Mycket!

Hej!

Jag har köpt massa nya saker nu som kommer visas inom kort, tänkte att ja får fota så fort jag får tid, kommer jobba en del sen i helgen ska vi åka iväg en sväng med kompisarna på födelsedagsfirande med hotellövernattning osv!

Annars är det lugnt, ska nog lägga mig snart!

Sov gott!

Knopp

Hej! 
Lugn kväll, väntar på att Ikeas lastbil ska komma med mina nya bänkskivor som lovat, men det verkar inte hända mycket....
Dom sa mellan kl 17-21 och självklart ska man inte tro att dom kommer tidigare än 21 iaf, kl är nu 20.53 och dom har fortfarande inte dykt upp....
 
Googla runt på knoppar för jag skulle vilja byta på en byrå jag har och hittade dessa? Hur fina som helst!!!
 
 
 
 

Orkar inte riktigt

Har min lediga dag idag och jag känner redan jag fått mycket gjort! Började med att skjutsa Patrik till jobbet, sen iväg på coop och handla. 
Nu har jag plockat bort här hemma och ätit frukost, BRA start kalla jag det! 
 
Nu ska jag iväg till skroten med några småsaker sen iväg på Mio möbler. Ha en bra dag!
 
 
 
 

Finaste katterna....

iaf på kort. Sen att dom är terrorister resten av tiden är ju en annan sak. Idag har jag jobbat till 19.00 sen blev de iväg till Marie på födelsedagsfika, de tacka vi för. 
 
Efter det hälsade vi på Anna och Tobbe en sväng, blev ett intressant besök! 
 
Nu sova! Sov gott!
 
 
 
 
 
 

Lite detaljer

Hej! 
 
Resan till Umeå med Emma idag resulterade i nya ljuslyktor till toan och handdukar. Sen ska jag visa mitt skohorn jag köpte som jag älskar! (inte för att ja använder det)
 
Vad har du gjort i helgen? Så här såg min ut lite snabbt
 
*Jobb
*Middag med goda vänner
*Hotellfrukost med tjejerna
*Resa till Umeå med Emma
*Film med Angelica
 
Nu sova! Sov gott och ha en bra ny vecka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Härlig dag

Min dag va riktigt bra trots jobb. Jag började såklart med jobbet 07.45-13.45 sen på stan en sväng där jag hittade världens snyggaste skohorn, visar bild sen. 
 
När ja kom hem storstäda jag i form av plocka bort och dammtorka hela lägenheten och sånt där kul. Sen kände jag att jag förtjänade något fint så jag beställde dessa skönheter från Ellos.se
 
 
 
 
 
 
 
 

Bara några dagar till....

att jobba! 
 
Jag jobbar två dagar till nu sen är ja ledig en hel dag. Jag har inte så mycket dela med mig av idag men visar en söt bild från igår, Hasse va så ful där han låg men samtidigt söt. 
 
Nu ska jag kolla runt lite mer på inredning sen sova tror jag. Ha en bra kväll! 
 
 
 
 
 

Lite smått och gott

Hej! 
 
Idag har jag jobbat och tränat, inte mycke mer än så. Nu står min älskling och lagar mat (lite sent) men bättre de än aldrig. Träningen idag blev function. 
 
Ni får se lite inredningsbilder idag tänkte jag, de lägger jag ju nästan aldrig ut men de känns extra kul nu när vi gjort om en del. Va tycker du? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blommor!

Hej! 
 
I lördags blev ja så less att inte ha något på min byrå så jag for till ICA Maxi och där köpte jag en bukett tulpaner! Förstå vad mycket lite blommor kan lysa upp tillvaron, så nu har jag bestämt mig för att unna mig de oftare. 
 
Idag är jag ledig, ska passa på att måla klart min pall som jag börjat på sen blir de nog en prommis mot stan för att kolla lite kuddar. 
 
Ha en bra måndag! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Melodifestival i Skellefteå

Hej! 
 
I ren melodifestival anda så hade jag rosa smink på jobbet idag och rosa topp med scarf. Vad har du gjort för att peppa melodifestival? 
Jag jobbade som sagt till 16.00 sen hem och glo tv (mello) med lite vin till, inte illa de inte. 
 
Imorgon är det jobb igen som väntar så ska väl försöka lägga mig i tid ikväll så man får sova ordentligt.
 
 
 
 
 
 

Alla hjärtans dag!

Ha en glad alla <3 dag! 
 
 
 
 
 

Döskallar

Hej! 
 
Jag har en döskalle period, har köpt smycken med döskallar senaste månaden för jag tycker det är så fint. 
Igår blev det middag hos Emma för att vi hjälpt henne måla, slipa, spackla osv i lägenheten hennes. 
 
Lugn dag idag med middag hos pappa, skönt inte behöva laga mat *he he*. Imorgon är det jobb och tillbaka till verkligheten. 
 
Håller på att måla lite lite möbler som projekt just nu, jätteroligt när det är klart och det blivit bra. Vad tycker du? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trött!

Hej! 
 
Idag är det måndag igen, jag är trött efter gårdagens heldag med jobb. Idag är det bara eftermiddag så jag får väl njuta. Längtar till imorgon när jag är ledig. 
 
Till något helt annat! Min "lilla" älskling är inte så liten längre. Han har nämligen växt ifatt den "stora" älsklingen? Men båda är mina små älsklingar iaf. Sen har lille Hasse lärt sig öppna dörrar, börjar jag ana iaf, han har sträckt sig efter handtaget en gång och hoppat mot de en gång så han nästan fick upp dörren? Är dom smarta dom små liven eller är dom? 
 
 
 
Grym bild *he he* 
 
 
 
 
 
 

Kvällspasset

Hej! 
 
Ikväll har jag jobbat kväll. Ledig imorgon så då ska jag hinna göra en del som ja inte kommer hinna under hela februari för de är typ jobb resten av månaden, nästan iaf.
 
Jag fick blommor av min kära chef på Joy som jag inte kunde låta bli att ta kort på för dom är så fina! Så de får ni se på idag, kul va? 
 
Känner mig för tillfället som ett energiskt barn som måste få utlopp för sin energi på något sätt.....ska försöka med det nu, hade så fint! 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0