Wish you were here

Jadu, idag har det inte hänt mycket. Jag har sovit, varit ute och gått med mammas hundar och sen slöat. Åt precis en supergod middag bestående av ägg och bacon. Annars funderar jag på baka LCHF bröd ikväll.

Så här snygg är jag när jag lagar mat eller bakar.....







och nej, jag åt inte allt själv, gjorde en matlåda också!





Måndag igen

Hej!

Nu är de måndag igen och jag tänkte dra igång med träningen. Jag är fortfarande rasslig i halsen och lite tät i näsan men de gick iaf träna lite. Jag körde promenad i rask takt 2 km så jag blev varm sen armar/axlar, det va tungt! Vet inte om de va något speciellt idag men armarna känns som bly nu, orka knappt lyfta katten när jag kom hem.

Annars inget på schemat, får se om de blir en prommis till lassa för att hälsa på en där.

Ha en bra kväll.




Söndagkväll

Hej!

Idag blev det chili con carne till middag! Jag tyckte de va jättegott. Annars har vi bara slöat här hemma i stort sett, tog en sväng med bilen men annars så.

Nu blir det att fortsätta slöa sen sova! Ha en bra kväll allihopa!







Trött, trött, tröööööött

Kom hem sent inatt eller ja..sent för att vara jag. Kl stod på 02.10 när jag steg innanför dörren där nere i trapphuset. Sen var det raka spåret i kojs.
Sen har jag haft en störande katt som suttit på mig och gormat hela morgonen......Kul....NOT! (Dumma Åke).
Inte lätt sova då inte. Så därför ha ja varit vaken ett tag.


Ha en bra dag!




Party hos Angelica

Hej!

Ikväll är de lite festligheter hos Angelica. Jag tänkte snabbt visa vad jag bär idag i kläder och sminkväg. Hope you like it!







Ha en fin kväll, de ska jag!




Lördag idag

Hej!

Idag är det lördag och de firar vi med att försöka få upp älskling ur sängen för att kanske gå en sväng på stan (ja ska tvinga han prova en kofta på Joy som är på halva reapriset).

Annars ska jag till Angelica ikväll, ja trotsat min förkylning och hoppas att lite alkohol kan döda den!

Ha en bra dag så skriver jag nog en rad senare.




Garderobrens!

Hej hopp!

Jag har rensat garderoben ikväll. Jag har skänkt, kastat och såklart sorterat det som fanns kvar sen. Här är resultatet!



Nu hittar man ju allt man ska ha! :)

Är du intresserad av att köpa någon tröja eller nå byxor i L, XL så är du välkommen att höra av dig! Säljer VÄLDIGT billigt.





Jobb idag!

Trots ont i halsen så ska jag på jobbet idag! Det är halva reapriset på Joy så de lär ju vara folk och det är då det är som roligast.  

Jag har på mig mina favvojeans från Gina som ja köpte för inte så länge sen.
Sen tänkte ja bjuda på en sån där dagens smink bild idag eftersom det var så längesen!

Ha en superdag, det ska jag!








Dagens mumsiga Frukost!



Jag gjorde så här!

2-3 msk hallon
2-3 msk blåbär
1 dl turkisk youghurt
1 dl grädde
0,5-1 dl ramlösa (jag använde granatäpplesmak)
Om man vill kan man tillsätta lite linfrön eller andra frön för mera fibrer!

Ta frysta hallon och blåbär och tina dom sen försiktigt i mickron så dom inte e såå kalla.
Lägg i mixern! Lägg i resten och mixa! Supergott!

Den blev sådär lagom krämig. Vill man ha den lösare kan man tillsätta mer ramlösa eller byta ut grädden mot mjölk och ta lite mer.

Detta är perfekt om man håller på med LCHF!



Jeans från Gina

Hej!

Igår beställde ja ett par svarta Jeans från Ginas hemsida och jag hoppas innerligt att dom passar på mig! Jag kunde inte ta bilden från hemsidan så jag länkar istället!

http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_131701

Annars jobbade jag igår och de kändes välbehövligt för kassan eftersom vi ska utomlands snart och jag vill ha råd att köpa en nyare kamera till resan!

Nu ska jag äta frulle sen ut på stan och härja! Ha en superdag.



