Hundvakt!

Hej!

Nu va de ett tag sen jag la ut bilder så jag ska bjuda på några idag. Jag och Patrik är hundvakter i helgen så de e full rulle....eller så är dom fruktansvärt lata. Blir iaf en kvällsprommis snart sen ska ja sova så jag orkar jobbet imorgon också.

Nog för att ja inte tycker det är roligt att jobba helg längre men jag tänker på pengarna hela tiden...då känns de lite bättre iaf.

Jag hade som sagt köpt nya skor och örhängen så ja lägger ut bild på de...även bild på dom små liven.






(vem kan motstå dom små liven)



Hoppas du sover gott inatt. Hadé!

TJING!




Lite dålig uppdatering

Hej!

Jag har varit dålig på uppdatera men de är mycket som ska städas ur i lägenheten innan nästa flyttar in på måndag så jag har inte haft tid plus att vi va på skatan igår och solade och badade medan de va rätt bra väder.
Jag impulshandlade även skor igår, ett par nya gladiatorskor, kändes även de riktigt bra.

Min världens bästa kille fixade igår en Iphone åt mig så jag hoppas den kommer jobba med mig nu och vara en snäll telefon. :) Den kommer nog till veckan med posten. *håll tummarna*

Nu ska jag iväg på jobbet men ha en bra dag så lägger jag ut bilder sen på mina skor osv.

TJING!




Inte tipp topp

Hej!

Jag har inga bilder att bjuda på idag heller, känner mig inte på humör.
Jag köpte en cykel igår som jag väntat på i flera veckor så äntligen kommer ni se mig susa runt på röda faran på gatorna i stan och runt säkert.

I övrigt händer inte mycket, ska jobba idag sen är jag ledig två dagar så då ska jag städa ur lägenheten klart så den är inflyttningsklar för nästa hyresgäst. Vi var i förrådet och rensade ur igår och du kan inte ana hur många svarta sopsäckar och gamla kartonger ja fick slänga?? Ca 5 sopsäckar och 3-4 kartonger som ska till skroten! Helt galet va man hinner samla på sig....

 Jag bokade även klipptid igår så på torsdag klipper jag topparna igen vilket känns superskönt när de börja förväxa!

Aja nu ska jag fixa håret och mysa lite sen fara iväg. Ha en bra dag!


TJING!





Känner mig skyldig

Hej!

Kände mig skyldig att skriva något idag, har ju varit på "minisemester" som slutade lite olyckligt. Vi hade de bra för de mesta, tyvärr va de mulet hela tiden utom en kväll men de va skönt komma iväg iaf.

Jag och Patrik va iväg en stund och kolla på hans gamla skola i Filipstad, jättemysig lite stad.
Sen åkte vi några mil till på vägen hem. Vi åt god mat som hans kära mor tillagat, då mena ja JÄTTEGOD! Sen va de bara lugnt.

Jag tog inga bilder men de kändes onödigt när dom ändå hade liknat de andra jag tog förra gången vi va ner.

Jag rök på riktig magont sista natten som inte va roligt alls så de blir att försöka få sig till vårdcentralen och kolla upp igen...woho....not!

Men men nu ska jag ta de lugnt och få i mig nå fil, ha en bra dag!

TJING!




Snart bär de av

Hej alla!

Nu sitter jag och äter frukost och ska snart fixa håret och iväg. Jag ska jobba 9.30-16.30 sen bär de av till Avesta med finaste!
Väskan min är typ packad...jag har nå smådetaljer kvar sen så. Synd bara att prognosen säger regn resten av veckan men ja tänker ha de skönt iaf.

Ha en fortsatt trevlig vecka så kanske ja uppdaterar nån gång under helgen, annars när ja kommer hem. Hoooj!

 
(frulle)

 
(packa packa)



Packa, men vad?

Hej!

Nu sitter ja här, jobbdagen är slut och vi ser allsång på skansen. Jag funderar på vad ja ska packa med mig när vi ska till Avesta imorgon....man vill ju gärna ha med sig hela livet men de går ju inte, man får ju va realistisk, vad behöver man lixom?

Hoppas jobbdagen går fort imorgon så jag kan få min "minisemester" snart, ska bli skönt få koppla av. Annars leker livet.

Aja, packa packa. Ha en bra kväll!

TJING!




Gårdagen och dagen i bilder

Hej!

Här kommer lite bilder från igår innan ja skulle jobba. Tog ju faktiskt bilder men hann aldrig lägga ut dom.

Sen kommer bilder från underbara skatan där vi var idag med Robert och Lisa, jättekul plus att dom bjöd på grillat, solen sken och vattnet gick bada i utan att man svimma.

Hoppas du kan få lite sommarkänsla av mina strandbilder! :)






(underbara skatan)



(Älskling Patrik)

(grill)

Ha en bra kväll, de ska jag!


