Skit!

Hej!

Vet att jag har varit skitdålig på uppdatera i veckan. Grejen är de att älskling tog med sig kameran till LA och jag tycker inte det är roligt med mobilen som tar skitbilder.
Sen har jag jobbat som en gnu hela veckan så jag ha rent inte haft tid!

Trögt

Hej!
 
Söndag idag. Kände att jag inte hade så mycket att skriva om. Jag jobbar och sliter just nu men sen några dagar ledigt. Jag är ensam hemma just nu, älskling är i Vegas med jobbet så jag känner mig lite down.
 
Men men jag har två underbara små kissekatter som kanske ger lite tröst. Sen är de dålig sömn och annat som påverkar.
 
Väntar på att barbellen ska börja så jag får träna lite, bruka alltid hjälpa.
 
Ha en bra käll!
 
 
 

Träning på g

Hej!
 
Medan jag väntar på att passet ska börja så visar jag sjalen jag köpte idag, var dock svårt göra färgen rättvisa, den va egentligen mycket färggladare. Sen har jag inget smink heller så inte dömma! (he he)
 
Jag ska på barbell idag, ska bli skoj! Ha en bra kväll så höres vi.
 
 
 
 
 
 
 

New In!

Hej!
 
Beställde just hem dessa godingar till vinterskor! Jag har inga vinterskor så jag tyckte det var en bra investering, bara hoppas dom sitter som ett smäck!
 
Sov gott!
 
 
 
 
 

Äppel äppel!

Hej!
 
Äppelpaj har jag bakat (jaa jag har bakat igen). Jag fick ju massa äpplen på min födelsedag och idag nyttjade jag dom sista äpplena innan dom blev dåliga. De är ju supergott med en smuldeg till. Annars har jag jobbat som assistent idag plus att jag har hunnit med ett indoor walking pass och ett corepass.
 
Vad brukar du baka av äpplen? Dela gärna med dig.  
 
 
 
 
 
 
 

Bildbomb!

Hej!
 
Nu har jag tänkt uppdatera för jag har lixom glömt av mig i helgstressen. Mina supersnälla bästaste vänner ordna en liten överraskning åt mig igår (lördag) och gissa om de va uppskattat. Fick världens finaste present som ja ska visa, har fått så mycke fint i år så ja vet inte vad jag gjort för att förtjäna det. Fick även en muddlare av min goda far idag så nu mina vänner ska jag göra mohitos i mängder!
 
Sen en jättefin sminklåda av Anna och Tobias, tack för den!
 
Vaknade imårrse av denna syn, skoja om man blir kär!
 
(muddlaren)
 
(Världens finaste present) TAAACK!!!
 
 

Torsdag idag

Ja du! Idag blev de jobb mellan 13.30 - 19.10, va som skönt jobba lite. Annars har jag köpt en ny tröja idag, kanske visar bild sen på den.
 
Nu på kvällen har jag bjudit hem massa folk på födelsedagsfika och de va jättekul. Fick en superfin present också som jag får visa kort på imorgon. Men de va en låda för smink. (Tack Anna och Tobias)
 
Här kommer dagens sminkning, blev lite färger från paletten.
 
 
 
 

Mera presenter

Jag tänkte visa bild på de jag fått idag. Jag är jättenöjd med alla presentkort jag fått, nu kan jag verklige handla något som jag vill ha, många kanske tycker det är tråkigt men jag älskar de!
 
Annars har det blivit en massa fika som jag bakat och en tårta. Hoppas din dag har varit bra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hipp hipp hurra!

På min födelsedag!
 
Jag fyller då hela 25 år så nu är man ju snart 50 år då. Ha en superbra dag, de ska jag. Jag fick för övrigt dessam fina blommor av mina svärföräldrar. Tack för de!
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dålig update

Hej!

Som vanligt så har jag inte varit så bra på uppdatera. Jag har börjat måla en tavla, fixat lite mer hemma, jag har blivit halvkrasslig, alltså seg i kroppen, ont i leder osv...

Men ska försöka bli bättre. Jag återkommer imorgon med något roligt.

Sov gott!

Färg!

Hej! 
 
Jag köpte lite nya kuddar för färg till vardagsrummet men va nog sugen på en lite ljusare kuddar. 
Nu ska jag ut och springa en sväng sen kanske börja måla på en tavla, vi får se! 
 
Vad tycker du? De skar sig kanske lite med duken på bordet men de går alltid göra om hemma mellan dukar osv...
 
 
 
 
 

Färdigt resultat

Hej! 
 
Nu är köket äntligen klart. Jag är jättenöjd, de blev ett helt annat ljus i köket nu. Så här blev det...
 
 
 


 
 
 
 
 

Lida lida

Hej! 
 
Ursäkta om bloggen fått lida lite men det beror på all målning jag gjort senaste dagarna. Jag har målat klart listerna till köket så resultater får ni alldeles snart se här på bloggen, sen började jag med listerna runt sovrummet igår så det är ett varv kvar där. 
 
Jag hann även med att jobba igår en snabb sväng som personlig assistent. Kommer köra ett pass själv på fredag eftermiddag där. 
 
Ha en bra dag! 
 
 
 
 
 
 
 

Måla måla

Hej! 
 
Nu är de på gång målning här hemma, vi ha plockat ner listerna i köket för nu ska dom målas vita! Kommer kännas kanon tror jag när det är klart. Medan min kära sambo är i Garpenberg så passa jag på att måla. Annars blev de två träningspass ikväll, ett indoor walking och ett core som jag nämnde tidigare. De va riktigt skönt. 
 
Nu blir de duscha sen sängen. Sov gott med er! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blandad kompott

Hej! 
 
Va på barbell igår och känner rent av lite i ryggen idag, idag väntas indoor walking och core. Annars ska jag nog försöka ta mig en sväng på stan bara. Har ju glömt visa bild på nya tv-bänken så den får också va med idag. 
 
Jag lekte lite med smink idag och detta blev resultatet...
 
 


 
 
 
 
 
 
 

Nytt inne!

Hej!
 
Visar lite nya saker som jag köpt, både till mig och hemmet. Annars blir de mat och skojs med Tobbe idag. Ni som läser får gärna skriva en lite kommentar eftersom ni är några stycken.
 
Ha en superbra kväll alla läsare.
 
 

Nytt Halsband
 

Nya örhängen
 

Duken och lyktan är nya, duken rätt så ny iaf.
 
 
 
 

RSS 2.0