Jag vet, jag vet!

Jag är medveten om jag har varit dålig än en gång på att uppdatera min blogg. Jag har haft så mycke annat för mig bara. Men nu sitter jag på KFUM som då kommer börja jobbas på till måndagen på fullt allvar.
Nina gick hem för sista gången idag så hon bjöd på underbart goda bullar och lite tårta *mums*, de tackar vi för.
Bara så ni inte missförstår så ska hon gå på mammaledighet och jag önskar henne all lycka med nya bebisen.

Sen imårrse hade jag lite brottom som vanligt till bussen, så ja funderade snabbt fram en sminkning jag skulle göra. Kom på att jag inte lagt ut någon bild på jättelänge så ja passade på att fota mig själv lite denna morgon med min sminkning för dagen. Dom bruka ju säga att neutralt är snyggt så de blev en väldigt enkel sminkning. Kommentera gärna va du tycker!

 

Fick med min tatuering i sin rätta miljö också så då ser du hur den ser ut.

Nu ska jag alldeles snart dra mig hem för att bara ta de lugnt. Sen blir de träning på gymmet. Har fortfarande krassligt knä så jag vågar inte spela volleyboll när ja knappt kan gå utan att de känns som de ska lossna ibland. Ska prova käka ipren och smörja med zon-salva tror ja.

Sen imorgon är de ju valborgs så då blir de att grilla med goda vänner och dricka en eller fyra öl.

Nu ska jag packa ihop! Kul att du läser min blogg.

Tjing!



Helg slut....

Hej igen!

Nu är helgen slut och den har än en gång varit helt underbart! Jag såg en film med Angelica på fredagkväll och vi käkade onyttigt och njöt. Nu är de då söndag och igår va de utgång efter jobbet. Jag och Emma drack vin och sen utgång på station 8. Tack Emma för underbar kväll! Dagen började med att sova en hel del sen va de bara upp och ta sig en prommis i fina solvädret. Sen när ja käkat lite och återfått krafterna med en dusch så bar de av mot Jonathan.
Tack Jonathan för den goda maten och kakorna ;P Han håller fast vid sitt gödarlöfte, att de alltid ska finnas nåt åt mig när ja kommer, vill dock inte bli så fet så sluta göda mig för tusan!
Nu funderar jag på morgondagen istället. Ska jobba på Joy först sen blir de nog träning direkt efter de. Ska bli skönt med lite träning igen, ha som varit dåligt med de i helgen.

Har för övrigt konstigt ont i halsen så vi får väl se va de kan vara för skumt. Nu ska jag nog sova alldeles strax, är så sjukt trött. Känns som att oavsett om ja sover massor så är ja lik förbannat trött. Men men nog om de. Sov gott med dig!

Tjing!




Hej lördag!

Hejsan!

Nu sitter jag på jobbet, ska alldeles strax gå ut för att ja börjar nu. Tänkte bara meddela att de är lördag och de känns riktigt bra!
Är kanonpeppad för kvällen med Emma ikväll. Hoppas på trevligt folk ute också.
Förlåt Niklas också för att ja bröt mitt godislöfte, att inte käka någon godis innan du bjuder mig på kladdkaka, de bara flög ur mitt huvud igår så ja köpte godis och åt.

Aja, nu ska jag jobba!

Hadé kanon så får du uppdatering om kvällen senare!

Kram!



Tjoller


Sitter här åter igen och tjollrar, väntar på Angelica egentligen. Vi bestämde oss för att se film när ja e så fattig så ha ja inte råd göra nåt vettigare ;P

Blir en utgång med Emma imårrn sen är de köpstopp för månaden känner ja. Vill ju ha råd att impulsfika någon gång också om de blir av. Sen ha ja ju mitt årskort på 360 som skall betalas. Känner att de va lätt värt de, ja ha vare där nästan varje dag. Idag likaså tränade jag ju kl 9 imårrse, skönt men de va lite tråkigt vara själv.
Nu har jag ordnat bild på min tatuering också så den kommer jag lägga ut alldeles strax.



