warm day

Hej!

Idag är de fruktansvärt varmt ute men vem klagar? Helt underbart ju!

Jag måste bara säga att jag inte såg hur dåligt inlägg jag skrev förra gången, värsta många stavfel och upprepade ord flera gånger, kanske berodde på att jag hade brottom?

De kan ju dyka upp stavfel här och där men vem bryr sig om man kan läsa inlägget? eller hur?

Idag har iaf mina vänner övertalat mig att följa med på stadsfesten efter jobbet, så de ska ju bli skoj, sen funderar jag om jag ska gå fredag eller lördag? Vore ju lite mys med god mat och gott sällskap, kanske inte så mycke fylla för min del när jag jobbar heeela helgen.

Men men nu ska ja chilla en liten stund till innan jag börja jobba. Hade kanon!

TJING




Tisdag tisdag

Hej!

Jobb idag och jag sitter och laddar batterierna idag. Jag hade en jättebra dag igår, den kändes lån och härlig. Jag började med att möta Malin på vitbergsbadet. De va jätteskönt att få sola en dag, använde en del solskyddsfaktor så jag fick knappt någon färg så de va lite tråkigt men skönt ändå.

Sen så åt jag middag med Patrik och vi bestämde att vi skulle ut på utflykt sen så vi kollade in olika bad och stränder. Jättekul. Ända till Piteå for vi och kikade sen hem, jättekul.

 (vitbergsbadet)

Men nu ska ja göra mig klar för jobbet sen blir de kanske en löptur ikväll om vädret tillåter.

Ha en bra dag i solen!


TJING!




Duktig

Hej!

Tycker jag har blivit duktig på att uppdatera min blogg även om de knappt är någon som läser den. I fredags (midsommar) grillade vi gott, drack öl, cider, vin och annat och hade kul hos Dirre. Sen igår var vi hos pappa ute i stugan...de kalla ja bra eftermiddag/kväll. Först fick jag och Patrik åka en tur med båten deras och de va varmt och skönt. Sen blev de middag bestående av sallad och jättegott kött med vitlök och sånt smarrigt, efter maten blev de spel...minns inte va de hette men kul va de! Måste nämna att Catrins barn var med, Emma och Petter och min storebror Henrik med sin sambo Carro också! :)

Sen efter spelet blev de kubb, trots att ja är sämst så är de ju kul. Sen for vi hem och hade mys hemma jag och Patrik, blev inte så länge innan vi la oss sen. Nu är jag klar för jobbet iaf. Tänkte bjuda på en dagens outfit innan jag far och visa nå coolt som jag testade på naglarna igår.





Hade kanon i solen!

TJING!






Tack för de!

Hej!

Jag jobbar idag mellan 9.30 - 14.15, de tackar vi för. Sen ledig lördag och jobb söndag igen! All tid är uppskattad, ja mena alla behöver vi pengar.
Sen har jag druckit en morgonkaffe nu så batterierna känns lite laddade. När jag slutat blir de hem och göra sig så fin man kan för att fara till Dick och grilla med goda vänner och sen dricka lite sen hem och sova.

Jag kan för övrigt meddela att jag kom in på kursen jag ville, alltså Naturkunskap B, för att sen ska jag söka vidare till sjuksköterska förmodligen. Önska mig lycka till.

Kommer nog bilder sen på dagens festkläder och smink. Nu ska jag jobba!


TJING!





Nya skor

Hej!

Jag köpte nya löparskor igår, vilken grej. Nya skorna kändes jättesköna tills ja hade provat min första runda...nu har jag jätteskavsår! Kanske sånt man får leva med?

Sen efter min löptur så käkade jag en jättegod omelett, kommer dela med mig av receptet, inte för att de är svårt men jag älskar det.

Annars så ska jag iväg och jobba riktig kortdag idag, de blev mellan 16-19 sen blir de hem. Annars lugnt, har börjat kolla på en cykel som jag vill köpa.

Ha en bra dag nu så ska jag duscha.







Min favvo omelett.....

3 ägg
3 Crabsticks
2-3 droppar citron
1 msk grädde, mjölk eller vatten
salt och peppar efter smak och tycke.

Knäck ägg och vispa lätt, blanda i mjölk, grädde eller vatten. Skiva crabsticks i mindre bitar och blanda ner i äggblandningen. Salta och peppra samt he i citronen.

