Hmm...

Hej hopp!

Min dag började med en morgonlöptur kl 06.00. Det var inte alls dumt men rätt så tungt idag. Efter löpen så tog jag en dusch och käkade frulle bestående av gröt, en banan och ett glas juice.
Sen blev de smink och hårfixande för hela slanten eftersom jag ska jobba idag.

Måste bara säga att ja är sjukt stolt över hur "långa" mina naglar blivit, de säger jag av massa års erfarenhet av bitande på naglarna. Men jag försöker faktiskt sluta....igen. 

Blir sallad till lunch idag och en liten pajbit till middag...MUMS.

Jobbar mellan 10-19.10 idag sen så ska vi nog på partaj hos Angelica och hälsa på bara för jag jobbar imorgon med så ingen alkohol! Måste bara berätta de skönaste idag va nog att när jag kom till jobbet hade chefen varit där på morgonen och både städat hela butiken och fyllt i allt som skall fyllas i så jag är en glad tjej som slapp göra allt de själv, dock försöker jag fördriva tid här istället medan ja väntar på att få öppna.

Passade på att ta kort på mig idag när ja fixat mig men de får läggas ut senare när min kamera tyckte att jag hade slut batterier.

Ha en bra dag!


TJING!




På löpande band

Va nu den rubriken ska innebära. Iaf så tog jag mig en morgonlöptur/gångtur imorse. De va riktigt skönt men svettigt som bara den (kan bero på att jag hade mössan på mig). Så går de när man inte orkar fixa håret på morgonen.

Nu då?

Jag kanske ska dra mig och rensa lite småskräp i lägenheten, de sista som är kvar att göra innan städning. De är nå små lådor som ska bort, en flyttkartong, lite småsaker och en tvättkorg full med kläder.
Kände att ja måste berätta om mammas olycka när vi packade ur lägenheten sist också. De va så att vi hade packat släpen och skulle spänna bandet runt. Mamma skall kliva över bommen på släpen och fastnar med foten. De leder till att mamma rasar med näsan rakt ner i asfalten. Jag trodde först hon hade slagit armen tills mamma säger "Aj min näsa". Jag går fram och ser att de bara rinner blod ur näsan så ja springer in och hämtar papper. Ser även när ja kommer tillbaka att glasögonen skapat ett jack i näsan så av med dom och på med papper. Sen va de bara åka iväg till akuten. Allt gick dock ganska bra så mamma fick fara hem rätt fort med tejpad näsa och svullet knä.  

Sen ikväll ska Ludde få fara till mamma och bo där medan jag jobbar på torsdag och fredag. Ha en bra dag! De ska jag.

Tjing!




Underbara dagar med Nathalie!

Hej!

Kan berätta att Nathalie har varit här på besök här uppe i norrland! De tacka vi för, de va jättekul. Vi var iväg till Umeå och shoppade en sväng sen festa vi en kväll och såg eurovision samtidigt. Lite chips åts, hockey VM kollades på, Ludde klappades på plus att serier sågs, mys och fika!

Tänkte lägga ut några bilder på vad som hänt senaste veckan ungefär!

 

 

Som du ser överraskade jag Patrik med en kanongod kladdkaka! Sen har vi kastrerat Ludde så han va tvungent ha tratt 10 dagar lille söt! Nu mår han dock kanon och lever som vanligt igen.

En bild beskriver snygga Nathalie i Umeå, lite skoj sådär, skulle imitera en sån där "fin" dam i filmer med skarf knuten runt halsen, häftiga briller och en fin solhatt, allt fanns på plats!

Sen va de en bild från vår festkväll där vi precis piffat upp oss klart och börjat dricka en cider.

Nu har jag och Patrik precis gått en mil så nu blir de duschen och lite tv!

Sov gott!



Tjing!





Nytt försök!

Hej!

Försöker på nytt med ett nytt inlägg när dom inte ville uppdatera mitt senaste.

Iaf så är de lugnt, jag är arbetslös nu men får snart börja sommarjobba på Joy. Kommer bli rätt mycke tid och hela sommarn så de känns bra.

Har sett mitt första avsnitt av Vampire diaries och de va ju faktiskt rätt okej, lite föööör likt filmen twiligt iaf i första avsnittet. Annars har jag börjat packa för att flytta till Patrik för er som inte vet. Kartongerna fylls och kläder rensas.

Men men de var lite snabbt, nu ska ja iväg och hämta min kompis Nathalie som åkt hela vägen från Göteborg för att hälsa på! :D Wiii!

Tjing!





Flyger förbi!

Hej!

Veckorna bara flyger förbi rent utsagt! För att berätta om min lite kort......

Jag har varit på arbetsförmedlingen för att jag precis blivit arbetslös, jag har kastrerat min lilla lurvboll så han är lagom nöjd med tratt (bild kommer). Sen har jag tränat och varit på promenad med Patrik, städat, flyttat lite saker så de börja kännas att man flyttar ut. Nu blir de att lägga ut lite annonser på blocket på saker ja inte ska ha kvar.

I övrigt kan ja förkorta den som riktigt lugn och skön vecka. Hoppas din varit lika bra som min. Nu ska jag hoppas i duschen efter att ha pressat mig igenom ett Barbellpass! HUVVA ligen va musklerna inte är befintliga längre.

Ha en strålande kväll.


TJING!




Avesta i bilder!

Hej!

Lite sent men bättre än aldrig som de sägs. Här kommer iaf min resa med Patrik till Avesta, sommarstuga osv!















Alla bilder har sin egen lilla historia men orkar inte berätta om alla, dom får tala för sig själv. Däremot den sista bilden på den sorkbebisliknande saken så finns de en "rolig" historia, beror på vem man frågar.

Iaf så gick vi ner för att kolla på bryggan nere vid sjön som dom ordnat och vi bestämde oss för att ta med stora pudeln ner. På väg ner till bryggan ser vi denna lilla söta sak och jag bara måste ta kort. Sen ner och kolla på bryggan och sen vänder vi tillbaka. När vi sen går tillbaka så ser vi den igen och Patrik bestämmer sig för att stampa lite i närheten för att skrämma fram den lite.
Fort va de gjort så kom den fram och vi titta lite på den sen tänkte vi gå och då helt plötsligt kom stora pudel och trampar rakt på den söta sorkbebisliknande saken! Patrik brister ut i skratt när den lilla sorksaken piper till för att han förmodligen tappar luften när pudeln stampa rakt över han.

Ja kul eller inte kul men söt va den. 

Sen den lilla stugan man ser brevid den där udda gungstolen är då gäststugan där jag och Patrik sov, nybyggd och jättefin! 

Tjing! 



 


RSS 2.0