kväll kväll

Hej!

Nu sitter jag här igen, tråkigt som vanligt men. Har iaf inte lika ont i magen längre. Jag har iaf varit en sväng förbi och kollat när tjejerna pumpat muskler, duktiga damer. Sen körde ja Frida och Erika så dom fick sig till en kompis. Efter de funderade jag på vad jag skulle hitta på eftersom alla andra töntar kollar hockey eller fotboll en tisdag men Angelica satt turligt nog med sin kusin på Waynes såde blev en tur dit och snacka lite skit.

Nu är jag iaf hemma igen och funderar på att kanske fixa lite med en annans blogg så den blir lite fin nån gång.
Hoppas på bra mage imorgon så jag kan träna igen. Nu ska jag pilla vidare på internet.

Tjing!


Tisdag, snart påsk

Hejsan!

Sitter hemma idag för när ja vaknade kunde ja knappt ta mig ur sängen, allt bara vred om i magen och jag hade jätteont i mellangärdet och ut i ryggen. Nä de va en riktigt obehaglig känsla, sen frös jag och hade bara sjukt ont. Tur att de känns bättre nu. Sitter bara vid datorn just nu och lyssnar på musik.

Funderar på fara på träningen idag så man inte missar sista träningen med laget innan påsk uppbehållet. Känner ja mig sj kommer ja ändå vara på 360 under lovet för att inte missa löpningen, ja ska ju bli slim! Undra hur långt tid de kommer ta inna ja får nå resultat av all löpning som ja gör...eller ska göra. Ska nog in på 360 imårrn och boka tid för personlig tränare som ska hjälpa mig lägga upp nåt bra schema....hoppas de iaf. 

Nog om träning..men ja ska skärpa mig med det iaf. Vad ska man göra under påsk allt mest? Kan ju inte trycka godis i mängder så de kanske blir ta de lugnt? Någon som vill göra nåt? Ring mig i så fall. 

Nu ska jag nog vila en lite stund sen ska jag försöka ta mig ut på promenad med hunden så jag kommer igång lite. 

Tjing! 


Dax igen

Hej!

Känner att de kanske va dax att uppdater mig från helgen. Lördagen iaf va riktigt rolig trots minnesluckor lite här och där. Söndagen spenderades på jobbet mellan 11.30 - 16.00 sen va de hem till pappa för att käka lite mat.
Efter middagen visste ja inte vad jag skulle hitta på men kom på att jag har ju Jonathan. Ett samtal senare så va ja där och hälsade på, va riktigt kul att ta igen lite.

Nu är de ju då måndagkväll och här sitter jag. Jag har just kommit hem från 360. Blev en joggingtur på 5 km idag sen så gymmade jag med Angelica, skönt skönt. Praktiken idag då? Jo den gick bra den också, lite trötta brudar som jobbade men de funkade iaf. Nu är jag dock rätt slut efter de där träningspasset. Imorgon kommer vi spela träningsmatch tror jag minsann om vi bara får ihop ett lag från vår sida, hoppas!!

Tänkte lägga ut en superskön låt idag med eftersom jag älskar musik i alla former nästan. Här kommer den iaf....
Chris brown - What I do



Kanske lägger in någon bild från helgen också snart....måste bara kolla om de blev någon värd bild.

Nu ska ja strax sova...men sov gott på dig! Tjing!



Lördag = Emma

Hejsan!

Lördag idag och jag ska jobba, som vanligt börjar de kännas som. Men vem klagar?
igår blev de 6km på löpbandet på 360, de va riktigt skoj. Idag ska ja dock inte träna någonting men imorgon tror jag att de blir lite mer träning för mig. Jag har gjort mig klar för jobbet nu och de blev en vardaglig sminkning idag men jag har tyvärr inga bilder.

Idag efter jobbets slut ska jag traska mig till pappa för att äta en god middag och sen göra mig klar för en kväll med Emma. Vi ska dricka lite vin och sen gå ut på station 8. Jag känner mig just nu rätt sugen på att gå ut och träffa människor så de känns riktigt skoj.

Nu ska jag göra mig klar för att gå mot bussen! Hade bra i helgen så kommer de nog bilder senare på jag och Emma.


Tjing




Gymkort inhandlat!

Hej!