Stek i smör på lagom värme, inte för varmt. KLART!

MUMS!



TJING!



Shoppingsug!

Hej!

Idag for jag med Malin på stan och när man går med någon så har jag fortfarande inte lärt mig att de alltid blir massa mer shopping än man hade tänkt sig.

Jag köpte hårspray, bomullsrondeller, massa trosor och två "BH:ar", smycken.....sen blev de en lunch också. Tänkte visa lite bilder. Sen igår dessutom köpte ja två nya tunikor och tre par sockar (sockar behövde jag).

Kan inte visa bild på ena tunikan dock för den ska jag ha på fredag och jag vill ju inte visa hur snygg jag ska vara i förväg ;)





Snacka värt när man får fyra par troros för 50 kr? Men alla älskar väl rea?

Nu ska jag duscha och göra mig lite fin, ska ut med Joy damerna och käka ikväll för butiken bjuder. Ha en bra kväll.

TJING!





Måndag idag

Hej!


Idag är de då måndag och jag ska alldeles snart iväg till jobbet. Blev ingen morgonjogg för då hade jag förmodlingen drunknat på köpet. Men får satsa på i afton istället.

Jag har gjort mig klar för jobbet. Blev en effektiv morgon fast seg iaf. Jag har hunnit vika tvätt, plocka ur diskmaskinen och stöka i igen sen bäddat sängen.





Ha en bra dag!


TJING!






Söndag

Hej!

Söndag idag och jag började dagen med lite bakiskänsla men tog igen mig väldigt fort. De blev frukost sen storstäd av hela lägenheten, jobbigt men nödvändigt. 

Jag  var iväg till mamma i Skelleftehamn och hämtade rabarber för att göra min absolut första rabarberpaj! MUMS kan jag säga, den blev helt klart godkänd, och med lite vaniljvisp till.

Sen har jag pratat i telefonen och slöat den övriga tiden. Känner de har blivit lite träning så imorgon satsar vi på morgonlöpen innan jobbet! Pepp pepp.

Nu ska jag snart se film. Ha en bra kväll!



TJING!


Saknar min lurvboll! :(









Även idag

har jag jobb att sköta och även idag är jag trött. Vi blev bjudna på mat hos Robban och Lisa igår, mycket trevligt och gott för den delen. De blev hemmagjord pizza.

Jag tänkte på för ett tag sen på de här med att skriva blogg, de är som att skriva dagbok nästan fast på olika sätt, jag va nära på börja mitt inlägg med "Käa dagbok".

Nu ska jag iaf iväg till jobbet, lite brott. Ha en bra dag!


TJING!








Trött!

Idag är jag bara såååå trött, vet inte va de är med mig.

Patrik ligger hemma sjuk och jag har precis gjort mig klar för ännu en jobbdag. Det känns så tråkigt att jobba hela dagar som ja har gjort de senaste tre dagarna nu för jag har varken ork och tid att ta mig ut på löptur eller promenad, så de är lite synd.

Annars kör vi enkelt idag och bekvämt i smink och kläder.

Jag hoppas dagen går fort idag.....

Ha en bra dag på er!


TJING!





Sådär i sista minuten

Hej!

Fick börja jobba tidigare idag när rean börjar...MYCKET att göra men dagarna går superfort då, kul!

Iaf så impulshandla jag en ny klocka igår som ja tänkte lägga ut en bild på plus att ja ska göra som alla andra och lägga ut en bild på "dagens outfit", coolt va?
Jag fick även igår jobba mer än tänkt så de e kul, mera pengar till moi! Sen börjar mina naglar bli längre än någonsin och jag är stoltare än någonsin. Nu ska jag iaf skynda mig iväg till jobbet men kolla på bilderna och skriv en kommentar vettja! Ha en bra dag! 

TJING!










Walking down the street

Hej

Jag har börjat dagen med att försöka sova länge men sov till kl 09.00, alltid något. Sen tänkte jag att ja kunde slappa idag och ta de lugnt men de gick inte heller så bra, blev så sugen på en promenad så jag gick en mil idag.

Men nu är jag hemma, har startat diskmaskinen, ska köpa en sladd åt Patrik till hans nya ljudsystem, städa sen blir de besök av Angelica. :)

Nu ska jag iaf ta på mig några vettiga kläder för att traska in på stan. Ha en bra dag allihop!


