Boring big time!

Hej!

Jag har haft en hyffsat tråkig dag. Jag har kollat lite serier (90210), tränat...sprang 4 km och tränade armarna sen har jag varit på klubbkväll på Joy men de va rätt skoj iaf. I övrigt bara en massa dötid!

Åke har bråkat som vanligt men även myst med mig. Funderar på handla så jag kan göra ischoklad någon dag snart.

Ska på någon tråkig information imorgon som arbetsförmedlingen vill ja ska gå på. De är en nästan en hel dag på campus med information om möjligheten att få jobb inom handel i framtiden, rätt komiskt med tanke på att ja har vela byta riktning ett tag nu och dessutom har dom inte ens hört med mig vad jag vill göra framöver.

Ha en bra kväll iaf!

HOJ!




Heta peppisar

Hej!

Jag har precis bakat klart "heta peppisar", det innebär pepparkaksdeg med mandelflarn i som man knådar ihop sen tar man och rullar den till en lång korv typ....sen hacka man 1/2 cm bitar och lägger på plåt, krydda med chilipulver sen in i ugnen.
Detta är resultatet....

Julpyntet är också med på en bild



MUMS!


Annars har jag fixat lite mer julgrejer idag och jobbat på Joy under kvällen. Helt okej dag!

Hade bra

HOJ!



 


Julklappshandling på stan

Hej!

Idag har jag handlat de sista julklapparna på stan så nu är ja klar. Annars är det lugnt. Jag gick med Tobias och de va jättekul att få umgås lite.


(Bild tagen från google)

Vår kisse Åke har tappa sin tand igår, känns som de är barnets första tand. Jag känner mig som en stolt mamma! *haha*
Annars händer det inte så mycket. Ska iväg på klubbkväll på Hairstyle med Angelica sen blir de en sväng på bishops för att kanske dricka ett glas vin. Ha en bra kväll!

HOJ!




Träning!

Hej!

Har tränat klart för idag. Blev 4 km löpband och armar/axlar idag, känns riktigt bra även om illamåendet kröp sig på efter löpningen.
Jag ska satsa på träning rätt bra nu så ja kommer i form till beach 2012 som man alltid säger. Men får väl se hur de blir med det.

Ska komplettera med mitt betyg imorgon så jag kan söka till sjuksköterska så får vi se om jag kommer in. Annars är läget lugnt. Nu ska jag se lite mer tv sen sova.

Sov gott!


HOJ!




Sega deg

Hej!

Jag är lite seg känner jag, allt går lite trögt, inklusive uppdateringen på bloggen då. Jag har nyss varit ute och gått med Frida H, känns jättekul att få prata ifatt lite. Nu sitter ja och ska strax laga mat sen iväg med Patrik på gymmet.

Mamma kom förbi en sväng idag och gav mig ett jättefint armband som hon gjort, vad tycker du?




Nu blir det middag!


HOJ!



Julpynta och skriva prov!

Hej!

Idag har jag skrivit mitt sista prov på Naturkunskapen B, eller ja skrev två så jag hoppas verkligen på ett hyffsat betyg nu! Får veta imorgon vad jag fick. Nu sitter vi och ser på nyheter...wiho?

Snart får man julpynta!!! Skoja om jag längtar? Skulle bara behövas komma lite snö :) Komsi komsi!



Ha en bra kväll! Nu ska ja sova och drömma om bra betyg. Sov gott!


HOJ!




Tröga höna

Hej!

Jag känner att de va ett tag sen jag skrev nu. Sitter på Joy, redo att öppna så jag tänkte att jag kunde fördriva tiden. Jag har pluggat och pluggat, nu hoppas jag att jag kan klara provet imorgon.

Annars har jag haft en jättetrevlig helg. Fredag så var vi hos Angelica på hennes födelsedag och drack alkohol med goda vänner. Lördag var jag hos Tobias som bjöd in mig på fest, fast jag va nykter så hade jag riktigt roligt. Träffade vänner som jag inte träffat på länge.

Nu som sagt blir de jobb sen ikväll blir de "final plugg" innan en god natts sömn!

Ha en bra dag!


HOJ!



Onsdag med repetition

Hej!