Idag var jag äntligen och köpte ett årskort på 360, känns superbra! Jag passade på att köpa nya träningsbyxor också och lite annat smått och gott. Har en klippning som ligger bokad den 8:de april också så de blir som en hel makeover, ett nytt liv. Jag känner att jag ska börja träna stenhårt till beachen eller nåt som alla bruka säga men jag gör de nog mer för min egen skull, inte för att alla andra ska ha nåt att dregla på i sommar ;)

Nu sitter jag här och berättar om min dag, har just kommit hem från klubbmästerskapen. De funkar så att man kommer dit, anmäler sig sen lottas de lag som man sedan spelar med. Riktigt skoj trots att de blev andraplats.
I helgen kommer jag att jobba lördag och söndag och kanske passa på att dricka lite alkohol med Emma på lördag men de får bli måttligt.

Nu känner jag att duschen där nere bara längtar efter att jag ska komma och duscha i den så jag tror minsann de blir så.

Lägger ut en till superduper låt som du kan lyssna på. Denna låt är kanon så njuuuut verkligen av denna nu, sug åt dig allt som han sjunger. *love it*

Chris Brown - So cold





Tjing!




Fight for this love....

Idag har jag stigit upp 06.15 sen for jag på praktiken. Jag fick öppna dörrarna själv idag men de gick bra de med. Gjorde klart med nålarna så dom kan delas ut imorgon sen kom våra jackor idag som beställts från team sportia, får väl se va resten av folket säger om dom men ja gillare! 

Har hittat en ny bra låt som jag ska lägga ut här som vanligt så de är bara lyssna och njuta. 

 

Sen ha ja ju lite flummiga bilder på mig själv från idag också. Lägger ut dom också så har du nåt att skratta åt iaf. I övrigt har jag inte gjort så mycket. Va iväg en sväng på film ikväll så de blev en drama som heter "Brothers", den va seg men ändå bra för de mesta. Nu ska ja strax sova för att bege mig ut på stan imårrn och köpa nya träningsbyxor...känner att de kan vara nåt för mig. Nu ska ja ju börja träna mycke mer på gymmet så ett par svarta träningsbyxor som är långa i benen blir nog kanon. Kanske hitta nåt mer, vem vet?

 
Jag idag!

Sov gott alla glada!

Tjing






Älsklingen min!

Jag tog några bilder på min favvokisse igår. Jag vet att de är dumt ha en favvo när man har två men han är faktiskt min absoluta favourit. Han är alltid där när du vill ha lite gos och uppskattar minsta beröring, han är mjuk och ger alltid den kärlek du vill ha. Han är min snygging helt enkelt, min Gustav!

  
(Klicka för större)

Annars då, jo praktiken idag gick bra, jag har haft att göra. Vi hade lite lunch med styrelsen och kikade runt lite på folketspark på diverse saker.
Imårrn ska jag dit och försöka pilla klart med klubbnålarna så dom delas ut i tid.

Tänkte passa på att lägga ut en bild på mobilen jag har bestämt mig för att köpa så fort jag har råd. Jag är så sugen på en vit mobil så jag hittade min dröm!



Nu måste jag sova iaf så jag orkar upp kl 06.15. Sov gott!

Tjing!




Ny vecka

Hej alla!

Har varit dålig på uppdateringar i helgen men skriver nu. Jag har iaf inte gjort mycket, mest suttit hemma och mått dåligt i magen. Annars då? Jo jag stannade hemma från praktiken idag för när ja vaknade var ja alldeles yr och mådde riktigt dåligt. Mår bättre nu så de känns skönt, laddar för morgondagen på praktiken istället.
Ska väl försöka ta mig i säng i tid så ja orkar med allt.

Var och tränade med Emma på 360 igår också, de va riktigt skoj. Jag ska köpa årskort på 360 snart har jag bestämt så akta er för here I come. Träffade bror och hans tjej i fredags också, de va kul som vanligt.

Idag har jag bara tagit de lugnt, funderat på köpa en ny telefon, en samsung är jag inne och sniffar på. Jag har hittat en mobil som jag tror skulle passa mig men ska läsa lite mer om de innan jag bestämmer nåt.

Ne nu ska jag väl fundera på middag sen ska jag hälsa på Angelica en stund, bara ta de lugnt och se en film kanske som vanligt. Ha en bra kväll!

Tjing




All over again

Jag är än en gång heart broken. De är som mamma säger "de ska du väl få bara för att du har sån tur", vad menar hon då, jo att de ska alltid drabba mig. Jag vill alla väl men får de aldrig att bli bra sj, jag få alla knasiga sjukdommar man kan få, jag lyckas inte med något nästan.