TJING!





Morning morning!

Hej!

Nu är de söndag och de är ju = jobb! Jag sitter på Joy nu, ska snart dammsuga butiken sen dricka kaffe (viktigt)

Igår va vi ju hos Angelica och de va skoj, alla glada. De blev rätt lugnt för min del så jag skulle va pigg och glad idag på jobbet, annars säljer man inget. :)

Nu ska jag ta mig härifrån men ha en bra dag!

TJING!




Partejj ikväll

Hej hopp!

Jag låter rubriken tala för sig själv. Jag och Patrik ska traska oss iväg till Angelica alldeles strax, sen ska vi väl dricka någon öl och chilla, får se om de blir nån utgång.

Jag har då såklart sminkat mig och gjort mig fin så tänkte bjuda på bilder på det.

 



Bilderna visar då mitt nagelack som matchar tröjan sen mitt nya armband som jag köpt på Gina Tricot, sen sist men inte minst så är de min sminkning för dagen (notera läppstiftet) brukar aldrig använda sånt.

Ne nu ska vi dra oss, så fort andra lagret på nagellacket torkat.

TJING!!




Varmt och soligt

Idag ska jag njuta av solen! Jag är ledig och solen skiner. De skulle tydligen bli varmt flera dagar fram nu men då jobbar jag resten av veckan, men idag är min dag! :)

Nu är frukosten avklarad så nu blir de ut i solen. Ska till Angelica sen ikväll och vi ska nog ut på långprommis då, blir nog mobackenbadet och runt. Ha en härlig dag.


TJING!




Onsdag mitt i veckan

Hej hopp!

Nu är de mitt i veckan = Onsdag! Jag ska alldeles strax dra mig mot stan och jobba någon timma sen hem och laga mat. Va och såg "Pirates" den nya på bio i måndags och den va ju ändå rätt bra. Jag gillar humorn i alla filmerna. Sen igår va de lugnt, jag solade som snabbast, tog med mig lite från min gamla lägenhet till den nya och sen lugn kväll med Patrik.

Nu ska jag iaf klä mig och börja dra. Ha en bra dag på er! Här kommer en bild eller två.

 



Kom förbi Joy om du har tråkigt.

TJING!




Loka med coconut!

Hej!

Idag är de ju fruktansvärt plågsamt att gå till jobbet. Kollar ut och de är sol och inte ett moln! Aja livet är inte rättvist. Ska vi tippa att de regnar imorgon då bara för att jag är ledig?

Nej man ska inte klaga, jag får ju tjäna pengar. Nog om det.

Jag har iaf gjort mig klar och ska fara alldeles strax. Måste fråga om du smakat Loka likes L.A med smak av coconut dream? Den är sjuk! De smakar jättemycket vilket jag aldrig tycker loka brukar göra, helt klart rekommenderad. Sen finns de andra smaker som också är från Loka likes L.A och dom e minst lika goda.

Nu ska jag klä på mig och dra! Bjuder på bild idag med.



TJING!





Vilken tur!

Måste bara säga att de va ju en himla tur att de blåse som bara den ute när ja jobba, då känns de lite bättre att ha stått inne hela dagen.

När jag kom hem från jobbet blev de som sagt en joggingrunda ute. Tror inte jag själv förstod hur mycket de hade blåst idag förän jag sprang och såg träden som hade ramlat på spåret. Fick som klättra mig igenom det ena och runt de andra.

Nog om det. Jag är nöjd iaf. Åt sen lax med grönsaker till. Nu ska ja slöa heeeela kvällen framför tv:n!

HOJ!




Jobb

Jadu!

Idag jobbar jag hela dagen på Ck...sen hade ja tänkt ta mig ut på en jogg.....hade tänkt jogga på morgonen men de blev inge av.

Snabb uppdatering. Jag har jobbat, Patrik for till Avesta på torsdagmorgon, jag sakna Patrik, jag jobba lite mera, jag försöker vara nyttig men är onyttig istället, jag försöker att sluta bita på naglarna men dom går av istället och nu sitter jag här sminkad och klar för mera jobb! Känns jättetråkigt att jag ska jobba en solig och varm dag som denna. Men men pengar, pengar!

Bjuder på en ful bild innan jag far!



TJING!!






RSS 2.0