TJING!




Sol idag!

Idag är de bra väder för en gångs skull så det ska avnjutas med en strandtur till Skatan med Robban och Lisa!
Vad gör du när de är bra väder? 

Iaf så ska vi packa klart och fara nu så jag kanske skall skriva mig kort. 

Kommer bjuda på bilder sen så håll ut till sen i afton! Ha en superdag!

TJING! 




 


Nytt utseende på bloggen

Hej!

Som ni kan se håller ja på försöka ändra min blogg lite, kommer nog lägga mer tid på sånt när jag har tid.
Jag är sugen på förändring, något nytt.

Iaf så hann jag inte blogga på morgonen hemma för jag såg tv lite för länge till frukosten så jag bloggar från jobbet nu istället.
Jag var ut och sprang igår och de va riktigt roligt för en gångs skull, lagom temeratur så man kunde andas och jag lyckades springa precis så långt som jag ville.
Känns som jag vill springa idag igen men ska nog gå istället och hålla mig till löpning varannan dag.

Målade om mina naglar idag så de känns bra, provade använda lack under för att skydda så inte naglarna blir så gula, får se om det funkar.

Nu måste jag iaf jobba men du ser ju om de kanske kommer något mer inlägg ikväll. Ha en bra dag!

TJING!





Lååång dag!

Hej!

Nu har jag två långa dagar framför mig på jobbet...jobbar heldag både idag och imorgon...d v s mellan 9.30 - 19.10.
Tänkte bjuda på bild idag på frukost och mig som vanligt.

Annars så impuls for vi på bio igår och såg transformers 3! Den va ju bra men dom andra är bättre om ja ska säga någonting utan att avslöja något (lät krångligt men).

Jag håller för övrigt på att föräta mig på vattenmelon, man kan iofs aldrig bli less men ja ville ha en hel melon när vi handlade sist och de fanns bara bjässar kvar =/ Så de blev en melon på ca 6 kg, fulla kylskåpet, men gott är det.

Nu ska ja pussa på Patrik som sover innan jag far. Ha en bra dag alla!







TJING!





Hojja!

Hej!

Inga bilder idag men blir nog ett kort inlägg iaf. Jag körde lite corepass igår och känner nu att de gör rätt så ont, men kul va de. För att beskriva min coreupplevelse med två ord....."Muskelmassa BORTA", känns som jag hade förlorat alla muskler jag en gång hade så detta måste upprepas så vi möjligtvis blir lite fastare!
Imorgon har då dumma jag bokat ännu ett pass men de blir nog skoj iaf trots den oändliga träningsvärken!

Annars idag så har jag jobbat korttid sen slöat med Patrik, skönt värre. Nu blir de sängen iaf innan en ny dag med jobb imorgon, kanske bjuder på någon bild då istället. Sov gott med er!

TJING!




 


Klick klick

Hej!

Igår så klickade jag hem en ny klänning från H&M. Eftersom många frågat om hur den ser ut på min FB så kommer ja nu lägga ut en bild så ni slipper undra. 



Idag blev de en väldigt snabb sväng förbi stranden innan de blev mulet. Sen for vi förbi och spelade lite snabb minigolf, måste säga att de gick mycket bättre idag men är ändå inte nöjd.

Nu ska jag snart på corepass på 360! Oj va längesen de va! :O Men kul!

Ha en bra kväll, de ska jag ha!

TJING!




Minigolf och jobbdag med morgonlöp

Hej!

Igår va jag, Angelica, Lisa och Patrik och spelade minigolf vilket slutade med att både jag och Angelica va jättesura helt i onödan, ja mena bara för att vi va sämst? Iaf så vann ju Patrik sen ville ingen se hur de gick, behövde ju inte ens räkna poäng för att veta att Patrik vann.

Sen idag så valde jag att fara ut på morgonlöp men de va ju på TOK för varmt tyckte jag, gick ju inte andas när man sprang....
Väl hemma åt jag en underbar frukost bestående av gröt och vattenmelon, MUMS!
Sen drog jag till jobbet och gjorde mitt. Nu har vi hämtat hundarna hos mamma som vi ska vakta åt dom i tre dagar! Mys mys, hoppas jag. Här kommer lite i bilder. 





 

Nu är de seg kväll...ha en superb afton!

TJING!





Snabbt inlägg

Hej!

Tänkte att ja skriver ett snabbt inlägg innan jobbet. Sitter i personalrummet nu och har precis städa butiken som vanligt. Nu ska jag snart öppna och jag är glad att ja fick mig upp idag. Jag har haft två underbara lediga dagar nu i veckan och de va kanonväder båda dagarna, nu håller ja tummarna för måndag med!