Men men va gör man då? Alla säger att de bara är att gå vidare men riktigt så enkelt är de inte alltid, men som ja bruka säga, försöka duger.

Sitter bara hemma i helgen å mår illa, magen krånglar och jag vet inte varför, oro kanske en del stress osv men men. Nu har jag som inget oroa mig för längre så de känns både bra och dåligt på nå vis.

Nog om allt de tragiska. Jag har inte gjort mycket som du ser så finns de som inget att uppdatera om helgen.
Ska väl se en film till kanske för sova kommer inte gå. Sov gott på dig iaf!

Tjing




Vardagsbrunt

Hejsan!

Nu är de ju fredag och jag bestämde mig för att åka till min praktik fast de inte är någon här. Men men i övrigt så händer de inte mycket. Jag bestämde mig för att sminka mig idag och blev faktiskt riktigt nöjd. Valde att måla mig med bruna toner idag men bara sådär vardagsmåla mig sen blev ja lite inspirerad av den där 80-tals vippen som ja kalla de, den man målar med eyeliner. Lägger ut bilder på de snart.

Var och tränade igårkväll men de va mycke trötta ben och slöa huvuden på träningen så de blev rätt flummigt eller vad man ska kalla de, fnissigt och inte allt för bra kanske?
Är härligt svullen om underarmarna av ren ovana, tänk att de kan bli så efter bara 2 veckors uppehåll.

Nu glömde ja ju vad jag egentligen tänkte skriva om men iaf. Jag ska vara hemma i helgen och bara ta de lugnt. Mamma och Peter ska iväg så jag ska vakta hunden mellan lördag och söndag sen så har ju Marcus snart åkt till Umeå så ja ha som inget för mig. Tänk att när jag grävde igenom en gammal väska igår för att mamma skulle låna den av mig, då hittade ja ett kvitto på en film tillgodo på albatross så jag tror minsann ja ska hyra en film imårrn med den, man kan faktiskt fynda i gammla väskor tro de eller ej. Förutom kvittot på filmen så hittade ja nog bara skräp, eller hittade ett medlemskort på "Din sko" som ja inte minns att ja hade skaffat också, he he.

Ja ja om man kanske ska försöka göra något när jag lix sitter här. Kanske kolla lite mer på hemsidan. 

Ha en bra dag så kan du ju kommentera min sminkning också om du har några åsikter eller liknande.

   


Tjing! 



 


Nähepp!

De va inte många som ville kommentera förra inlägget!
Jag har inte gjort mycket sen sist iaf, har varit hos marcus och slöat, städat, sovit, kramats mm, bara haft de allmänt mysigt hela veckan. Sen har jag ju praktiserat också självklart.

Annars har jag inte mycket för mig, volleybollträningarna har ju börjat om så dit ska ja ju ikväll mellan 18-20.
Träningen i tisdags gick bra också men ja har haft nådig träningsvärk sedan i måndags när ja gymmade med Emma. Men de kan va skönt att ha ont ibland bara man vet varför.

Nu ska jag klä mig i några riktiga kläder innan Marcus mamma kommer hit, ska tydligen äta allihop idag.

Hade kanon så kommer de uppdateringar sen någon dag.

Tjing



Ops!!

Hoppsan, ja glömde att lägga ut den där tycka till saken ja berättade om igår men jag gör de nu istället.
De jag ville veta va lockigt eller rakt? Tyck till!

   
Vad tycker du?
De va faktiskt inte roligare än så men ändå.

Idag då i övrigt så kommer jag att fara på praktiken sen är de ju volleybollträning ikväll för första gången på två veckor, har ju haft nåt sånt där uppehåll. Undra om ja kommer kunna gå imorgon då?? Frågan är ju. Va ju och gymmade med Emma igår också, de gick ändå ganska bra men kan bli bättre. Funderar ju som sagt på köpa årskort på 360 så man kan fara på massa pass och bränna fett + att jag då har volleybollen.

Ja ja nu ska jag börja packa ner min dator för praktiken sen ska jag ta mig ner mot bussplatsen. Kul att du läser!

Tjing!



Praktikdag idag

Nu är jag tillbaka på praktiken. Är nu inne på min andra vecka. Har väl inte gjort så mycket mer än jagat lite information om tidigare år med volleyboll och tjollra på hemsidan.