Jag och Angelica ska iaf förbi Alba nu när jag hittat mitt tillgodokvitto på en film för att när vi hyrde en gång tidigare så funkade inte filmen, så idag blire en hyrfilm sen popcorn till de *mums*

Måste säga också att jag såg ju Avatar i veckan och den var inte så jättebra som alla säger, dock va den inte jättedålig heller så den funkade. De är iaf min åsikt om denna omtalade film.

Har även lagt in lite nyheter på volleybollens hemsida idag, tycker du kan kika in där.....
http://www4.idrottonline.se/default.aspx?id=212254

Ja ja nu ska ja byta bort mina strumpor och min kjol till mjukisar istället. Hade skönt!

Tjing!




Nytt nytt nytt!

Nytt inlägg då!
Ny tatuering!
Nytt jobb snart!

Satt och tänkte och kom fram till att de var så mycket nytt nu. Gjorde ju min andra tatuering igår och jag är jättenöjd! Kommer nog bild på den inom en snar framtid. Nu ligger jag i sängen och ska alldeles snart sova.
Ska upp imårrn och vinka av alla RM åkande flickor och pojkar sen bär de av till gymmet för mig.
Emma möter upp mig på gymmet så de ska bli skoj.

Idag har jag jobbat med de sista på RM sen ha ja sökt nå bidrag osv. Efter jobbet blev de av till gymmet för att träna sen tog ja de lugnt resten av kvällen, väldigt skönt! Känns som jag inte sovit på 5 dygn eller nåt, mina ögonlock är tunga som stenar, men de ska vi rätta till inatt.

Har en ny riktigt bra låt som jag tycker du ska lyssna på också så här kommer den...... 

Nu ska ja sova men hoppas du har de bra och tackar som läser!

Tjing!



Kurrikurr!

Hej!

Nu kurrar de i magen känner jag. Är lite hungrig. Sitter för tillfället på min praktikplats och tjollrar, väntar på att KFUM Kista ska ringa till mig, blir lite orolig dom ska säga någonting dumt bara, typ att ja inte har bokat eller nåt som dom lovat. 
Nina sitter och skapar grupper på facebook som vanligt *hehe*, alltid bra att ha.
Nu är nästan allt klart för RM resan till Bromma i helgen. Jag ska hålla tummarna för vinst hos våra lag.

Ikväll då, spänningens dag är de ju idag. Kl 16.00 slutar jag sen ska jag käka middag och invänta mamma sen bär de av till Bureå för att tatuera sig. Som jag har längtat.
I övrigt så är de lugnt, ska till Nickepicke sen och se "Avatar", hoppas den är bra nu, jag förväntar mig de.

Sitter och funderar lite granna på vad man ska göra med träningen på fredag, funderar om ja ska stiga upp tidigt och fara och kolla så allt går bra för RM åkarna, att dom kommer iväg lugnt och fint. Sen ska ja nog fara och träna och efter de jobbar jag mellan 12.00 - 17.00.

Nu ska ja väl jobba vidare! Hadé




Uppdateringsproblem!

Hejsan!

Känner att uppdateringarna varit dåliga på senaste men jag ska bli bättre nu känner jag. Iaf så har jag inte gjort så mycket i helgen. De börjar med en fredag då jag var hemma pga magen och tog de lugnt hela kvällen. Sen lördag så for jag iväg på volleybollkuppen "Guldspelen", började tungt på morgonen med fortfarande krångel i magen men efter en sovstund och lite hälsofil på lunchen så kändes de faktiskt bättre.
Drog mig sen tillbaka till hallen och spelade några matcher till sen vare dax att packa och dra sig hem för dagen. Väl hemma så ringer Frida och frågar om ja vill komma och gå ut på krogen senare. Jag svarade snällt att jag ville va nykter men gärna följde med så, så blev de.
Sagt och gjort, snabbt in i duschen sen sminka sig och göra sig klar. Mammas middag senare så fick jag skjuts till Frida! Jag, Frida, Angelica och Emma satt där och drack ett glas vin sådär, kanske lite mer för vissa och mindre för andra, kul var de iaf!
Sen blev de station 8 som blev utestället för kvällen. En hel del dansande och pratande med olika människor.
Efter station blev de hem och sova för jag skulle ju upp igen.

