man tror.
Efter passet med friskis och svettis kommer då vår 2 timmars bollträning, hoppas de ska gå bra idag, känns så.

En till sak som jag starkt rekommenderar är hela "No more kings" album som heter "No more kings" även de.
Bra låt från albumet.......



Hoppas de var något för dig.

Tjing





Tv tittande

Nu har jag då varit och simmar en 40 min med Angelica, emma blev sen från jobbet så hon kunde inte följa med tyvärr. Efter en jobbig simmning så tog jag röda blixten hem för att sätta mig vid datorn resten av kvällen.

Har nya filmer att se så de ska bli skoj. Satte mig vid datorn med tanken att få se lite film men råkade logga in på msn av misstag, *bling, bling bling* lät de sen hade ja ungefär 500 att prata med kändes de som. Ska väl inte klaga för att man har vänner men. Har iaf slutat prata nu först och funderar starkt på att se en film, kanske inte hela med tanke på klockslaget just nu. Tv tittande har de iaf blivit ikväll och just nu rullar CSI för fullt.

Sov gott med er senare. De ska iaf jag göra.

Tjolahopp








Gott folk

Idag är de så bra som +3 grader ute, helt underbart. Jag har varit på långprommis med hunden i ca 1 timme. Kan inte bli så mycket bättre. Ska lite senare idag iväg på Örjanshallen och ta mig en simmning.

Just nu är de tvärstopp på godiset, har gått med i ett godislöfte där vi inte får käka nått, alltså inga popcorn, inge chips, godis, glass, fika osv....jag tror du har hajjat. I stort sett innebär detta vatten och bröd, ha ha. Nämen de känns bra att göra de nu, samt börja träna lite mera.

Vad har mer hänt idag då? Jo Emma har ringt vilket var kul som vanligt, hon kanske ska med och simma. Sen efter min sköna naturpromenad (med lite stadsmiljö) så har jag ätit en god Ica:s müsli och plockat ur vår diskmaskin, wohoo.

Nu ska jag iaf vänta på att dom ska ringa om intervjun, har förberett mig lite med några frågor men vet inte riktigt hur man kan förbereda sig mer inför en telefonintervju? De löser sig nog sen.

Nu får du se till att ha de bra så ska jag också de.

Tjolahopp!





NYTT UTSEENDE PÅ BLOGG!

Hej! Som synes så ha ja bytt utseende på min blogg, kom gärna med kommentarer.

Tack och hoppas de blev bra.

Tjing





Men hej på dig

Ja va säger man idag. För er sjukt nyfikna så vann vi vår match idag. 3-0 blev de trots att vi inte spelade klockrent. Blev mycke missar i försvar och anfallet kom inte riktigt igång som de borde. Men nu ha vi gjort bort de nu kommer de bara bli mycket bättre. För er som då inte vet så spelar jag volleyboll.

Efter matchen blev de hem och duscha hos mor min sen snabba ryck till pappsen för att käka middag med lillebror en sista gång innan han då åkte iväg med tåget ut i lumpen som insatssoldat (tror ja de hette?). Kändes nästan lite skoj samtidigt som lite jobbigt för nu har jag ingen att ringa när ja vill ta en kaffe på stan bara sådär som lillebror kan. Men men de ordnar sig alltid, han kommer ju hem nån gång också.

Avskedsmiddagen tog sitt slut och då for jag iväg till Tobbe. Vi började lite osäkert med att vi inte visste vad vi skulle hitta på men spelade iaf två omgångar Skippbo, och hör och häpna men ja lyckades vinna EN gång, första gången på år som ja lyckas vinna i sällskapsspel. Efter sällskapsspel blev de en film också "american pie 5 - naked mile" om ja inte minns fel på nummer. Den va väl rolig, fick skratta lite iaf.

Nu ska jag iaf snart sova....kanske ser lite film först. Sov gott på er.

Tjing




Shopping lördag

Hejsan igen!

Nu ha jag alldeles nyligt kommit hem från lilla Skellefteå centrum, ha varit och shoppat med Malin lite. Känns bra att shoppa ibland när man hittar nåt man verkligen behöver (okej ja behövde inte tröjan).
En bild på va ja hitta på stan och när jag nysminkat mig, redy to go.....

 

Ja ja. Förutom att ja har shoppat sedan jag kom hem från Bygdsiljum så har jag även tränat igår kväll sen så har jag fått en arbetsintervju av ett företag i Norge. Intervjun kommer att ske över telefonen på måndag så de blir lite spännande. Snart blir de att käka bakpotatis med mamma till middag med lite olika röror att erbjuda bl a Skakenröra, Ishavsröra och räksallad *mums*

Nu ska jag iaf börja se en film. Hade bra så länge så kommer bilder från Bygdsiljum snart.

Tjing





KAAAALLT!

Hejsan!

Blev ingen snowboard pga all kyla som råder där ute, -29 grader, finns inga alternativ mer än stanna inne i husvagnen tyvärr. Men men de kommer fler tillfällen. Kommer att visa våra fina bilder som vi tog på vår lilla tripp med bilen. Den började spännande med att bilen inte höll på starta men de gjorde den till sist sen så va de nära på att vi inte tog oss upp för backarna med den halka som är ute idag. Väl på Ica så köpte jag då batterier till kameran. Sitter just nu och huttrar i husvagnen men ska nog när som helst duscha om bara jag och Frida laddar klart för att springa ut i kylan igen, är säkert en springtur på 2 min.