Jag kommer lite senare idag att lägga ut en tycka till fråga om mig, så de kommer ut två bilder på mig senare där du får säga vad just du tycker iaf.
Nog om de. Jag kommer att jobba till kl 16.00 ca idag sen drar jag vidare för att käka hos Marcus och sen gymma med Emma på 360. Hoppas de går bra iaf, de va ju som ett tag sen man tränade.

Hoppas allt e kanon med dig så kommer ja skriva sen hur de gick och träna osv.

Tjing




Söndagskväll

Nu är de då eftermiddag en härlig söndag som idag. Vädret har varit underbart idag, synd bara att ja sov bort de bästa. Jag har då i helgen jobbat faktiskt, glömde säga de igår för jag var så uppspelt efter all kaos jag startat.
Nä men dom ringde från Joy tidigare i veckan och frågade om jag kunde jobba och såklart ja kunde! Så igår jobbade jag mellan 11-15 bara visserligen men bättre än inget.

Nu är de då söndag och vad har jag gjort idag? Den som de vet. Tiden har bara runnit mellan mina fingrar.
Jag vaknade 11.30 ca idag så de va skönt att få sova ut. Efter då en dusch så började jag göra mig lite fin för att jag kände för de idag. Mamma hade kommit hem från bygdsiljum med hennes karl så hon gjorde frukost åt mig när dom skulle käka lunch, ja vet, ja vet, de låter illa!

Tänkte som vanligt lägga in en bild på mitt hår och lite smink idag, sminket syns dock inte så bra men de är väldigt vardaglig brun färg.


   

(Klicka för större)

Jag hade till och med hunnit byta kläder mellan bilderna men de är iaf båda från idag.

Nu ska jag bara ta de lugnt tills min buss går kl 18.10 till stan. Längtar! 

Tjing



Lördagsmys istället?

Tror minsann de blev lördagsmys istället för fredagsmys. Jag, Angelica, Malin, Dirre och Niklas har sett två filmer. En av filmerna hette "Drag me to hell", va nog en av dom absolut sämsta filmerna jag sett så de är inget jag rekommenderar att se. Den andra filmen då hette "Up", den va något bättre, rätt söt film.

Skulle poppa popcorn också och startade då plattan med olja i kastrullen på, gick mot datorn och började lyssna på musik när Dirre sen säger, "hade inte ni godislöfte eller nåt sånt", jag får panik när ja kommer på att oljan står och grillar på spisen. Med ovanligt snabba kliv springer ja till köket och där ryker de på rätt friskt, usch usch vilken upplevelse, de gör vi inte om. De ryker iaf och jag skyndar mig att flytta kastrullen från plattan och stänga av plattan. Röken va sjukt jobbig, de började svida i ögonen så ja störtflänna plus att de stack rent i halsen och i näsan så starkt att man började hosta. Sen va de bara att vädra ut den där brända, sura doften.
Förlåt att ja nästan grilla upp huset mamma, hoppas du inte läser detta!
På tala om allt de så ordnade sig allt iaf, jag har diskat kastrullen och den lever än som ja bruka säga när den är hel nog att användas i fortsättningen.
Sen för att uppdatera i detalj så blev de inga popcorn för min del, jag nöjde mig med att tröstdricka cola för min klumpighet.

Nu sitter jag iaf här och tänkte lägga ut en "dagens bild" igen på lite frisyr och smink. Kommentera gärna.

   

(Klicka för större bilder)

Ja ja nu ska jag iaf gå och lägga mig sen hoppas jag att den där doften är borta imorgon så mamma slipper undra så mycket. Sov gott iaf så uppdaterar vi lite mera imorgon om vad som händer allt mest.

Tjing



Fredagsmyyyys

Hejsan!

Nu är de fredagsmyyys. Jag sitter hemma sj och tjollrar runt på datorn. Jag har varit hos Marcus till idag men nu är jag då hemma. Jag va på praktiken på förmiddagen idag och jobbade mest på hemsidan som vanligt, ha som börja få kläm på den nu, tror jag har en plan. Annars så satt vi och hade fika och snackade om äckliga djur i vatten osv, tror du jag någonsin kommer att bada utomhus igen? Tveksamt!

Ikväll ska jag bara se film och kanske ska göra några popcorn till och med. Vägde mig ju idag och har gått ner ytterligare två kg så de känns bra, ligger sammanlagt på 9 kg sen i sommras.

Ja ja nu ska jag iaf lägga in en bild på mig sj från idag, inte någon vidare bra bild men jag orkade inte ta en ny så ha överseende. Sen ska jag nog lägga in en kanonbra låt också. Måste lyssnas på.