Mums

Hej!

Jag har varit lite seg på uppdatera men tänkte att ja kunde göra det idag. Jag har mest tagit det lugnt senaste dagarna.
Va ute och gick en prommis igår vilket jag försöker göra en gång om dagen!

Sen åt jag en jättegod smoothie igår som jag gjorde på blåbär, rysk youghurt, grädde och mjölk, va supergott.
Annars ha jag inte gjort så mycket mer.

Jag och Patrik såg klart något som hette "Bag of bones" igår som va sådär, de va bara två lite längre avsnitt men ja, tycker du att de mesta är otäckt så rekomendera ja den.

 

Ha en bra dag!





Slöadag

Hej!

Idag har jag bara mest slöat. Jag vaknade 08.00 och tog sedan en promenad broarna runt. Efter det blev de mumsig frukost bestående av yoghurt med blåbär och en klick grädde, eftersom jag kör LCHF så är de lite grädde i. Sen har jag bara hjälpt Patrik att fixa kort osv till körkorten han ska ha och passet. 

Ska nog förnya mitt pass snart också, börja vara på tiden. 

Ha en bra dag!  






Work

Hej på dig!

Idag ska jag jobba så det är snart dax för öppning. Jag ska jobba till 16.00 idag sen blir de nog en promenad ikväll för min del. Annars är det lugnt.

Jag sov så fruktansvärt dåligt inatt! Jag har ingen aning om varför men de kanske hade med simningen och göra? Jag svettades, vred och vände mig, vaknade om och om igen, mådde illa osv....

Men men nya tag nu!

Hade bra idag!

 


Sena inlägget ikväll

Hej!

Lite sent ute men bättre sent än aldrig. Tänkte förklara min underbara dag idag. Jag började med att stiga upp 09.00 för att gå ut en promenad och göra massa ärenden så de känns äntligen som ja fått något gjort, sen blev de hem och äta frukost/lunch. Ni vet den där känslan när maten är så god så man vill aldrig att den ska ta slut! Så god blev min frukost/lunch, blev omelett med crabsticks i och de finns nog inge godare!

Efter de blev de hopp på cykeln mot myrorna men dom hade inte de ja sökte så, hopp på cykeln igen mot stan för att kolla där och där fann ja alla böcker ja sökte!

Glömde säga att till den goda lunchen så drack ja kaffe med en klick mjölk i! Ja säger då bara de....MUMS!
Sen drog jag och Älskling och simmade ikväll, jätteskönt.










Jobb och promenad idag!

Hej!

Idag blev ja inringd på jobb så de va bara he sig iväg. Fick jobba mellan 12-19.10 så de kändes bra. Annars har jag inte hunnit göra så mycket idag, stiga upp, smink, kläder, mat....

Jag och Patrik gick en promenad när jag slutat jobba, de blev 5 km så de va skönt de med.

Ha en bra kväll!





Nu kör vi igen!

Hej!

Jag åt en mumsig omelett till frukost helt enligt LCHF. Jag tog lite keso till också för att hålla mig extra mätt. Senare idag ska jag ta mig en långprommis annars ska jag inte göra så jättemycket. Jag ska putsa håret lite hos frissan men annars lugnt.

Blir nog att inviga med LCHF pizza till middag.










Gomat!

Hej!

Idag är sista dagen med godis och goda potatisgratänger! Imorgon blir de noll socker, kolhydrater och annat smaskens. Därför bjuder ja på smaskiga bilder!





Inge mera öl eller alkoläsk heller. De känns BRA! Måste inflika att man får dricka torrt vin så man behöver inte vara helt utan.




Sköna morgon

Hej!

Morgonen började med en lång promenad med Patrik så de känns som en bra uppvärmning inför imårrn när jag ska börja gymma.

Annars lugnt idag, ska kanske baka något....ovanlig va?

Ha en bra dag så kanske ja skriver sen.




Leona Lewis - I see you

Den låten går i mina högtalare just nu, faktiskt jättefin låt! Jag tänkte dela med mig av den idag!

Annars är det lugnt här hemma, lite halvsliten fast mår bra såklart. Peppar för måndag då ja ska börja träna igen oavsett vad! Känner att de är dax röra sig.