Jag ska vara hundvakt imorgon åt mammas vovve och min Ludde som numera bor hos mamma, ska bli superkul. Dom båda kommer vara hos jag och Patrik tills på tisdagkväll skulle ja gissa, hur som helst till på tisdag!

Hoppas alla har en kanonhelg!




TJING!



Ännu en dag!

Hej!

Idag har jag och Patrik solat ännu en dag men de blev bara en snabb solning, vi va som fullmatade från igår. När vi kom hem så åt vi lite lunch bestående av vattenmelon för min del, mums!

Sen gjorde jag middag och idag blev de en cesarsallad, också mums. Varmt som de är idag så gick vi in till stan och köpte oss en fläkt för att kunna sova som normalt folk, utan fönster i sovrummet så blir de RÄTT varmt.

Ne nu ska jag snart göra sängen för att ladda för ännu en jobbarhelg. Ha en bra kväll och sov gott!


TJING!




Sola och bada

Hej!

Jag och Patrik va och sola och badade på vitberget idag, hur härligt som helst (bild på brun jag kommer sen förhoppningsvis) ska ju sola och bada imorgon med, kanske bränna sig lite mer?

Nu tänkte vi se lite film innan sängen så de blir ett snabbt inlägg och jag bjuder på några bilder på mig från igår när ja for till jobbet och mina nya långa naglar! Ha en bra kväll!

   



TJING




Hej hopp

Jag kan väl skriva några rader lite snabbt innan jag börja jobba. Jag gick hem från jobbet igår för jag mådde så grymt illa, trodde jag hade rykt på magsjuka eller nåt, men senare under kvällen blev de lite bättre.

Annars allt lugnt. Fundera på söka några jobb som jag behöver till hösten, behöver dom när jag ska plugga en kurs bara.

Jobbar till 19 idag sen blir de nog en promenad ikväll, blev en löptur igår men de blev väl inte allt för effektivt. Träffade på små fågelbebisar på vägen....supersöta men ingen kontroll på flygandet, en höll på flyga in i mitt ansikte...utan förvarning, tror du jag blev rädd eller? 

Aja ha en bra dag nu!


TJING!







What a lovely morning

Hej!

Idag rockar vi Leopard! Har sett att man ska skriva så beroende på vad man har på sig! Ska visa bilder sen på dagens kläder och hår. Jag ska öppna butiken idag så lär börja gå snart. Känns som detta är en bra dag....perfekt för att ta sig en löptur sen, jag har redan planerat middag, ja får sluta före 19 idag...ja de går bra för mig med andra ord.

Jag har laddat min Ipod också så jag kan lyssna på bra musik heeela vägen till jobbet, nog för att de bara är 15 min från där jag bor om man går. Annars for Emma hem igår :( Men vi åt en glass tillsammans på kvällen innan så de känns som ett bra "hej då".

Annars då? Jag har tackat ja till skolan och ska skicka in papper idag! Sen får vi se hur allt artar sig. Nu iväg! Ha en bra dag.






TJING!




Funderingar

Hej!

Jag kom att tänka på att när man sitter och läser andras bloggar så är de ju egentligen bilderna som är intressantast, varför är det så? Jag tänkte då, är alla som jag? Gillar folk att faktiskt läsa texten så noga om de finns bilder? Ja mycke kan man undra om, jag läser iofs texten också men ibland så orkar man inte eller så har man bara inte tid!

Iaf så var vi på stadsfesten igår och de var kul, tack alla vänner som gjorde de möjligt. Sen ville kära Patrik på Max och käka något och woops! så hittade jag en 100-lapp på marken som fick bidra till vårat nattmål. Men men. Idag jobb som vanligt så jag ska väl börja göra klart kassan osv.

Ha en bra dag i kallblåsten iaf!


TJING!




Stadsfest

Hej!

Alla som bor i Skellefteå vet ju va detta innebär. Det är stadsfesthelg. Jag jobbar hela helgen iaf.
Igår va vi hos Dick och festa lite men när vi sen skulle ut blev de lite för sent för mig som skulle upp kl 07.00, får satsa på idag istället eftersom jag inte börjar förän 11.30 imorgon.

Iaf så kom älsklingen Patrik hem och va sur för han stod i kö jättelänge för att få komma in sen hade dom ändra kösystem mitt i allt så han fick inte komma in och det innebär ju då att han måste ställa sig i kö nr 2 och vänta minst en timme till....lite sjukt?

Måste bara berätta att den finaste Emma på jorden kom hem till Skellefteå igår!! SUPERKUL! Hon impulsboka en biljett och kom, love it!

Nu sitter jag iaf på jobbet och ska snart öppna. Jag har städat hela butiken och gjort klart.

Ha en superdag så kanske jag skriver något mer senare idag.


TJING!




RSS 2.0