Kl 08.30 dagen efter på söndagen alltså så steg jag upp. Redo för nästa dag med volleyboll. En frukost senare så var jag på hallen igen och där spelade vi ännu mer match. Vi kom iaf på 9:de plats av 10, inte illa ;P haha!
Nä men man måste va nöjd med att man haft kul ju, att de inte alltid går bäst är inte mycket att gräva ner sig för.
Sen blev de måndag igen och här är vi! Jag har praktiserat och styrketränat idag sen har jag inte hunnit så mycket mer.

Tjing!




Magen magen

Hej!

Har varit fruktansvärt dålig på uppdatera men jag har legat i magsjuka sen i onsdags så de har inte funnits något riktigt sug av att uppdatera mig tyvärr. Nu sitter ja här hemkommen från en garderobkväll på folkparken. Är lite för speedad för att lägga mig trots att ja verkligen borde med tanke på att ja ska spela kupp i volleyboll imårrn.

De är ju Guldspelen imårrn. "Burmans brödraskap" heter vårt lag som vi spelar med. Håll tummarna!

Annars så ha ja bara praktiserat och tränat denna vecka så full rulle ha de varit. Sen såg ja film med Marcus och Nicke på onsdagkväll. Filmen vi såg hette "grotesk" och jag må säga att de va den verkligen, usch vilken äcklig film, mest pga allt avhuggande av kroppsdelar man fick se, inte alls trevligt.

Nu ska jag nog försöka sova men magknipen tar död på mig!

Sov gott!

Tjing!




He he äckligt

Jag gjorde något äckligt på jobbet idag som ja kände att ja blev tvungent berätta om för att förhindra att andra gör samma sak. I alla fall så tog jag min fanta som stod under kassan och drack mig en redig klunk sen hade jag nog inte riktigt hunnit svälja ner den så långt som man borde för när jag böjde mig fram lyckades de rinna fram i munnen igen, äckligt eller hur? *HAHA* Visste inte ens att de gick, att de kunde rinna upp igen, eller är de bara jag som inte har tätt där i halsen någon stans?

Annars har jag kommit hem från lite korpen spel i volleybollen ikväll, va riktigt skoj faktiskt! Kul att Linn ville följa med också trots smärtan hon kommer uppleva imorgon. Tänkt på att de är värt de!

Va någonting med ja tänkte berätta men nu sitter de låååångt där inne så jag kan inte komma på va de va riktigt. Har iaf fått bilderna från förra helgens fest så dom ska ja väl försöka mig på att lägga ut imorgon tänkte jag.

Ska väl duscha nu så jag kanske får fram någon vettig information från hjärnan där. Håll i er.

Tjing!




Söndag...

Står för tillfället på jobbet men de är inte så mycket kunder tyvärr. Jag har packat upp varor första timmarna så nu är de lugnt. Jag slutar kl 16.00 så efter de blir de hem för att käka sen iväg igen för att spela lite volleyboll med alla möjliga folk ikväll. Annars då?  Ja de va riktigt skoj att se film igår med folket och träffa Victor är alltid roligt, va så länge sedan sist.

Nu ska jag fortsätta jobba men de är trevligt att du kikar in och läser och glöm inte tipsa om lägenheter om du hittar någon.

Tjing!



Kände mig skyldig

Nu är det lördag och jag kände mig nästan skyldig att uppdatera när jag inte gjort de sedan i torsdags.
Iaf så är klippningen utförd och jag har faktiskt fixat mig en bild på de, så här kommer den....



Säg gärna vad du tycker om den.

Annars så har jag stigit upp sent idag, tog mig en lång sovmorgon. Sen var de bara klä sig och iväg till stan. Efter en stund på stan så for jag på gymmet. Kändes bra idag när jag provade köra mitt konditionspass men nästa gång får de bli en extra km på löpbandet. Nu sitter jag hemma och egentligen bara väntar på middagen. Känner ett sug av att flytta också så de vore skoj om ni som läser har möjlighet att tipsa mig om ettor som man kan få hyra, även tvåor om dom inte är för dyra i hyran.

Nu ska jag iaf gå ner och sminka mig lite och göra mig i ordning för kvällen bravad, (ska till Emma och se film).

