Nya saker

Hej!

Ny lön, nya saker och jag mår bra. Jag har även börjat jobba på Skellefteå kraft idag så de är full rulle. Sen är de skola imorgon, jobb torsdag, dubbeljobb fredag, lördag och söndag jobbar sen fortsätter de så, blir mer nästa vecka men de ordnar sig.

Jag har köpt två nya skal till telefonen, en poncho och ett nytt halsband.











De ska bli skönt att ta mig en löptur snart sen slöa i soffan, imorgon sovmorgon sen massa ärenden att ordna!

Ha en bra kväll. TJING!






Inge sug

Hej!

Har inte haft något riktigt sug att skriva när jag varit "sjuk" till och från. Först jätteillamående och dålig mage sen idag har jag haft extrem huvudvärk och mått illa till och från. Jag dricker vatten i mängder och försöker äta näringsrik mat så jag blir pigg men de funkar dåligt.

Håller tummarna jag ska må bättre imorgon när jag ska till skolan. Nu ska ja se lite tv sen sängen!

TJING!





Sega degar

Hej!

Som ni märkt har jag inte haft så mycket skriva om senaste dagarna. Känns som jag bara hunnit jobba och inte så mycket mer. Jag sitter på lunch nu så jag jobbar nu också såklart. Supergod lunch hade dom på resturangen i CK, jag åt pasta med skinka och ädelostsås! Prova säger ja bara!

Annars lugnt. Blir nog mat på matfesten här i Skellefteå ikväll. Hoppas de finns något gott att välja på.

Ha en bra dag.


TJING!




Trött, trött och mera trött

Hej!

Som du förstår är jag trött, 06.40 vaknade vi hemma hos oss för Patrik skulle upp och ja kunde inte riktigt somna om i 20 min, inte för att de gav något ändå.
Idag är de fullsmockad dag så du får nöja dig med detta inlägg tror jag. Jag jobbar till 14 sen skolan mellan 15-16.20 och efter de ska jag på gymmet direkt och därefter middag med Robban och Lisa som ett avsked nu.

Efter allt de vet jag inte vad klockan är men säkert mycket så jag har inte tid skriva mer idag tror jag.

Ha en kanon dag!

TJING!




Sena inlägget

Hej!

Idag jobbade jag till 16.30 så de blev snabb middag sen iväg på fiket med Josse, jättekul att träffa henne igen. Efter en god fika så cyklade vi hem till mig och tjollra framför tv:n en stund.

Jag har bara myst framför tv:n ikväll men imorgon blir de träning igen, känns som ja behöver de, putsa lite på fläsket. Annars blir de jobb imorgon sen blir det skola ett tag och träning på det, kan de bli bättre?

Sov gott, det ska jag!





TJING!




Punktinfo

* Sitter på jobbet
* Dricker Loka
* Börjar om 6 min
* Ska fika med Josse efter jobbet

Skriver mer ikväll när jag umgåtts klart med Josse!

TJING!





Blandat från senaste veckan.

Jag har stigit upp 06.45 idag så några koppar kaffe har jag allt behövt. Sen hade jag en telefonintervju för kanske ett kommande jobb, om de nu blir något av det, den som lever få se.
Annars blev de träning idag, löpning och ben tränades idag.

Här kommer några bilder också. Annars så räknar jag dagarna tills ja ska till Göteborg...LÄNGTAR!


Nya boken! :) Den ska läsas.


Passade på att rengöra mina smycken så dom skiner.


Jag innan uppropet förra veckan


Ägg...MUMS!

TJING!




Gårdagen

Hej!

Gårdagen va jättekul och även dagen såklart. Igår partajja vi med Robban, Lisa och Nathalie som ett litet "hej då" innan Lisa ska tillbaka till Filipstad nu på fredagen som kommer. MEN...vi drack vin, spela gitarr och sjöng, gick ut på krogen, dansade massor och träffa trevliga människor.
Idag var vi till pappas stuga och fikade med massa trevliga människor och kastade lite pil osv, skönt komma iväg en sväng iaf och äta supergott fika och smörgåstårta!

