Hemma igen!

Då va man hemma igen från Avesta. För att beskriva resan lite fort, Varmt (30 grader i solen), bra sällskap, mysig Patrik, pudel, stuga, bio som inte funka, promenader och massa gott godis och god mat.

De jag vill säga med det är att vi har haft de underbart men nu måste man börja träna på allvar. Så ingen tid att slappa. Ska bli av med förkylningen sen ska ja börja träna.

Nu blir de serie sen sova.

TJING!




Avesta here we come!

Hej!

Idag åker jag och Patrik till Avesta, gissa om de ska bli skönt? Där kan man ju till och med dricka kranvattnet.
Lite sjukt de där med vatten, man antar att de alltid ska finnas till hans i kranen och när de inte gör de börja folk klaga utan gränser. Vem vet? de kanske inte är så självklart med vatten om några år?
Jaja nog om det.

Idag åker vi som sagt, men först ska jag handla ett par tights på stan sen blir de träffa Emma och käka lunch...kan de bli waynes? För gamla goda tidens skull *he he*. Jag håller tummarna för god lunch iaf. 

Sen blir de 70 timmars bilresa innan vi är framme i lilla lilla Avesta. Vad gör vi där då? Ja kanske firar påsk? jag får inte veta vad vi ska göra..."de är en hemlis" säger Patrik. 

Jag gillar inte tanken på att ja måste packa saker bara...vet inte vad ja ska packa. Men de löser sig. Nu ska ja iväg iaf! 

TJING! 





 


Svårt med rubrik

Hej!

Jag har så svårt att komma på en rubrik som ska locka folk att vilja läsa? Men men skit i de.

Jag sitter nu på lunch och tänkte att jag kunde lägga ut den där bilden på kakorna jag bakade så här kommer dom.

Martha stewarts peanut butter cookies, eller vad dom heter...

 

Jag kan tycka att dom va lite väl söta för min smak men man får se fördelen, då vill man inte äta mer än en halv ungefär.

Annars så har ju Ludde som vanligt följt med på jobbet och så här roligt har man då...

 
Sen va de så sött för jag gav han lite mat när vi kom in på kontoret och de är rätt uppenbart vilken sort min lilla skithund väljer bort av torrfodret.


Ja ja nog om det. Nu ska jag ut på lunchprommis med Ludde sen blir de nog lugnt ikväll. Träning med mamma tror jag och kanske lite mera kakbak.

Tjing!




Helgen slut.

Hej!

Nu är helgen slut. Vad har jag då gjort? Jo, jag vann i bowling, viktigt! Sen blev de slött och besök av Angelica, bio, mys med Patrik, en flaska vin i min ensamhet och hockey (som ja råka somna till).

Kan passa på att berätta att eftersom jag inte hade några hål i tänderna så har jag nu börjat med tandtråd varje kväll och munskölj, känns faktiskt som de e bra att göra de. Allt tjat av tandläkaren kanske gav resultat tillslut! Hon sa att om de skulle barka iväg kanske dom höjer min premie = min tandläkarförsäkring som just nu ligger på 780 kr, känns onödigt att måsta betala mer!
Jag fick behålla den som den va just nu och hoppas faktiskt få sänka den om tänderna fortsätter att hålla.

Sen passade jag på att baka kakor igår som jag tänkte ja skulle lägga ut bilder på när jag kommer hem idag. De var jordnötskakor som ja kan skriva namnet på sen.

För övrigt så tog jag ett till hål i örat förra veckan som jag också tänkte lägga ut kort på så ni får se hur de blev. Jag känner att det äntligen börjat läka lite när det gärna vill klia i örat, vilket skall vara ett bra tecken?

Men men nu ska ja fara iväg och börja handla lite till Guldspelen i helgen.


Tjing!




Oh sweet day!

Hej alla!

Idag är de jättefint väder, vilket lockar till en promenad broarna runt efter jobbet. Sen är de min lillebrors födelsedag idag! STOR GRATTIS till bäste lillebror!!

