Många få tankar..

Hej!

Inte äre mycke som går genom huvudet när ja tänker på vad man egentligen ska skriva på sin blogg?
Jag känner att ja tappat stinget men de kanske återkommer när ja har något roligt skriva om. Vore kul att kanske blir klar med en ny tavla....får bli imorgon. Nu ska jag snart lägga mig. Kan inte få min sötnöt ur huvudet bara....hoppas du kan sova där borta på sjukan i dom underbara sängarna ;) Sen hoppas ja du får komma hem imorgon. 

Blir å laga de sista på bilen imårrn innan ny besiktning så den kanske går igenom. Vadå nya torkarblad? Ja såg ju nästan allt på min sida när ja körde? Räcker inte det? 

Ha ha sitter och lyssnar på Justin Bieber, fråga mig inte vad som hänt, men inte så tokigt. 

Jaja en vacker dag lova ja att börja lyssna på vuxenmusik. Nu ska jag ut med min lurvboll sen blir de kojsa. 

Sov gott! 

Tjing! 




 


Tråkigt

Hej hopp!

Tråkig dag idag....lite jobb sen fick ja ledigt. Patrik åker in på sjukhuset under observation så ja ska dit och hälsa på. Ludde trampar i olja så ja måste tvätta hela han å klippa bort håret på tassarna.

Annars händer inte mycket, livet leker? eller? Jag ska iaf fundera på vad ja skulle vilja börja plugga om de kanske blir den riktningen nu efter jobbets slut, i övrigt äre väldigt lugnt.

Jag ska kanske måla lite på min tavla och träna i veckan nu när jag har tid.

Hoppas de är bra med er andra.

Tjing!




Andra konstverket klart!

Hej på er!

Nu har jag målat klart min andra tavla och tänkte lägga ut en bild på den såklart. Så här kommer den.

  
(klicka för större)

Så ser den ut, de är då tjejen som är målad, kanske syns lite dåligt men ja hoppas du ser va de föreställer.

Sen köpte ja skor till Ludde igår gjorda av flis och en väst när de är så fruktansvärt kallt för stackarn. Här kommer bild på sötaste...



Annars händer inte mycket som vanligt. Jag städar lite rent idag sen blir de lugn kväll som nog kommer spenderas hos Angelica.

Hade fint!


Tjing!





Helg helg!

Hej!

Nu är de åter helg igen och den här gången ska ja faktiskt ha en HEL helg ledigt! Dock var de inte en bra vald helg när de va mycket på jobbet. Synd de är så få som kan ställa upp när man behöver dom....aja! Nog om de.

Idag var jag iväg med mamma och körde lite konditionspass på gymmet, underbart skönt trots träningsvärken i benen. Ikväll blir en lugn kväll så man orkar upp imorgon för att stöka i ordning på jobbet.
Vilken tur att jag precis skrev det, kom på att jag måste ladda kameran för söndagens turnering! *he he*

I övrigt är de fest, lugnt och kanske lite volleyboll på söndagkväll? Vad tror ni?

Nu ska ja dock fortsätta tvätta här hemma. Hadé bra och NJUUUT av helgen! 


Tjing!





Träningsvärk!

Hej alla glada!

Min träningsvärk idag är oliiiiidlig, du vet när de gör ont att ställa sig upp eller lyfta saker eller liknande.
Mamma var helt klart nöjd med passet och ville gå fler gånger så vi bestämde oss för en gång i veckan med Barbell sen får man köra crosstrainer och annat de andra gångerna.

Jag käkade en god gröt imårrse bestående av 1dl havregryn, 1 msk linfrön, 1 msk solrosfrön och 1,5 dl vatten, blev supergott och mera fiberrikt än vanlig gröt. (Tackar Kristin för tips)

I helgen är de då partaj så jag peppar för de men är även sugen på mer träning. Får se hur de går. Imorgon ska jag iaf träna med mamma igen men de blir nog lugnt när man har så ont men som dom säger, träningsvärken ska ju släppa om man tränar mer så jag hoppas på det.

Nu blire ut med Ludde en sväng!


Tjing!






Träning igen!

Hej alla glada!

Nu har jag börjat om på riktigt med träningen, kände att de behövdes när ja gått upp i vikt så kopiöst!
Så nu är de hårda bullar med gröt till frukost å MINST 3 pass på gymmet i veckan.

Imorgon har jag bokat in ett Barbell pass med mamma så vi ska prova på de, kan nog bli skoj. I övrigt ska ja väl jobba, fira Carro som fyller 20 och ta de lugnt.

Har börjat på en ny tavla igen som ska bli på Ludde men skissen blev så kass så ja ska göra om! Annars inget nytt. Till helgen åker jag och Patrik iväg på fest i Arvidsjaur, hoppas på en trevlig helg med god mat och hotell. Sen hem med bussen på söndag och ta de lugnt och pussa mycke på Patrik som åker igen på måndag! :)

Nu ska jag ut med Ludde på promenad sen sova. Sov gott alla!

Tjing!





Nya tag

Hej!

Jag håller på med tavla nr två nu som jag inte har så mycket kvar på, beror på om jag ska orka göra den superdetaljerad eller låta den va rätt enkel men så man ser vad de är?

Sitter precis och kollar när ludde kastar runt en leksak sen otroligt nog (som jag och Patrik försökt lära Ludde) så rullar han runt och tar leksaken i munnen igen? Va hände lixom?  När ja ber han ligga och rulla runt kollar han lite snett på mig. Nej måste faktiskt säga att han är riktigt duktig, han kan sitta, ligga, rulla runt, dansa, vacker tass (tack) med båda tassarna osv.

 

Två nya bilder ja tog ute i snön. Superfina Ludde!

Nu ska vi ut på promenad och sen sova. Jag har dragit på mig feber idag plus att jag på de sakna Patrik massor när han är uppe i Gällivare. Men men Sov gott så höres vi nästa gång.

Tjing!






RSS 2.0