Ska så småningom lägga in en länk till vår hemsida, bara jag hinner göra lite mer på den. Håll ut! 

 

Dagens underbara låt också!



De va allt för idag!

Tjing




Hej hopp

Hejsan alla!

Nu sitter jag här igen med inte så mycket mer att säga. Kan berätta att ja följde Nina på möte imårrse som då inte var de roligaste jag gjort men ändå rätt intressant, hörde väl till praktiken. Sen efter mötet som räckte till 11.40 så blev de lunch. En hel lunch senare så komme ja på kansliet där då styrelsemedlemmar va på besök.

Efter praktiken då, jo då for jag hem till Marcus för att käka godmaten som han lagat. De blev iaf köttfärsås och spaghetti. Fick sådär hjärnsläpp nu känner ja, de känns som ja stavade "spaghetti" fel men kanske inte, aja.
Snabba ryck efter maten för att följa Tobbe på spinning. Fy tusan så tungt de gick men skoj ändå trots allt, nåt att prova kanske fler ggr men nästa gång blire nåt annat, corepass kanske eller liknande.

Nu har jag iaf duschat och varit över till Jonathan och pratat lite, marcus sover och jag tjollrar runt på internet.
Ska snart sova men Jonathan tjata om att ja skulle följa han som snabbast på OK så så blire.

Tjing!




Smink och annat

Hej!

Ny sminkning ska lägga ut, blev lite småsugen på något som påminner om snö/frost fast mera åt de rosa hållet. Vaknade kl 8.00 idag för att gå ut en prommis, sagt opch gjort, jag gick en promenad på 1 timme ungefär.
Efter den långa promenaden så blev de en frukost med mackor och mjölk, mums. Efter frukost så tog ja mig en dusch och började göra mig klar för stan och besök hos Marcus.

Annars har de nog inte hänt så mycket, he he. Jag och Marcus gick på coop för att handla så vi kunde göra korvstroganoff och tro de eller ej men de smakade utmärkt. Nu kanske de bli någon film eller något liknande.

Här kommer iaf bilden på dagens sminkning. Kommentera gärna om va du tycker om den.

 

Hade superbra!

Tjing




Praktik idag

Hej!

Idag har jag då gjort min första dag på praktiken. Har då för alla som inte vet börjat praktiser på KFUM Skellefteå volleybolls kansli, för att sen jobba där några månader. Dagen började med att stiga upp 06.15 för att göra mig klar och sedan ta bussen till stan. Väl i stan gick ja då till kansliet och väntade tills ja började 08.30. Vi började med hälsning/presentationen för resterande arbetare på kansliet. Sen har vi kollat lite på hemsidan som då jag ska försöka styla lite och snackat lite turneringar och t-shirts.....visst låter de som en riktigt bra dag? De va de iaf som inledningsvis på en praktik.

Annars då. Manualen till hemsidan va inte att leka med men ska väl läsas igenom halverst medans jag chansar mig fram med skapandet, kan de bli dåligt då? Svar NEJ!

Ska lägga in en bild på hur ja såg ut idag, dock en aning skabbig men man kan ju inte se bäst ut jämt. I övrigt är de musik och chill som gäller, ska nog ta med mig datorn till Marcus imårrn och tjollra med han, hoppas på få lite hjälp men får väl se hur de går.



Kommer väl uppdateringar om hur de går med skapandet av hemsidan sen.

Sov gott senare.

Tjing




Uppdatering om helgen

Ska börja med att lägga ut en ny favvolåt som är kanonskön! En riktig goding så lyssna nu.



Sen nu när du lyssnat på en kanonbra låt så ska jag visa lite bilder från helgen, skratta om du vill men de va läckert iaf. Hade inte så många bilder så du får kika på dom få ja har fixat som ja tycker va riktigt fina då.

     
Bild ett: Jag och Marcus
Bild två: Frida och Marcus
Bild tre: Emma och Angelica
Bild fyra: Jag och Emma (notera nageln som saknas) ;)

Jaa de va väl några som du kan kika på. Hoppas du tycker om dom.

Sov gott!

Tjing!





Måndag än en gång

Tycker personligen att de är måndag väldigt ofta, eller de känns så åtminstonde. Lördagen då, jo jag vaknade och va iväg på stan sen va de av mot Marcus för att göra sig klar för Emmas lille kalas. Jag blev då bjuden på middag som bestod av räkor i en sås med grädde och lite annat gott sen va de bandpasta till, mumma säger ja!!
Sen kom snygga Angelica och livade upp lite och inte långt efter kom Frida och snyggingen Marcus, då blev stämningen verkligen på topp. En massa skratt senare så blev de utgång på station 8 med allihop. Tyvärr träffas man inte så mycket på insidan, men kul vare.