Idag har jag tagit det rätt lugnt med en prommis på stan sen hem och till skolan. På skolan hade vi repetition på de som komma skall. Annars lugnt. Jag ska snart iväg på volleybollträning och lira lite, ska bli kul.

Imorgon blir de nog bara plugg för hela slanten, måste ju lära mig nu om ja ska kunna allt till måndag.





HOJ!



Lugna puckar!

Hej hopp!

Jag avundas alla som orkar skriva varje dag, tycker jag gör det bra som skriver någon dag då och då. Idag har jag mest slappat och pluggat lite sen även ritat på en tavla jag ska ge bort i julklapp, kommer visa när den är klar. Sen har jag som vanligt myst med Åke.
Lugna puckar alltså.

Min skjorta från Ellos kom idag och tack och lov så va de rätt denna gång, dock inte precis som jag väntat mig men fin iaf.

Sov gott nu så ska jag göra ett riktigt blogginlägg imorgon med bild! wie!

HOJ!




Viiiine!

Hej!

Igår var jag och Patrik hos Anna och Tobias och drack vin och pratade, va fruktansvärt trevligt! Måste göras om.
Sen drog vi ut på krogen en sväng och drack lite mer så vi hann dricka en del under kvällen, därför känns kroppen sådäär idag. 

Lugnt ikväll, kanske ska kolla igenom skolboken en sväng och försöka lära mig något nytt. Funderar också på en kortare promenad, eller kanske en film? 

Jaja! Nog om det. 

Ha en bra kväll. 

HOJ! 




 


Lugna puckar

Hej!

Idag va de träningsledigt så jag sitter hemma och ser idol, längesen man såg ett helt program. Annars slöas de med Åke i soffan.
För övrigt så suger André i idol! Huvva! Han får gärna åka ut idag tack!

Bion igår va för övrigt riktigt bra så ja rekommenderar att om man fundera på se den så gör det.

Ha en bra kväll!



Bio ikväll!

Hej!

Jag har fixat och donat idag, försökte inhandla lite julklappar men de slutade med att jag som vanligt köpte mest till mig själv *he he* Väntar iofs på önskelistor från några familjemedlemmar fortfarande men annars så.

Jag ska på bio ikväll med Angelica, vi ska se "In time", håller tummarna för att den ska vara bra.



Ha en bra kväll!

HOJ!



Onsdag idag

Träningen avklarad, skickat tillbaka skjortan som jag fick fel, varit i skolan och pluggat lite hjärna och skelett, nu duscha sen ska jag slappa en stund innan sängen. De va min dag i lite korta drag. Kanske skriver lite mer imorgon.

Sov gott alla glada! Bjuder på en mysbild med Åke också.

HOJ!




Work today!

Hej!

Idag ska ja äntligen få jobba lite, känns som de va år och dar sen. Blir en sväng på stan först sen ska ja jobba mellan 13-19.10. Annars är det lugnt idag, jag passade på att sova länge.

Sprang för övrigt långt igår och de va riktigt skönt, förutom i musklerna men de kändes som att de behövdes. Jag tog mig en mil runt men sprang 7,5 km ca och gick resten.

Nu blir de att fixa håret. Ha en bra dag!

HOJ!



Saker saker!

Hej hopp!

Sitter och ser Medium på tv, ska snart lägga mig för Patrik bara gnäller där inne ;)
Jag fick en trevlig överraskning på posten idag...eller ska vi kalla de trevligt när allt blir FEL!
Jag hade beställt denna...



Men fick den här i posten....



Hmmm bara en aning fel. Men men bara skicka tillbaka och hoppas ja får rätt sen. I övrigt finns de ett par tights ja VILL ha men ska inte köpa nå mer nu.



Nu ska ja sova....sov gott med er!

HOJ!



Den va sådär...

Hej!

Klänningen från Nelly.com va sådär, jag tyckte den satt rätt bra men snäppet stor sen gilla ja inte modellen hundra. Jag har iaf hittat en annan på Joy i stan som jag köpte, bild kommer sen. Annars har jag bakat en tårta åt mamma idag enligt LCHF vis så jag hoppas hon gillar den, får se om den smaka skit imorgon.

Missen Åke är busig som vanligt. Man håller tummarna när man är iväg att allt är helt när man kommer hem ;)

Nu ska jag se lite serier sen får vi se vad som händer.

Hoj!




RSS 2.0