Yum!

Hej! 
 
Idag har jag jobbat som vanligt, sen blev det en sväng förbi solariet och gymmet, så nu känns de som en komplett dag. Blev function idag, är träning för hela kroppen med mycket styrka, kondition och rörelse. 
 
Gjorde för övrigt jättegod middag som avnjuts just i detta ögonblick! Blev fläskfile i mango chutney marinad typ med matdurumvete som steks med broccoli, salladslök och vitlök. Jättegott! 
 
Önskas recept så säg till. 
 
Nu ska ja äta klart och sen hoppa i duschen. Ha en bra kväll! 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag kväll

Hej! 
 
Idag blev de jobb x 2.....Blev förmiddag som assistent sen iväg på Joy och stänga. Efter jobb så for jag på core en sväng och nu är ja helt slut.
 
Va så varmt idag så de blev vårjackan fram på eftermiddagen! (min nya vårjacka)
Riktigt skönt att våren börjar smyga sig på, hoppas de håller i sig så de blir sommar snart. 
 
Ha en bra kväll. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Hej! 
 
Denna söndag bjöd på jobb som vanligt känns de som. Snart SNART ska jag på semester med älskling och de ser ja sjukt mycket fram emot! 
 
Efter jobbet iaf så for ja med Emma och handla på MAXI. Sen ha ja klippt mamma och myst med Hasse, han är sjukt gosig just nu (de gilla vi).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Segt!

Hej! 
 
Vet ja varit dålig på uppdatera men ska försöka göra en bättring, vore kul om man kom på något skriva om...kanske ska motivera min träning med bloggen? kanske lägga ut bilder på fläsket....eller de kanske skrämmer folk...får fundera på den. 
 
Annars är de jobb som gäller. Va gör du i helgen? 
 
Hade!

När valborgs är som bäst!

Hej första Maj! 
 
Igår va de valborgs och de firades på bästa sätt! Med flickorna på vitberget med en brasa och korv/pinnbröd. 
De saknades bara en öl men eftersom jag jobbade idag så fick de bli nyktert för mig. 
 
Ikväll var vi och hälsade på finaste bebis hos min storebror och Carro. Sötbarnet alltså, fick hålla han ganska länge  innan han börja grina, kanske inte är så poppis än men vänta bara! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0