Nu ska jag strax sova innan första skoldagen börjar imorgon, försöker ladda, sen blir de nog träning och telefonintervju med ett företag!

Sov gott nu så höres vi sen.

TJING!




Adele - Make you feel my love

Hej!

Har hittat en ny favvo låt...huvva så bra säger ja bara! Lyssna och ge en kommentar om vad du tycker. Annars lugnt. Uppropet gick bra. Ha en fin kväll. sj ska ja på bio och se "jag saknar dig".
TJING!







Lite nervös?

Hej!

Jag sitter här och ska strax sova! är liiite nervös inför imorgon faktiskt. Jag ska på upprop till skolan! Sen bär de av på måndag med första lektionen! Sov gott nu, de ska jag iaf försöka göra. 


Osminkad och trött! Ha överseende ;) 

TJING! 




 


Träningsdag

Hej!

Laddar dagen med världens godaste frukost....en kopp te ovh två knäckebröd med skinka och keso! MUMS!
Sen så hade jag tänkt dra mig iväg och träna alldeles strax. Sov till ca 10 idag så de va jätteskönt.

Igårkväll tänkte ja på hur mycke smink egentligen gör för mitt utseende iaf så jag tog en bild när halva va sminkat och halva inte (jag va på väg att tvätta bort sminket). Men en kul grej iaf.
Nu bär de av. Ha de bra idag!





TJING!




Happ...

Hej!

Kom inte på någon bra rubrik. Iaf så har jag som vanligt jobbat idag men imorgon och på fredag är jag ledig, ska bli skönt!
Bjuder på mer av mig själv idag, dagens klädes val och örhängen sen kommer ja visa bilder på min nya telefon med skal. Har inte så mycket mer att skriva om idag. Blev ingen träning utan tänkte ta de imorgon när jag lix är ledig. Ha en bra kväll.

 


Försökte vara JÄTTENOGA när vi satte dit displayskyddet men lik förbannat så blev de en stor bubbla där....då såg vi att de låg ett hårstrå där under, är de inte liiiite typiskt!


TJING!



Rulltårta!

Hej!

Har just bakat en rulltårta som jag tänkte bjuda över pappa och Catrine på någon kväll...då vet ni om ni läser detta ;) Sen har jag jobbat idag mellan 9-16.30. Väl hemma så blev de köttbullar med spaghetti till middag.

Har fått upp ett il igen med gitarren så nu går den varm! Måste bara få hjälp att stämma den så de låter bättre.
Kanske ska städa lite nu...eller va tror du? Bjuder på bild idag men bara några fula ena, bättre än inget, right?

Ha en bra kväll!






TJING!







Kaff kaff kaff kaffeee!

Hej!

Dricker en kopp kaffe och laddar för öppning på Joy idag....kom och hälsa på vettja!

Hoppas ni får en bra dag så skriver ja mera sen och kanske bjuder på en bild...eller två. :)

TJING!



Göteborg bokat!

Hej!

Jag har bokat resa ner till Göteborg i september, klart och betalt! De känns riktigt kul att få hälsa på där nere, alla fina människor som jag saknar, bland annat Emma D, Patrik min lillebror och kanske Nathalie (får inge svar på FB av henne).

Jag sitter och längtar efter skalet till min Iphone och displayskyddet så man kan börja använda den sen. Annars händer inte mycket, jag och Patrik har kollat på pappas band när dom spelade idag, jättebra och mysigt. Sen har vi storhandla på Ica Maxi! Nu är vi hemma och lagar mat, blir hemmagjord pizza idag...mums!

Nu blir de mat! Kanske bjuder på någon bild sen....får se....men får nöja er med text tills vidare.

Ha en bra kväll, de är ju trots allt lördag! :)

TJING!



Beroende!