Annars då. Vi skulle se skräckfilm inatt men somnade efter 20 min så de blev inte så mycket av de. Däremot sov vi gott men vaknade i en hyffsat kall husvagn (insåg att vi skulle ha stängt dörren till kuren innan vi la oss).

Nu ska vi iaf börja packa för duschen och springa oss dit bort.

Hoppas du inte frysit fast!

Tjing






Bygdsiljum!

Hej alla glada!

Nu sitter jag och Frida i husvagnen som är i Bygdsiljum. Ska åka oss lite snowboard imårrn. Resa hit gick fin fint förutom den där backen som vi hade problem ta oss uppför med Fridas bil, men till slut vettu.

Väl framme så hade dom öppet så lite liftar så vi bestämde oss för att vänta till imårrn med att åka. Brumm till husvagnen och lämna all packning som vi hade med oss, tror Frida hade hela sitt liv med sig (inge fel me de).
Snabbt in för att kissa i servicehuset sen till husvagnen och käka något. Gott med blåbärssoppa, Frida åt en matlåda som hon sj gjort.

Sen såg vi filmen "The proposal", va ju sådär men kunde sett bättre. Efter film blev de middag och en öl. Middagen var tillagad av Frida, min lilla söta kock. Vi går vidare....

Frida skulle på toan i dessa -26 grader, då måste man klä sig ordentligt och då ser de ut så här....

 

Dock hade vi riktigt mysigt i husvagnen med massa ljus och sånt.

 

Men men nu ska vi alldeles strax se skräckfilm. Sov gott alla rädda ;)

Tjing






Underbart!

Tack för en underbar kväll, de behövde jag verkligen.

Blev först att simma med Angelica, riktigt skönt sen får man ju prata av sig samtidigt. Sen for vi vidare hem till Emma där då Emma och Victor väntade. Snabbt drog vi oss mot ett fik men inget hade öppet när vi kom till stan (otur för oss).
Istället för fika tänkte vi att vi impulsivt kunde gå på bio men de fanns sämst platser kvar så de sket vi i. Efter de bestämde vi oss för att hyra en film istället. Efter mycket övervägande så kom vi överens om en film och tog denna (minns inte vad den hette tyvärr).

Snabba ryck hem till Emma för att starta igång filmen. Filmen va riktigt bra, handlade om ett mörkhyat samhälle som styrs av vita för de mesta och en del rasism såsom dödande av mörka för dom va ju "mindre värda". Sen så va de en man som startade ett debattlag bestående på fyra personer som då börjar tävla mot andra debattlag och då visar sig ha riktig talang. Riktigt bra film, måste kolla vad den hette så jag kan tipsa om den. Sen så kom de ju en hel del roliga kommentarer under filmens gång så alla fick skratta lite eller mycket kanske ;) Alla trötta och lite oseriösa, fortsätter spåra efter filmen. (skönt när de blir så)  

Tack iaf!





Måndag idag

Första måndagen 2010. Känns väl okej. Men men idag har jag varit ute på en promenad, kändes bra. Sen har jag käkat en god lunch. Nu är kl snart middag så de blir väl de också sen ska jag iväg och simma med Angelica.

Måste säga att jag har börjat ladda för att rita min tavla till storebror som jag skulle. Ska öve lite först och sen ska jag väl börja.

Ska lägga ut en ny video här på riktigt bra musik. (No more kings) lyssna och njut.

 

Nog om de, kanske ska lägga in nån bild från nyår också för att ja sa de.
Ska se vad vi kan hitta som inte ser för taskiga ut.

 Lite folk   folk som fryser innan 12 slaget.

 detta ska då föreställa fyrverkerier, inte lätt när de snöar.

 Lite shot hos Niklas

Aja de va lite bilder iaf, fanns inte så många som va roliga att lägga ut här men dessa får duga.
Nu ska jag rita.

Hadé




2010 = nytt liv för många

Hej hopp.

känner att många säger att 2010 innebär nytt liv för deras räkning och jag kan känna att jag håller med till viss del faktiskt. Jag ska gå ner i vikt detta året vilket känns riktigt peppat just nu.
Det får bli att bara käka godis lördag och även läsk ska bort. Blir vatten och nyttigare mat vilket oftast är mycket godare också. Ja ja nog om de.

Har spelat volleybollcup hela dagen idag, va riktigt skoj och vi kom på 2:a plats. Bra jobb tjejer. Kändes kul komma in i de men jag har så ont i knät tyvärr. Blir dock en hel de träning i veckan.

Kan ju berätta att jag hade en riktigt bra kväll på nyårskvällen med väldigt bra vänner. Tackar för de.
Kanske borde lägga in en bild från kvällen eller två, kan ja nog göra imårrn.

Nu ska jag ut på prommis med hunden sen ska ja se lite tv. Hade så bra så kommer de mera uppdateringar.

Tjing!





RSS 2.0