Besviken

Jasi....va säger man. Matchen gick ju inte som ja ville, ja missade mitt försvar och var inte alls nöjd. Sen är de väl annat som gör mig lite besviken också. Kan väl inte beskriva på ett bra sätt men du vet när man känner sig tom inuti, som att du inte är viktig. Känns som jag ställer upp allt jag bara kan, men får man allt de tillbaka sen?

Aja ska väl inte deppa ihop för allt de. Har inte hört nåt än från Frida så jag vet inte vart vi landar. Ja väntar ett tag till få se. Är inte så att ja orkar sminka mig om de inte behövs.

Ska lyssna på vackra jullåtar nu av Josh groban sen ska ja väl klä mig i nåt.

Hadé


Imårrn händer de!

Derbyt mot Norjö i volleyboll, äntligen är de här. Imårrn eller "senare idag" kan man väl säga så är de match.
Kl 14.00 på Eddahallen så spelas det derbymatch mot Norjö.

Nog om de. Jag ska imårrn efter matchen på party med Frida, konstigt en söndag men så är de att vara vakt antar jag. Känns ändå kul att hon frågat mig om jag vill med :) Får se om jag käkar min middag hemma sen gör mig klar för partyt.

Ikväll har jag varit med Angelica och sett någon dålig komedi, kommer inte ens ihåg va den heter. Sen åt vi godis så vi höll på spricka, inte nyttigt men gott.

Kommer väl uppdatering imårrn om hur de gick på matchen. Håll tummarna nu.

Kram!

Julpynt?

Jag är fruktansvärt sugen på att börja julpynta men jag vill ju först få i ordning i mitt rum. För er som inte vet så håller jag på att renovera om i mitt rum, måla om, sätta tyg i garderoben, göra om garderobsluckorna mm.
Har tjatat på mamma att hjälpa mig så snart ska ja nog få göra klart sen blire julpynt :D Jag sitter just nu och lyssnar igenom en massa jullåtar för att veta vilka jag vill ha sen när julen närmar sig.

Ska väl försöka ta mig på stan till veckan och shoppa julklappar så långt jag hinner. Men men nog om de.
Ska träna ikväll mellan 18-20 sen är de ivög på bio med Angelica och Frida, vi ska se 2012. Nu ska jag pyssla lite i mitt rum. Hör av mig senare om betygen som 2012 får av mig. Hadé så länge.

Tjing!


Schtaaan!

Idag har jag då varit på stan och börjat julhandla (mest åt mig själv). Köpte iaf min första julklapp sen köpte jag en ny ögonskugga åt mig på makeup store + ett halsband på Gina som ja velat ha! Måste bara säga att jag gick med Frida också, altid lika roligt.

Sen när jag kom hem hackade jag alla gröna grönsaker och gjorde grekisk sallad till alla och mamma hade köpt lite grillad kyckling som hon gladeligen rensade. Otroligt gott. 

Mot stan, jag och Angelica for för att hälsa på Emma för lite filmtittande. Vi åkte till hemmakväll och hyrde en film som hette "Flickvänner från förr". Inte så tokig men har sett bättre. 

Nu är jag då hemma och ska snart lägga mig för att fortsätta läsa på boken jag håller på med, "Peter James - ett snyggt lik". Men men jag lägger in en bild på min nya ögonskugga så kommer säkert bilder sen med den på också. 

Tjing!  

 <----- Där är min kärlek!

Kl 01.33

Jasi....vilket liv man har. Arbetslös är man också. Men nu ska jag börja söka i Norge så man förhoppningsvis tar sig dit snart, vore skoj.

Angående träningen så gick den sådär idag, är inge vidare nöjd med min insats i framspel och att ha ont i knäet försämrar mina smashar avsevärt. I övrigt svider de i kroppen av dom nya vikterna ja fått i gymmet.