I övrigt så var jag till tandläkaren idag....uj uj tänkte jag som alltid har minst 4 hål när jag far dit MEN hör och häpna....detta är första året på ca 10 års tid som ja inte har ETT enda hål!? Vad hände?
Vilken känsla att slippa fara tillbaka, ta spruta i munnen och laga, de kallar jag lycka.

I övrigt är de som smått lugnt just nu. Patrik är borta på jobb men kommer hem idag, jag upprepar, OH SWEET DAY!

Tänkte passa på att tipsa er som inte kan ha storlek 38 på kläderna att jag hittat en sida på internet som passar damer och herrar med storlek 42 och upp till 64 på vissa kläder. Jag själv hör nog till gränskattegorin så ja tyckte man kunde fynda några riktigt fina saker. Jag hittade en kavaj, en klänning och en jacka som jag ville ha. Kolla du med....adressen är www.onestopplus.se, Lycka till!

TJING!







Jag känner att jag har flyt!

Hej alla!

Jag känner att de går bra för mig just nu, även om de kanske inte är något särskilt så känns de bra. Kanske beror på att solen lyser och de känns som man får en helt annan energi :)

Iaf så har jag kollat upp lite inför Guldspelen som skall spelas den 16-17 April. Jag jobbar då hela helgen med fikaförsäljning och annat. Kollade näten idag så de är grönt plus att jag började planera för spelschemat.

Annars så är de lugnt och skönt. Ska träna lite crosstrainer idag sen blir de gomat med Patrik. Kotletter med sallad står på listan! *mums*

Va händer sen då? JO, jag ska till Angelica och kolla första finalmatchen i hockeyn idag såklart! HEJJA AIK!

Nu ska ja knapra äpple sen iväg och träna.

TJING!




En sån helg

Hej!

Jag har haft en roligt helg faktiskt! På fredagen började jag med att städa min lägenhet lite sen så hjälpte jag frida att flytta lite saker till nya lägenheten och stöka upp. Vi drack nån öl och pratade samtidigt som vi städade, jättemysigt!

Sen lördag så blev de lugnt på dagen, köpte galler åt Ludde så vi kan prova ha han lös hemma men i begränsat område. Sen va de bara göra sig fin för fest på kvällen. Kul att vissa som inte setts till på jättelänge kom också!

Sen söndag va en enda lång dag med Patrik och film. Jätteskönt när man kände sig lite bakis sådär. Som man bäddar får man ligga, eller hur man säger.

Idag har jag tagit en promenad till jobbet och ska gå hem sen också, sen kanske de blir broarna med Ludde i afton efter middagen. Får se.

Hade fint så skriver ja väl snart igen!

Tjing!





Klipptid idag!

Hej hopp!

Idag har jag tänkt klippa mig lite så håret kan växa ut och bli lite längre. Vill ju spara ut på en sida nu så jag kämpar för fullt.

Min söta Patrik sa för ett tag sen..."När ska du uppdatera bloggen? Du blir ju inte yngre direkt" HAHA! Jättekul när jag tänker på mitt förra blogginlägg. True story true story.

I övrigt så jobbar jag nu på min sista månad på kansliet sen kommer jag försöka hitta en annan riktning. Antingen blir de någon annan butik så länge eller så kommer jag att aktivt söka studier. Jag har som insett att de snart är för sent att söka till någonting att studera till och jag vill inte kasta mig in i något jag inte vill göra så jag ska försöka ta ett år nu och aktivt gå igenom studiekattaloger osv.

Har också hittat en jättefin typ "kavaj" på Åhléns som jag ska testa idag. Har sökt någonting liknande jättelänge och kände att de vore skoj om jag kunde ha den. Kommer väl någon bild senare om jag hittar något som liknar den för jag hittar inte någon bild på hemsidan. 

Ja ja nu ska jag jobba vidare. 

Tjing!  





RSS 2.0