Work

Hej! 
 
Idag har jag jobbat en sväng sen träffat Tobias för en kaffe och skitsnack på stan. Nu väntas träning, de blir core och indoor walking. 
Va in på jysk en snabbis idag och fyndade ett par korgar till badrummet eller va man ska kalla det. Nu ska jag göra mig klar för träning. Ha en bra kväll! 
 
 
 
 

Efter en seg period

Hej! 
 
Jag har inte uppdaterat på länge, samma som förut, inte mycket motivation och det har varit annat som gått först. Ska snart på träning men tänkte kika in och skriva lite innan plus visa lite ny inredning som jag beställt till badrum och sovrum. 
 
 
 
 
 
Bilder tagna från Ellos.se
 
Vad tycker du? Jag är väldigt inne på den romantiska stilen/lantligt så detta kommer bli toppen!
 
 
 
 
 

Att matcha

Hej!
 
Sorry för min otroligt dåliga uppdatering, mycke i livet just nu så har inte känt för att skriva något alls. Nu kom lusten tillbaka lite så passar på.
 
Jag visar min matchning från helgen på strumpbyxor och smink, blev faktiskt ganska nöjd, vad tycker du? För mycket eller?
 
 
 
 
 
 
 

Kvällsmusik!

Hej!
 
Jobbade till 22 idag så när jag kom hem kände ja för en öl! Jobbar på Joy imorgon mellan 11-15 sen är det lugna kvällen. Söndag jobbar jag HELA dagen så de är bara ladda, jag peppar med en ny låt av Pitbull/christina Augilera, Grymt bra!
 
 
 
 
 

Nya bordet

Hej!
 
Vi köpte ju nytt bord igår som jag tänkte visa. Annars var vi på stan en sväng och jag beställde hem ett löpband, ska bli otroligt skönt ha hemma. Ska iväg och jobba sen kl 16-22.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Första arbetspasset

Hej!
 
Idag började man om att jobba efter några dagars ledighet, kändes sådär faktiskt....annars lugnt, köpte nytt köksbord idag som då va trasigt när vi kom hem så får ringa och kolla hur dom löser de imorgon. Knäpper bild på bordet imorgon.
 
Idag får ni se bilder från mitt mysiga nyår!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snabba ryck

Hej!

På grund av sjukdom först och sen åkte vi ner och firade nyår i Avesta hos svärföräldrarna så har jag inte uppdaterat.

Nu ska vi snart iväg en sväng men uppdatering kommer imorgon med bilder från nyår osv.

Ha e bra kväll!

RSS 2.0