Ha en superbra lördagkväll!





Åke i protest

Hej!

Åke ligger brevid mig och tjurar för att han inte fick ligga i mitt knä *he he* han är rolig han. Annars har jag gått på stan med Lisa idag och de va väldigt trevligt.

I övrigt funderas de på att göras något ikväll men får se va det blir. Jag kanske lägger ut någon bild senare. Känner att jag börjar bli så pass frisk så man kan börja träna snart!!! Längtar massor nu.

Ha de bra!




Biggest loser Sverige!

Hej!

Sitter och tittar på Biggest loser sverige, och vilken motivation man får! Jag MÅSTE börja träna NU känner jag.
Ja känner ändå att min kondis inte va riktigt så dålig som deras iaf vilket får mig att må lite bättre.

Annars har jag sprungit på stan en sväng idag och sen har jag myst med Åke. Han kastrerades i måndags men är samma lilla sprutt än, full av energi.





Sov gott!




Uppehåll

Hej!

Sorry för uppehållet, men nu ska ja försöka komma tillbaka med bloggen lite. Jag har iaf varit på sjukhuset idag av privata orsaker, inget farligt heller men vi låter det vara osagt. Annars lugnt. Kisse har legat och sovit med mig i soffan en stund idag.

Jag har inte gjort så jättemycket senaste dagarna så jag hade inte jättemycket att berätta om men förhoppningsvis rycker jag upp mig imorgon :)

Ha en bra kväll!





SNUVA!

Hej!

Jag är snuvig till oändlighet, vill bara sluta vara tät i näsan. Därav inga bilder idag heller, har som inget roligt att dela med mig av. Jag har mest varit sjuk.

Jag hoppas dock de ska släppa snart så ja kan andas normalt. I övrigt är det lugnt, vi ska iväg på middag hos Robban och Lisa ikväll, de ska bli kul. Ha en bra kväll!




Snön bara vräkte ner inatt...

Gomårrn!

Min dag började med att hjälpa älskling skotta ut bilen från parkeringen efter han kört fast...vilken bra start när man dessutom är snuvig. Sen fixa jag mig för jobb och nu sitter ja här redo.

De ha ju snöat ca en 50 cm snö under nattens gång så jag förstår de e svårt köra när de inte är plogat.
Sen har jag sökt annat jobb för jag skulle vilja ha lite mera tid. Håller tummarna.

Nu ska jag dricka kaffet klart så kanske jag skriver en rad senare.





Ikea!

Hej!

Idag har vi varit en sväng som snabbast på Ikea. Vi handlade lite smått och gått såklart. Lite nytt porslin, nya handdukar och lite småsaker till köket, tänkte visa lite bilder. I övrigt har de varit lugnt idag.

 

Handdukar och badrumsmatta i matchande färger! Ganska kul tyckte jag. Sen köpte vi den uppskruvade stålsaken också och alla tillbehör, känns som ett helt nytt kök, jag är jättenöjd!



Ha en bra kväll!





Morning

Hej!

Jag har stigit upp idag och gjort frukost och älskling också, synd bara att han inte gilla äta på morgonen...

Annars är ja färdig för jobbet, ska jobba 13.00 - 19.10 idag! :) Kom och hälsa på vettja.
Hoppas dan går fort, att de finns mycke göra och många kunder.

Aja kanske skriver en rad ikväll om jag orkar.

Ha en superdag.




Sleepy!

Hej!

Jag har ju inte lagt ut bilden på mina nya fina soffkuddar så jag tänkte att de kan jag ju göra innan ja lägger mig för dagen, ska jobba imorgon så. Älskar de söta snurriga mönstret i kuddarna.

Annars ha de varit riktigt lugnt idag! Sov gott med er!










Nytt år!

Hej 2012!

Va gör man då? Man börjar med att sitta sliten i soffan, fundera på om man ska äta pizza eller hamburgare idag för att sen nästa dag börja tokbanta?

Kvällen igår va jättetrevlig, va mycket karoeke, vänner, dricka, fyrverkerier, kramar osv. Hoppas alla hade en trevlig kväll. Jag tror detta kommer bli ett strålande år.

Så här såg jag ut...





Ha en strålande 1:a Januari 2012!




RSS 2.0