Ni får ha en bra dag så kommer de kanske mera roligt att läsa senare.

Tjing!


Nu gäller de!

Nu ääär de morgon och jag är spänd på klippningen!!

Kommer förmodligen lägga ut bilder på den sen men de får bli sen när ja kommer hem eller imorgon eller liknande. Jag har ingen aning vad hon ska hitta på den här gången men ja vet att ja va riktigt nöjd förra gången utom slingorna då men de är bara säga till den här gången. Ja ja färg och frisyr återstår att se.

Nu ska jag göra mig klar för att traska mot bussen. Kommer nog hinna med ett träningspass idag också så kläderna får åka med i bussen. Sen ska jag till Jonathan. Känner på mig att de kommer att bli en bra dag idag.

Hoppas din dag blir bra.

Tjing!


Onsdag...

Hejsan svejsan!

Idag blev de "tidig" morgon nästan. Jag steg upp och duschade för praktiken. Sminkad och klädd så for ja iväg till stan med bussen för att först ta mig in på arbetsförmedlingen igen och lämna in UGA-papper. Sen efter dumpning av papper så for ja till praktiken där de rätt snabbt blev lunch. Lunchen spenderades på stan som vanligt sen bar de av till gymmet när praktiken va klar. Idag hade ja ju bokat sån där träningscoach, vilket innebär att man får lite tips och sånt som man vill ha tips på, typ viktnedgång osv.

Sen efter den coachningen så tränade ja sj då lite kondis och styrke. Hem med bussen var de sen och nu sitter jag här en middag rikare i magen. Jag sitter och känner suget av att klippa mig imorgon. Har bokat tid för klippning, färgning och slingning. Känns riktigt spännande.

Nudå? Jo jag funderar starkt på att ge mig på en film sen kanske försöka sova mig till imorgon så man är lite pigg för kanske ännu ett träningspass? Jaaaa mera träning! =P Och för övrigt så är nog bilderna snaaart på g från i helgen, hehe.

Tjing! 



Som snabbast

Hej!

Uppdaterar som snabbast just nu. Vaknade idag och tittade ut, fick en sån där märklig känsla som man inte haft på länge, känslan av att se asfalt på marken. Konstigt att en sån vanlig sak ska kännas så märkvärdigt. Ja ja. For till stan iaf för att lämna in papper på arbetsförmedlingen sen så fikade jag med Andreas på Waynes också men för att vara noga så fikade jag innan arbetsförmedlingen. Efter "AF" så for jag och Jonathan hem till han där han då hackade fruktsallad åt mig med den största vänskapliga kärleken jag sett, se granna bitar! Skulle bara veta hur god den blev till råge på allting.

Efter en skål fruktsallad eller tre så for jag hem för att käka små plättar till middag sen iväg till stan igen. Följde faktiskt mamma och hälsade på mormor. Vilken förkylning hon hade dock, usch usch!

Efter mormor blev de Emmas tur att få besök. Vi gick oss till hemmakväll och hyrde en film som va riktigt bra men fråga mig inte va den hette för ja minns inte, dramatiskt värre va de iaf. Nu sitter jag då här efter att ha åkt buss hem igen från Emma. Jag ska försöka mig på en sovstund nu på några timmar men jag uppdaterar väl nästa gång jag känner att du borde veta nåt om mitt otroligt intressanta liv. Sov gott!

Tjing!



Måndag fast de känns som söndag.

Hej igen!

Fortfarande inga bilder från helgen, Malin skärp dig! hehe, skyll alltid på någon annan. Nu sitter jag hemma hos mamma igen. Idag bestämde ja mig för att bjuda lillebror på fika eftersom han fyller år på torsdag men är inte hemma, så fika blev de och ett avsked. Efter avsked på lillebror käkade jag middag sen så bar de faktiskt av till gymmet igen. Idag sprang jag 4 km sen körde jag en svängom i gymmet. Känner mig sluut.

Jag funderar på hur de blir imorgon, har inte hört nåt från min praktik men får väl se imorgon bitti kanske?
Nu ska ja kika lite på facebook tänkte jag och se vad man kan hitta för skoj.