Imårrn eller senare idag så ska jag gå mig en sväng på stan och börja julshoppa. Ska försöka hitta en klänning till nyår man kan använda sen julklappar till så många ja kan komma på. Ska även kolla när biljettförsäljningen till annandagen kommer ut. En ny ögonskugga skulle inte heller skada, har spanat in en på makeup store ;)

Aja nu ska jag nog försöka ta mig till sängen...få se om jag tar mig upp imårrn för all träningsvärk ja kommer att ha.

Sov gott!  


Ursäkta....

men var är snön? Nu har jag väntat och väntat och fortfarande ingen snö?
Kan inte tänka mig att de är någon som vill ha en jul utan snö.
Men men bara vänta och hoppas på att den kanske kommer snart.

Idag har jag vaknat väldigt sent eftersom min mamma skulle till stan och började undra om ja dött när kl va runt 13. Jag hoppade upp och följde med till stan för att sätta in månadens pengar.

Promenad med hunden har jag också hunnit med. Vi gick en vända uti skogen där han fick springa lös. Misstänker också att hunden har lite ansträngningsastma pga andningen han får när han sprungit ett tag.

Men men annars har jag träning idag mellan 19.15 - 22.30, tungt men skönt att träna. Synd bara träningen ska vara så sent. Aja nu ska ja snart käka gott älgkött med mamma och Peter.

Hoj

Julen på G

Tjoho!

Som alla vet så är julen snart här. Jag passade på att julpynta min blogg lite i ett försök att få de lite fint.
Skyltsöndan är ju nu på söndag men jag kan tyvärr inte gå när vi har hemmamatch i volleybollen precis då.
Tycker du kan komma och kolla på matchen ;)

Annars då? Min blogg börjar hitta sitt rätta utseende och jag börjar känna mig nöjd.

Jag har även träning idag mellan 18 - 21.30. Börjar med gymmet kl 18.15 - 19.05 ca sen har vi bollträningen på campus mellan 19.30 - 21.30, riktigt skönt ska de bli.

Nu ska jag försöka få i mig någon middag sen ladda och byta om för träning. Ha en bra kväll.

Tjong


Twiligt sagan fortsätter....

att inte göra en besviken. Jag kände att när filmen tog slut vill man ju bara se nästa film direkt.
Tror jag ska sätta mig och börja läsa böckerna....tror dom kan ge ännu mer.

Förklara i korthet kanske. Filmen fick som sagt mig att känna mig sjukt sugen på mer.
Många vackra pojkar med i filmen och mer spänning. Tror dock filmen riktar sig mycket till tjejer pga alla fina pojkar med bara överkroppar. Men men nog om de, kan inte säga så mycke för dom som inte sett den.

Ska väl försöka jobba på min blogg så att den kanske bli fin någon gång.

Ska sen fortsätta läsa min bok som ja börjat med - "Peter James - Ett snyggt lik", mycket bra än så länge.

Hadé 

Idag händer det



Jag, Emma och Angelica ska se den idag

Att de ska vara så svårt...

Har nu i två dagars tid försökt att göra min blogg lite fin men de går inge vidare.
Jag lyckas inte lägga in nån bild på mig sj...även om ja gjort den flera storlekar mindre, sen lyckas ja inte med någonting annat heller. Ja ja nog om de....jag ska försöka vidare.

Jag har idag under mina otroligt roliga timmar hemma inte gjort så mycket. Jag har försökt pilla me bloggen, sett lite tv, duschat och nu ska jag ut med hunden strax.

Måste bara skvallra om att jag som många andra bokat in bion "New moon" med Angelica och Emma, ska bli riktigt skoj.
Jag hoppas den lever upp till förväntningarna man har.

Nu ska jag ut me hunden.

Tjing!


Ny blogg

Hej!

Jag har personligen aldrig riktigt testat de här men varför inte?
Nu sitter jag här innan jobbet och pysslar med detta. Lite spännande men tror de ska finslipas mycket på utseendet senare.
Ja ja nu ska jag jobba men jag återkommer med ny design och mera info senare. =)

Tjing


RSS 2.0