Blommor gör mig glad!

Hej! 
 
Jag har haft de sådär måste ja säga och precis när man tror de vänder så händer de något. Men man får lov va glad iaf! Nu ska ja pressa en god frukost sen kan dagen bara bli bättre, ska hinna tvätta, städa och gå på en visning. 
 
Min fina pälskling köpte tulpaner här om dagen och de gör så mycket för hemmet! Jag blir då glad av blommor. Sen köpte ja en påsklilja eftersom patriks familj kommer och jag ville ha nåt pynt (dessutom äre fint).
 
Nu frulle! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dålig update!

Hej! 
 
Ursäkta om ja vare dåligt men veckan har inte varit den bästa. Nu känns de lite bättre så jag tänkte att ja skriver någon rad idag. Helgen blev lugn för mig. Ser fram emot nästa helg när Patriks mamma, pappa och storebror ska komma upp och hälsa på. 
 
Här får ni gårdagens. Ha en superbra kväll! 
 
 
 
 
 
 

Man ska vara glad

Man ska uppskatta att man får vara frisk! Läste en blogg tidigare idag om en kvinna som drabbats av cancer och känner att jag blir så rörd, jag dras med! 
Man kan aldrig föreställa sig hur de känns att en dag bara får det? Hur förbereder man sig? Det går nog inte. 
Hur skulle man reagera? Man kanske aldrig blir frisk....
 
Ja va säger man, kände mig lite butter! Nu kan dagen bara bli bättre. 
 
Ha en bra dag! 
 
 

Lördag

Och jag är ledig hela helgen! Skumt de känns att kunna va hemma och njuta eller ta en prommis i solen. Iaf så tänkte jag visa från förra helgen när vi bjöd på mat men när ja skulle välja bilden så va den som borta? Tror min dator är knäpp för nu hittade jag bilden igen?? Aja. 
 
Ja körde ju temavecka på sminket och i förrgår blev det turkost och gult! Tog ingen bild på de gula men ni får se turkost. 
 
Nu ska ja glo lite hockey med Älskling sen får vi se vad kvällen bjuder på! Ha en bra kväll! 
 
 
 
 
 
 

Vår vill jag ha!

Hej! 
 
Idag blir de jobb på Joy till 19 ikväll sen kanske hockey? Slutspel är ju de enda roliga att se. Har för övrigt kommit på att ja denna vecka när jag jobbar på Joy ska köra en ny vårfärg i smink varje dag! I måndags blev de den gröna som ja visar på bilden....Undra vad de blir idag? 
 
Annars är ena sängbordet klart som jag målat om, blev riktigt nöjd och kollar man noga har jag även slipat i kanterna så den ska få ett gammalt intryck. 
 
Nu blir de frukost och smink mm! Ha en superbra dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De där med vikt

Hej! 
 
Vissa saker stör mig! T ex när supersmala människor klagar på att dom är så tjocka och bla bla bla! De finns ju dom som kanske är i närheten som hör, som kanske är 50 kg tyngre och tar åt sig? Men de tänker ingen på. Nu gäller detta inte mig men jag vet att de finns. Försök va nöjd i stället! 
 
På tala om vikt då så kollade jag igenom några bilder från dryga 1,5 år sedan och tänk vilken skillnad det kan göra? 
Jag fattade inte själv hur mycket jag vägde då, jag har alltså inte gjort mer än att sluta med onyttigheterna och tränat och de har hjälpt mig mycket! Finns dock mycket kvar men ändå, alltid en start! 
 
 
 
 
 
 
 

Work

Hej! 
 
Idag blev de jobb sådär dagen efter god middag med goda vänner, jättetrevligt. 
Nu myser jag med katterna och ska se fuskbyggarna med älskling. 
 
Jobbade på joy idag så passade på ta kort på min sminkning idag, provade göra några prickar med eyeliner under ögat, vad tycks? 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make today

Hej! 
 
Idag har jag sovit ut ända till 09.00!! Sen tagit det helt lugnt hela dagen och tränat ett skönt pass på gymmet. 
Nu blir de en middag sen förbi Anna och Tobbe och kolla hur huset börjar arta sig. En skön dag med andra ord. 
 
Visar lite ny ögonskugga från IsaDoras nya ögonskuggor med metallisk känsla. Provade också min nya consealer.
 
Ha en bra kväll! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måla måla och måla mer

Hej! 
 
Jag håller på målar och pysslar på mina sängbord som jag tror kommer bli så fina! Beställde knopparna som jag visade förra veckan. Jag har snart målat ett av sängborden klart, fattas något varv bara *he he* 
 
Annars är de jobb och träning i veckan, några lediga dagar också. Visar mitt sovrum idag för jag börja känna mig nöjd, tavla på plats, mitt HOPE och nya kuddar till bäddningen (som katterna för övrigt alltid förstör). Kolla bara hur bäddningen ser ut?? Aja, älska djur! <3
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0