Söndagen tillbringades lite bakis med ont i huvudet och framför en tv såklart, den va himmla lugn iaf. Sen va ja förbi Jonathan en sväng för att säga hej och se lite tv och knapra popcorn.

Nu äre då Måndag och idag har jag inte gjort mycket alls heller, sovit mestadels och sett tv. Ska snart ta mig en skön dusch och bara slöa hela kvällen. Börjar min praktik imårrn så de känns riktigt skoj. Ska lägga ut bilder från lördagkvällen också lite senare. Hade så länge!

Tjing





Fredagens dag

Hejsan hoppsan!

Nu sitter jag här ytterligare en gång och tjollrar på datorn. Va ha då hänt sedan igår, inte mycket ska jag tala om. Men jag va förbi stan en sväng sen gick jag hem till Marcus för att umgås lite och glo på film.

Idag då, jo jag skulle ringa station för att försöka skriva upp en go vän på listan så hon kommer sig in imårrn men de gick inge vidare, dom kan aldrig när jag ringer. Ringde iaf tre ggr men ingen kunde ge mig ett vettigt svar.
Efter alla försök så for jag mot stan igen för att fika lite med Emma, gottigott. Efter fikat så traskade jag runt på olika frisörer i stan för att jämföra priser och kommer nog gå till samma som jag gick till sist och va helnöjd, de va iaf på Klipp1. Ska nog ringa och boka tid så fort ja kan.

Ska troligtvis vara med min gode vän Angelica ikväll så de blir nog lugn myskväll som vanligt me henne. Ja ja nog om de, nu ska jag vila en stund så ja kanske blir mindre yr sen ska jag nog äta mig något och gå ut me hunden en sväng. Ha en superbra kväll.
Dagens låt också!





Tjing!



Soliga välkomna dag

Idag är de ju inte mer än -4 ute och skinande sol, synd man e sjuk så man inte kan träna när de är så. Men jag kan åtminstonde kolla ut och njuta, kanske gå några steg utanför iaf.

Nu har jag just gjort mig klar för stan iaf. Känns bra att sminka sig och göra sig lite fin när man är halvrisig för då känns de som man genast blir mycke friskare, av någon konstig anledning. Idag blev det iaf lila smink som jag lägger ut på bild också så ni får se. Tänkte att ja skulle lägga ut en "dagens låt" också. Här är den iaf....



Va mer ska vi berätta, vet inte än vad som händer mer idag så jag kan inte säga så mycket. Ska kanske käka mig något innan jag drar till stan men sen bär de av med någon buss. Hoppas allt är bra med just dig. Här får du smink idag.

 

Skriv gärna kommentarer.

Tjing!




Hej hopp!

Nu var de ett tag sen jag skrev något, så kände mig som skyldig att skriva nåt idag så ja inte tappar er kära läsare. Men men sedan i söndags har jag hunnit med en del faktiskt. Jag for till Marcus på söndag eftermiddag sen for vi på bio och såg "Shutter island", rätt bra film faktiskt. Sen for vi hem till Marcus och såg en till film, man kan aldrig få för många.

Måndagen då, den började med att kliva upp och duscha sen vet ja inte vart dagen flög iväg men jag lagade middag med Jonathan för han hade nå mat över. Jag hjälpte han laga till fläskfilé med smördeg och potatiskroketter sen vare gosallad till också. Efter middagen så for jag till Emma å såg film med henne på hennes födelsedag, sötskrutt fyllde ju 22.

Tisdag så ha ja inte gjort mycke alls, va även då med Marcus och vi såg tv och slöade sen komme hans kusin på besök så ja vi åt en riktig "familjemiddag" som Marcus så fint uttryckte de. Jag bjöd då på ost och skinkpaj, MUMMA så gott de va, tacka pappa för receptet.

Nu är de ju då onsdag och jag har just kommit hem. Sitter just nu i sängen och lyssnar på bra musik och bara allmänt njuter, ska kanske till angelica sen för vi e båda sjuka så de passa som bra.
Har för övrigt blivit sjuk, men de går ju över snart tror ja.

Nu ska ja iaf slöa vidare men kul att du läser. Kram!

Tjing




RSS 2.0