Okej! Det är officiellt....jag är shoppingberoende! Fast jag har sagt till Patrik flera ggr att jag inte ska handla något mer så kan ja inte låta bli?? Kan man bota de eller? Jag har iaf shopping STOPP nu...måste nog ha en påminnelse varje dag :P

Nu ska jag iaf snart jobba så jag kanske skriver något mer senare ikväll! Ha en bra dag.

TJING



Iphone here we come!

Hej!

Som rubriken lyder så har jag fått min Iphone idag, dock stod de kanske inte riktigt så i rubriken men ni fattar. Jag ska inte börja använda den förän jag köpt ett skal och ett displayskydd till den! De klickar jag snart hem från nätet tror jag.

I övrigt har jag jobbat idag så jag bjuder ju på en outfit bild då. Jag jobbar alla dagar denna vecka, är bara ledig lördag så då måste jag hitta på något känner jag. Nu ska älskling bjuda på mat...är han inte underbar? Ha de fint ikväll så hörs vi! För övrigt visar jag en bild på mina nya örhängen idag och alla som känner mig skulle nog säga "riktiga Gabbe örhängen!" eller??




(Nya örhängen)


(Dagens skor)



TJING!






Go morrn!

Hej!

Jag sitter på jobbet nu och ska snart öppna som vanligt. Har inte haft någon lust att blogga så därför har de inte blivit något. I lördags iaf så bjöd vi Robert och Lisa på middag och de blev jättelyckat! Jag stod för efterrätten som blev chokladmousse med hallon, mums! Patrik stod för varmrätten som blev stekta kotletter och potatis som var tillagad i ugnen med olja och kryddor, även de va mums!
Sen drack vi ju såklart alkohol och pratade resten av kvällen, hann även med en utgång på Calles.

Nu sitter jag här med superONT i halsen och hoppas slippa dyngförkylning. ska nog köpa en latte på cafét här brevid. Sen måste jag bara berätta att min Iphone kommer i veckan!! WOHOOO!

Ha en bra dag!


TJING!





Städa städa

Hej!

Idag har jag jobbat mellan 12-19.10 sen när jag kom hem blev de att handla lite inför middagsfrämmande imorgon, vi ska bjuda Robban och Lisa på middag, kommer bli spännande!

När vi kom hem från affären blev de storstäd i lägenheten d v s dammsuga, skura, dammtorka allt och plocka bort allt som låg framme! Jätteskönt när man väl gjort de, finns nog ingen bättre känsla....nästan :P

Bjuder på bilder på mig själv idag i brist på annat att visa, visar även våra nya handdukar som vi köpte på Lagerhouse i Umeå igår, tror ni Patrik va lycklig eller? En handduk med Ankor på....kan de bli bättre? Jag ville bara på in lite färg i badrummet så varför inte?


(Min NYA tröja från Monki!)



 


Ha en bra fredagskväll!

TJING!





Arbetsförmedligen

Hej!

Idag måste ja på arbetsförmedlingen för att lyssna på någon information om något som jag har "rätt" till enligt arbetsförmedlingen...de blir ju kul, eller?

Ja ja man ska väl inte klaga. Jag shoppade ju med Malin igår och kom på att ja köpte ju en jättefin ring som ni inte fick se och även en ny ögonskugga på Make Up Store så idag kommer smakprov.
Annars ska jag jobba mellan 16-19.10 idag sen blir de träning med Patrik! Nu är de skärpning.

Ha en bra dag!



(Notera naglarna *stolt*)


(Nya ögonskuggan)



TJING!!




Blandade bilder.

Hej hopp!

Jag har besiktigat lägenheten idag och det gick strålande, alla nycklar är tillbakalämnade så även det känns bra.
Har tagit det lugnt några dagar nu så ikväll ska det tränas, löpning eller promenad? Det är frågan....

Bjuder på lite roliga bilder (enligt mig) idag, bland annat min cykel, Malin och jag på fika, dagens outfit från igår :P
Annars är de inte mycket som händer, väntar på att telefonen ska komma. Ha en bra afton!











TJING!




RSS 2.0