Kan ju meddela alla att jag har uppdaterat min träningslista på min Ipod idag och hittade några riktigt bra låtar tack vare olika vänner och syskon såklart. Tänkte lägga upp en bra träningslåt här så ni kan ju sno den om ni vill ;)
 

Sov gott när du nu ska sova! 

Tjing! 


Hej bloggläsare!

Idag tänkte ja väl berätta om helgen mest men bilderna får läggas in senare när jag fått fler av Malin. Jag har då vaknat idag och såg Angelica de första jag gör på morgonen, lite läskigt men sött ha ha. Nej självklart skojar jag ju, inte va de läskigt. Jag och Angelica började dagen med ca en timme i säng sen bestämde vi oss för att gå ut på balkongen med ett glas cola ett täcke och en popcornpåse (micropopcorn).

Efter popcornen kändes de lite kallt för barfötterna på balkongen så vi bestämde oss för att gå in med täckena såklart och lägga oss i soffan istället, gissa om de va skönt? Efter mera skitsnacka så skulle Angelica börja packa ihop för hemfärd sen så la vi oss ju i sängen en stund till såklart *mmm*. Kl 13.25 gick bussen så då va man själv igen. Jag bestämde mig för att sova lite mera så kl 15.30 vaknade jag och bestämde mig för att de va dax att äta nåt så jag och lillebror gick ner och käkade en matlåda var sen bar de av till gymmet en sväng. Kan bara säga att den svängen blev väldigt lugnt med först lite crosstrainer, gym och sen 30 min prommis på löpbandet.

Kanske ska berätta vad som gjorde att jag blev bakis också. Vi va iaf hos Dirre igår på en inflyttningsfest. Kanonkul pojkar och flickor, dock en aning mycket alkoholintag kan man väl säga, inte från just bara mig utan många av oss. Utgång på station 8 var också inräknat där. En kväll att minnas är väl enda kommentaren.

I övrigt har jag bara tagit det lugnt i helgen. Nu ska ja nog sova snart igen, mycket sovande i helgen. Hadé kanonbra.

Tjing!


Hejsan again

Hello alla!

Jag sitter nu i schtaan hos min pappe för att ja ska vara här i helgen tänkte jag. Har haft de underbart bra hittils förutom att internet inte funkade först men omstart på router sen funkar de.

Jag va iväg en sväng igår på fest hos Angelicas käre bror men var nykter så de va inte jätteös för mig. Nu idag har jag bara tagit de lugnt och hjälpt lillebror laga mat för främmen vi haft, bror och hans tjej va här och åt med oss. Sen efter middagen blev de lite musik av oss syskon som dom musikaliska barn vi är. Efter en titt på brors lägenhet lite senare så for jag till Jonathan och ha vare där till nu och snackat av mig om massa skit. 

Nu ska jag försöka sova för jag jobbar ju snart igen, jobbar mellan 11-15 bara men sen är de feeest. Dirres inflyttningsfest here we come! 

Sov gott iaf! 

Tjing!  


Gabbe rekommenderar

Hej alla!

Jag ville börja med att säga att jag och Angelica igår var förbi och såg en film på bio! Vi såg "Alice in wonderland" och de är en av dom bättre filmerna jag har sett, ville bara rekommendera den starkt för er som inte har sett den.
De är en sån bra känsla när man inte har så höga förväntningar sen är den fler ggr bättre än man hade kunnat tänka sig.

 

Två starka karaktärer!

I övrigt var jag på praktik igår och fick sluta lite tidigare. Direkt efter praktiken så for jag och tränade. De blev 4 km jogging sen en hel del styrketräning. Idag då så har jag bara hunnit vakna och fick veta att de inte blir någon praktik idag så jag ska på stan en sväng med Angelica. En sväng förbi systemet inför Dirres fest på lördag, de är inflyttningsfest, kommer bli kanonkul!
Sen efter stan idag ska jag på gymmet igen med Tobbe. Undra om jag ska ta de lite lugnt med bara lite jogging idag. Nu ska jag kika vidare och lyssna på skön musik. Ha en GLAD PÅSK!
Tjing!



RSS 2.0